Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilii

2 tyg bez sexu ,aż mnie skreca

Polecane posty

Gość Lilii

2 tygodnie!, całe piekielne 2 i jeszcze muszę czekać kolejne 3 dni, nawet myśleć o tym nie mogę bo czuję się jak wulkan tuż przed wybuchem. w mojej rodzinie kobiety nie przepadają za sexem , a tu masz babo placek u mnie odwrotnie , prawdziwa kumulacja jak w jakimś cholernym totku, Podobno z wiekiem ma się mniejszą ochotę i zapotrzebowanie, a guzik prawda. 2 tygodnie to tortura dla ciała jak i umysłu, nawet zimny prysznic nie pomaga, nerwy napięte do granic aż mi się ręce trzęsą, oszaleję chyba. Uzależnienie, chyba jeszcze nie , ale utrudnia czasem życie jak diabli..........

Gość no cóż 1a...
tylko pogratulować , moja pani zawsze albo ma ból głowy, miesiączkę, ważne sprawy, albo jak zauważyłem ostatnio nie może się doczekać konca. Wprawdzie wspominała na poczatku że dla niej sex to niekonieczna forma wyrażania bliskości a ja głupi myślałem że to przekomażanie. No i mam , a raczej nie mam.......

Gość Lilii
No już lepiej ! Dużo lepiej ! Zbrandzlowałam się 2 razy prysznicem i 1 raz świeczuszką i już mi dużo lepiej. Drżenie rąk ustało tylko przerzuciło mi się na nogi, które zaczęły się trząść już po 2 orgaźmie. Ale teraz to jest bardzo przyjemne drżenie.

Gość sdr84
oj pocieszyłbym Cię.. sdr84@interia.pl

Lilii zadzwon do mnie tak cie wyrucham ze bedziesz dlugo pamietac. 605 399 185. Czekam.....