Gość fatalna dieta Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 ja bym zjadła kaszanki z grila :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja placki ziemniaczane Napisano Październik 9, 2010 z kleksem smiatany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja placki ziemniaczane Napisano Październik 9, 2010 albo babke ziemniaczana z kefirkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espees 0 Napisano Październik 9, 2010 Wszystkiego Najlepeszego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie masz plany na urodziny? Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubranaWcodzienność 0 Napisano Październik 9, 2010 sto lat! A tak swoją drogą, byłaś pewnie jeszcze dzieckiem jak rodziłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 plany? mała impreza z dużym piciem do rana a potem Kubica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie masz plany na urodziny? Napisano Październik 9, 2010 super, szczegolnie to duze picie? a do jedzenia co szykujesz? sorrki ze tak wypytuje ale lubie Cie i jestem ciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a sex? bedzie? Napisano Październik 9, 2010 :p:p:p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 będzie sex :D w duzych ilosciach gdyż po kielichu jestem łatwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pędrak Napisano Październik 9, 2010 to dla Ciebie :D http://www.otokielce.com/fotos/fast_kaszanka%20%282%29.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 wódka i zagrycha dzięki pędrak :D mam 20-letnią córkę :) czyli potomstwo odchowane :D mogę poszaleć "na starość" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Taa.... młodą masz córkę późno zaczęłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zagrycha jaka bo szukam Napisano Październik 9, 2010 pomyslu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedendwatrzy123 Napisano Październik 9, 2010 Wszystkiego dobrego.Cudowny wiek.Wszystko przed Tobą.Co znaczy stara? Co powiesz jak będziesz miała 80? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 późno??? to owoc miłości sałatki i takie tam przekąski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 80 ? czy ja aby dożyję? nie sądzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Moja ma 29. Też z miłości. Syn zresztą też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e tam impreza Napisano Październik 9, 2010 tutaj zostan lepsza zrobimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszanke dawałem Napisano Październik 9, 2010 Lusesita de Milagros Dolores ja bym zjadła kaszanki z grila Szarikowi :P :D dożyjesz 100 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dejwid Haselhof 0 Napisano Październik 9, 2010 Lusesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrevin ło matko musze zapytać Napisano Październik 9, 2010 Miałeś już dzieciaka w wieku 16 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Piętnaście. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej K 0 Napisano Październik 9, 2010 lusesita witaj w klubie :D dla Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Październik 9, 2010 zapisuję się na imprezę ale długo będzie trwała ? bo wiadomo że dziadki muszą iść wcześnie spać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juzz se ide spac Napisano Październik 9, 2010 naj naj naj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cux 0 Napisano Październik 9, 2010 100 lat Lusesita! To może coś postawisz z okazji urodzin...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juzz se ide spac Napisano Październik 9, 2010 :) chyba baluje juz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofu 0 Napisano Październik 9, 2010 Wszystkiego najlepszego zycze :) Ja za pol roku tez bede 40 cha. Kurka jak to szybko leci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach