Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jrsmkchxrks;e

Kobiety rodzą dzieci bo nie chce im się pracować

Polecane posty

Gość jrsmkchxrks;e

i wola być na utrzymaniu faceta to żałosne :o a potem macierzyński, kilka lat siedzą w domu tłuste świnie i jeszcze narzekają że pracodawcy nie chcą zatrudniać

Gość NINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ty sie zastanów co ty piszesz!!!

wychowanie dziecka to dopiero praca! Kto go nie ma to nie zdaje sobie z tego sprawy, pozatym wiele kobiet po macierzynskim idzie do pracy, tylko czesc kobiet ma to szczescie ze moze zostac w domu z dzieckiem, nie masz dzieci to sie nie wypowiadaj!

:D:D:D:D kobiety zróbmy bunt i koniec z rodzeniem a za 100lat ludzkość wyginie :D:D:D

Gość haahahahahahaha
rozumiem,ze twoja matka to tez tlusta,leniwa swinia...

Gość pół roku...
Założycielu tematu czy Ty pracujesz? Skąd masz czas na takie debilizmy? :-o

Gość NINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kobiety rodzą dzieci bo nie chce im się pracować????????? hahah to kto ma te dzeci rodzic swiety turecki?

Gość tak dziecko kiedyś
a tak sie wyrażają kobiety które nie mogą mieć dzieci i zazdroszczą tym które mają:classic_cool:

mami mnie tylko martwi poziom tych wszystkich prowo...to swiadczy,ze w naszym kraju jest tylu bezmozgich ludzi...choc przyznaje,ze przy niektorych mozna sie posmiac...

Gość jrsmkchxrks;e
haha tylko potwierdziłyście tą agresją! :D współczuję tym osłom naiwnym którzy na was robią,ale to sie skończy jak poszukają młodszej kochanki bez wiadra po bachorach :p

anka323 na szczęście 90% tych prowo jest od razu do wychwycenia :) mi się włos na głowie jeży jak jest taka jasna prowokacja a niektóre babeczki na poważnie odpowiadają bo łykają jak młode pelikany :/ to dopiero świadczy o inteligencji :/ jak jest prowo trzeba wyśmiać albo olać wątek a nie poważnie odpowiadać bo takim prowokatorom tylko o to chodzi :/

Gość to prawda rodzą leniwe krowy
albo łapię na bachora albo tylko kasy żądają :o

oooo i już wiadomo kto to pisze :D:D:D stara prowokatorka znana na kafe od dawna :D:D:D albo prowokator bo sądząc po wpisach to szczerz mam nadzieję że to facet bo inaczej zacznę wątpic w mądrość kobiet :D

Gość to prawda rodzą leniwe krowy
potem wiadro między nogami i tylko kasa kasa kasa a dupska tłustego do pracy nie ruszą i wciskają kit że dziecko jest najwazniejsze a do pracy nie idą bo tak tęsknią :D paskudne krówska

Gość skarrpetka
Ja właśnie myslę, że to święty turecki powinien rodzić dzieci. Wszystkie, na całym świecie, kazdej rasy i narodowosci, obu płci.

Gość .coś w tym jest
jak moja kobieta zacznie wspominać o dziecku to znaczy że czas uciekać od lenia

Gość nie szanuję niepracujących
matek

ciekawe ile jeszcze nicków sobie nasza prowokatorka stworzy na poczekaniu :D:D:D

rzeczywiście już wiadomo :) osoba od mielonki i wiadra :) oj brak faceta bije na dekiel :) ale przynajmniej jest się z kogo pośmiać :D

no ja sie zgadzam. tez najchetniej zostane w domu z dzieciaczkami moimi, po co mam pracoweac, dzieci to wystrczajace obciazenie dnia codziennego. natomiast nigdy przenigdy nie przestane o siebie dbac,. i zalosne jest dla mnie kiedy kobieta wlasnie ucieka z domu dio pracy zostawiajac dopiero co urodzone dziecko a potem sie dziwia ze ich corki sie puszczakjja, pyskuja, a chlopcy cpaja.....

Gość black devil girl
komus zal dupsko sciska:o Zal mi ciebie autorze. Taki malutki jestes. Rozumiem, ze twoja matka/babcia/siostra to tez leniwe tluste krowy z rozepchanymi wiadrami miedzy nogami?? Mam nadzieje, ze oswieciles je co o nich myslisz

Gość Marta Grabowska.
a ja uwazam że jest w tym trochę prawdy.Oczywiście pomijając całe chamstwo. Kobiety czesto decydują się na dziecko bo boją się pracy , nawet piszą tu o tym na kafe.Wczoraj kobieta pisała nawet,że nie chce pracowac na nocne zmiany bo taką ma pracę więc chce drugie dziecko :o to smutne ale tak bywa, kobiety czesto tchórzą i uciekają się do takich posunięć. problem naprawdę istnieje i jest poważny.Taka kobieta wszystko zwali na meżczyznę, powie że do pracy nie bo ciąża a potem tez nie bo musi być z dzieckiem bo chore bo tęskni i nie pójdzie do pracy, a jak p[odrośnie to następne.Naprawdę obserwuje takie przypadki.

Gość a ja wole miec sprawne
wiadro niz zepsutego fiuta haha

kurcze nikt nie mówi że nie ma takich przypadków bo są i to jest jasne ale bez przesady :/ to sa pojedyńcze przypadki a tutaj mamy maksymalne uogólnienie temat założony wrednie i złośliwie przez niedowartościowanego gówniarza który się pewnie świetnie bawi że taki "super" kawał zrobił :D

Gość a ja wole miec sprawne
tez cie kocham 😍

Gość sdgfgfgfrgfgfgfg
autorze a co cie to intereseuja czy jedna czy DRUGA JAK TO NAZWALES LENIWE KROWY TY I MDAJESZ NA ZYCIE TY I CH UTRZYMUJESZ???? CZY TAK PIERDOLISZ