Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2010 :D tak, wiem za stara dla was jestem, mimo to ciągle tu zaglądam ;))) ...i nie mogę spać bo czekam na kwalifikacje w Japonii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ali. Napisano Październik 9, 2010 wszystkiego naj naj.. i powodzenia dla Kubicy..:D))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliboo Napisano Październik 9, 2010 a ja myslalam,ze jestes w JAponii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 9, 2010 ale ty stara duupa jesteś, czterdziecha:o cycki juz Ci wiszą? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 No to wszystkiego naj małolato. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 9, 2010 odezwał sie dziadek Myrek, lat 46 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Jeszcze nie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 9, 2010 ale już nie długo, pewnie synek bzyka już jakąs panienke no nie? więc lada dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Miałem na myśli cyfrę 46. A to czy będę dziadkiem.. zwisa mi.. to nie będzie moim problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 9, 2010 Myruśka będziesz przewijać bobasy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrek, a ile Napisano Październik 9, 2010 twój syn ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 21. O wiek córki nie pytaj. Nie odpowiem bowiem jest starsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawda córka młodsza Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wszystkiego najlepszego! :D Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Kocham to forum. :D Skoro wiesz i to lepiej ode mnie to poco pytasz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 9, 2010 my też Ciebie kochamy, Myrek :) - ekipa nigeryjskich studentów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawda córka młodsza Napisano Październik 9, 2010 o co pytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Sorry, nie znam w tej chwili żadnego nikogo z Nigerii. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 9, 2010 Myruś, to kiedy kończysz 46? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 W 2011. Ide stont.. poruszacie nudne tematy. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luśka sto lat Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 9, 2010 Czemu nie 200? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mądruj się gówniarzu Napisano Październik 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystkiego naj nnaj Napisano Październik 9, 2010 ja mam 39 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 Myrek? moge Cie o cos zapytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mp-30 0 Napisano Październik 9, 2010 Wszystkiego najlepszego Luśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet sixteen Napisano Październik 9, 2010 Myrciu, onanisto, gdzie jestes?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iaseczka owieczka 0 Napisano Październik 9, 2010 Wszystkiego najlepszego! A zapewniam Cię, że co najlepsze, to jeszcze przed Tobą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusia ma orgazm jak Ciebie Napisano Październik 9, 2010 widzę naj ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach