Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona 23

facet powiedzial ze jeszcze nie wie czy mnie kocha

Polecane posty

Gość zrozpaczona 23

jestem z facetem ponad rok . Nigdy mi nie wyznawal jeszcze milosci . Ja mu mowilam ze go kocham a on nic. Wiec zapytalam wkoncu czy on mnie kocha. Powiedzial ze jeszcze nie wiem bo rok to za malo zeby wiedziec

Gość mirandunia
rok za malo, 23 lata za malo... i za malo w tobie widzi tego, co kochac by mogl

Gość lisiczka piekna
jak nie kocha to raczej juz nie pokocha...:O

Nie licz na to u żadnego faceta. To dziewczyny zakochują się jak poj***, a potem cierpią niepotrzebnie. Miłość jest albo jej nie ma. Nie można się zakochać od tak sobie, bo jest fajna, pasujemy do siebie itp.Musi być "to coś".

Gość jak nie kocha to co ma mówić
jestem z facetem, który pierwszy raz w życiu to powiedział, raz jedyny 3 lata temu i powiedział to świadomie i nic więcej nie wymagam, miał przed sobą 4 laski i żadna tego nie słyszała

Gość lody czekoladowe najlepsze
nie potrzebie mu powiedziałaś to pierwsza... takie jest moje zdanie. Powiedziałaś, że kochasz i to chciałaś usłyszeć to samo- ale tak się nie stało. Przynajmniej nie skłamał- niejeden by powiedział: ''ja Ciebie też'' chociaż by tak nie było. Nie ma co naciskać- będzie chciał to powie... ja jestem z facetem ponad rok i jeszcze mi tego nie powiedział, a ja pierwsza nie zamierzam, chociaż kocham, bardzo kocham.