Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamyja

A ja marze zeby mnie rżnelo stado chłopa

Polecane posty

Gość mamamyja

Mam taka fantazje juz od dlugiego czasu ze rozwalam sie na masce samochodu gdzies spod dyskoteka i rżną mnie w kolejarza, spuszczają się i ida dalej a nastepny stawia sobie pałe ruszając skórą i włazi we mnie rżnie mnie, spuszcza sie itd. i gdy tamci mnie rżną inni macają mnie po cyckach a jeszcze innym robie loda.....zupełnie jak taka szmata... a na codzien jestem normalna szanujaca sie zona i matka 2 dzieci. Nigdy czegos takiego nie zrobilam i mialam tylko kilku partnerow. A teraz w sytuacjach lozkowych z moim mezem kiedy wyobraze sobie ta sytuacje na masce od razu dochodze i mam taki orgazm ze hej.... czyżbym miala zadatki na nimfomanke?

Gość normalna fantazja
tez mam takie klimaty. lubie filmiki o takiej tematyce ;-) a w realu kochalam sie z 2 facetami :-p tyle razy mialam tego rodzaju propozycje, ze w koncu z jednej skorzystalam :-p

Gość mamamyja
tzn co zrobilas? Ja chyba nie odwazyla byl sie na nic takiego bo za duzo mam do stracenia a poza tym nie chce zeby dzieci mialy matke kurwe, ale pofantazjować można tym bardziej jeżeli są tego dobre efekty w postaci mega orgazmu

Gość normalna fantazja
no po prostu. kiedys lecial na mnie taki chlopak, przystojny technik dentystyczny :-D wloch. ale ja go strasznie zwodzilam. tak przez rok prawie. wychodzilismy razem po imprezach szalelismy, ale nic poza tym nie bylo. i kiedys przyjechal z kumplem. mielismy razem gdzies jechac. no i po super imprezie, gdy wrocilismy....stalo sie ;-)

Gość normalna fantazja
oni obaj oszaleli na moim punkcie :-D i kazdy z nich chcial sie ze mna z osobna umawiac, ale mialam takiego moralniaka, ze zerwalam wszystkie kontakty :-0 :-0 potem zmienilam miejsce zamieszkania. a niedawno, po kolku latach, obaj znalezli mnie na fb i pisza mi teksty, jakie to szczescie, ze mnie odnalezli :-D w sumie pozostal nam super kontakt z wielkim szacunkiem ;-) zadnych paranoi juz nie mam 🖐️

Gość sdr84
ja się piszę.. sdr84@interia.pl