Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisc jesienny

Moje sny mnie przerażają i do tego się spełniają...

Polecane posty

Gość lisc jesienny

Niby nic ale coraz bardziej mnie to przeraża. Głupi sen śni mi się, że poszłam do szkoły a moja koleżanka miała pofalowane włosy tak jak by miała warkoczyki na głowie.. Obudziłam się i pierwsze co mi przyszło na myśl ,, Ehh ale głupi sen, ciekawe czy M będzie miała takie włosy jutro". Rano jestem w szkole, całkiem zapomniałam o moim śnie, rozmawiałam z tą koleżanką i nie zwracałam uwagi na jej włosy... Usiadła ze mną na lekcji rachunkowości. Zagadała coś do mnie patrzę a ona ma włosy spięte w kucyka ale pofalowane takie maleńkie fale... Doznałam szoku... Zapytałam co robiłaś z włosami? A ona mi na to, że siedziała wczoraj wieczorem i nie wiedziała jaką fryzurę sobie wymyślić to po karbowała sobie karbownicą ... zrobiło mi się środku strasznie źle.. ale jakoś puściłam to w niepamięć. Kolejna sytuacja. Nie jestem z moim chłopakiem już 4 miesiąc... Różnica charakterów itp. Dodam, że mój były miał straszne uprzedzenia do jakiś portali internetowych. Najbardziej nie lubił Naszej Klasy... Więc, w ciągu dnia byłam strasznie zmęczona i położyłam się spać ok godziny 16 przebudziłam się ok godziny 19 i śniło mi się że mój były założył naszą klasę i dokładnie nie pamiętam ale zaprosił mnie do znajomych... strasznie się zdziwiłam tym snem bo od kiedy on i nk, dalej przysnęłam.. Godzina ok 21 dzwoni telefon, odbieram moja przyjaciółka ,, No hej słuchaj wiesz że K założył naszą klasę i zaprosił mnie do znajomych" Znowu mnie zatkało nie wiedziałam co powiedzieć... Przeraża mnie to już powoli chociaż z jednej strony się podoba.. Szukałam w internecie informacji na ten temat.. są to sny prorocze, ale ciekawi mnie coś więcej... Ma ktoś podobnie ??

Gość misia-a
moja kolezanka ma czesto sny ktore sie sprawdzaja, raz snilo jej sie ze sie poklocila ze swoja najlepsza kumpela, zapomniala kompletnie o tym a tamta pare dni potem wyskoczyla do niej z jakimis wątami, potem snilo jej sie ze zeszla sie ze swoim przyjacielem.. tydzien po spytal ja o chodzenie

Gość chore sny
Mnie moje też przerażają. Ale nie dlatego, że się sprawdzają tylko dlatego, że z nich wynika, że mam nieźle poprzewracane w głowie :O

Gość lisc jesienny
Ma ktos cos jeszcze na ten temat

Gość XYZ

Moja sny się sprawdzają również. Np. śniło mi się, że kilka osob z mojej klasy poszło razem na mszę (a te osoby normalnie nie chodzą razem). I tak się stało. Te osoby poszły nastepnęgo dnia na dokładnie tę mszę, na którą miały iść w moim śnie. Nawet to, co powiem się spełnia. Powiedziałam przyjaciółce, że kogoś spotka i spotkała tę osobę kilka godzin później. Trochę mnie to przeraża. Z jednej strony to jest dobre, ale z drugiej też bardzo niebezpieczne.

Gość Biu

Kiedyś, w szkole średniej jedna koleżanka poprosiła moją przyjaciółkę o przysługę, a konkretnie o załatwienie grama zioła. Następnego dnia owa koleżanka dostała to czego chciała i to miał być koniec historii... pozornie.

Kilka dni później, mojej przyjaciółce  śnił się czarny kot i na dodatek - jakby tego było mało przeszła w tym śnie pod drabiną... No i tak, moja przyjaciółka praktycznie nigdy nie nosiła maryhuany do szkoły,  jednak zdarzyło się,  że w jej ręce wpadł kolejny gram. No i była niejako zmuszona iść z nim na lekcje. Dzień jak codzień, aż tu nagle wpadają gliny z dyrektorem na czele i biorą ją na przeszukanie wszystkich rzeczy osobistych...😬

No i wtopa. Okazało się,  że tamta "koleżanka", która kilka dni wcześniej prosiła o przysługę - wydała  moją przyjaciółkę swojej matce, gdy ta znalazła zioło w jej rzeczach. Matka od razu wykorzystała swą nowo nabytą wiedzę do walki z dilerką i przestępczością wśród młodzieży...😆

Wracając do snu... myślę, że przyjaciółka śniła wtedy instynktownie, po prostu jej podświadomość przeczuła kłopoty, a więc przyjaciółka próbowała ostrzec sama siebie...

I teraz Ta symbolika ma sens (kot, drabina) w tym wypadku nabiera wielkiego znaczenia... Być może nie dyktują tego gwiazdy 🤩, ale fale i nośniki informacji wykorzystywane przez naszą intuicję, analizującą non stop zestawy danych (w momencie kiedy nie jesteśmy jeszcze ich świadomi - rzecz jasna) muszą przybrać formę przeznaczoną do odpowiedniej komunikacji z naszym świadomym Ja. A co jest lepsze od utartych kulturowo symboli, które oznaczają pewne sytuacje?😉

Sny to po prostu kod czy też  zakodowane informację, które za pomocą symboli przemawiają do naszej świadomości. Ważne dla nas informację wyczuwamy instynktownie,  i jakby w przedbiegach...- nie wiedząc  co się dokładnie dzieje, choć z całą pewnością wiemy (wewnątrz siebie), że coś się dzieje. Od interpretacji można dowiedzieć się więcej...

Gość Asia proroczka

A mi się śniło że PiS sprowadzi miliony imigrantów do Polski wbrew obietnicą wyborczym isie sprawdziło. Ostatnio snilam że muzułmanie w Polsce zaczną Polaków zabijać.