jovik 0 Napisano Październik 9, 2010 znam ten ból Lusesita:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Pytać zawsze można. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O_lala.lala Napisano Październik 9, 2010 Spełnienia marzeń Lussssiaaaaaaaaa i wyprawy na Ibize ;) http://www.youtube.com/watch?v=MZ6IuLSmm4M&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 chciałam zapytać czy lubisz mlode dziewczyny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Uhm.. i o to pyta słodka sześćdziesięciolatka. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 szesnastolatka Myrciu, nauczyłbys się wreszcie angielskiego, moge dać Ci jakies lekcje chcesz?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Przemyślę temat lekcji, w końcu całe życie człowiek się uczy. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 odwołali kwalifikacje bo w Japonii leje dziękuję za życzenia :) chyba się dziś upije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 ale nie odpowiedziales mi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 lubisz szesnastki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalecam więcej sexu Napisano Październik 9, 2010 życzę ci dzisiaj wielokrotnych orgazmów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia ma orgazm jak Ciebie Napisano Październik 9, 2010 młoda dupa jesteś :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 jutro kwalifikacje o 3.00 :D no to ja się nie będę dziś kładła spać ale kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 9, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarownica diabła Napisano Październik 9, 2010 Lusia- wszystkiego naj ... i pamiętaj, mamy tyle lat na ile się czujemy i pamiętaj są sposoby aby "oszukać" przemijający czas! :P Jestem starsza od Ciebie a wszyscy dają mi 10 lat mniej :D MIŁOŚĆ- to podstawa wszystkiego i to miłość... każdego rodzaju ;) więc może jestem czarownicą nawet... diabła!!!! czego i Tobie życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia ma orgazm jak Ciebie Napisano Październik 9, 2010 gra poslka z usa o 2 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 Myrek,nie lubisz?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 kochani, muszę się do czegoś przyznać... proporcjonalnie do wieku rośnie moja waga :O w tym celu sprawiłam sobie na urodziny rowerek treningowy :D myślę że nie wyglądam na czterdziestkę :) mam wesołe usposobienie i pozytywne nastawienie do życia co to będzie za 10 lat...? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia ma orgazm jak Ciebie Napisano Październik 9, 2010 za 10 lat będziesz wyglądać na 31 lat :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin morderca kotów 0 Napisano Październik 9, 2010 Najpierw pokaż fotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czyją fotę kuźwa Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fote kruka2 Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juzz se wstałam 0 Napisano Październik 9, 2010 po tym zdjeciu wygladasz na 33 ipoł najsss fotka:D:D a i tort o której wieczorem? to se przyjde z kwiatkiem?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 tort o 18.00 i kupa świeczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia tylko 4 świeczki Napisano Październik 9, 2010 :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juzz se wstałam 0 Napisano Październik 9, 2010 to se przyjde ,,,ale w ubraniu wieczornym ide se spac :D:D rozpoznasz mnie hasło:: i tu podaje hasło rosół z lubczykiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjadłem 3 jajka 3 kawałki Napisano Październik 9, 2010 sledzika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fatalna dieta Napisano Październik 9, 2010 jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fatalna dieta Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pędrak Napisano Październik 9, 2010 świeczki na tort przyniosłem , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach