Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thleah

jaki kierunek studiów wybrać?

Polecane posty

Gość gość
Ja wybrałam finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie www.wsu.pl. Wydaje mi się że po tym kierunku zawsze gdzieś można znaleźć sobie pracę (praktycznie wszędzie są działy finansowe czy z nimi powiązane). Poza tym zawsze lubiłam matematykę i różnego rodzaju obliczenia. Na pewno nie mają co iść na ten kierunek humaniści.

Gość gość
Ja poszla tutaj na psychologie www.psychologia.org i jak najbardziej moge polecic, bardzo ciekawe studium, wlasnie, jedyna roznica jest taka, ze to studium

Gość vanessa111
Uważam, że wszystko zależy od tego czym się interesujemy i co chcemy robić w życiu. Jeśli mamy pomysł na siebie, na pewno to zaowocuje w przyszłości. Moim zdaniem fajnym i ciekawym kierunkiem jest architektura wnętrz http://www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-architektury/architektura-wnetrz . Wszystko jest jednak kwestią gustu.

Gość gość
Raczej nic humanistycznego bo potem ciężko z pracą. Przykładowo ja studiuję Finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie www.wsu.pl i to całkiem niezły kierunek. Każda firma musi ‘ogarniać’ swoje finanse i najczęściej potrzebuje do tego odpowiednich ludzi więc nie ma dużego problemu na rynku pracy.