Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aassdd

Mąż mnie psychicznie maltretuje - poradźcie proszę

Polecane posty

Gość gość
Autorko twoj maz ma zaburzenia emocjonalne Bordeline , przesadne reagowanie na dana sytuacje! Nie wiem czy to takie zdrowe dla ciebie I dziecka nie sluchaj kobiet co radza nie gotowac I prac dla niego!!! Nie wiesz jak zareaguje!!! Jest niezrowmowazony ma wyideowany obraz o sobie! Wyprowadz sie z dzieckiem ! Zebu uniknac tragedii, nie wierz w zmiany, w przeprosiny ! Nie kloc sie z nim bo nie wygrasz! Uciekaj od niego!!! Ale jak go w domu nie bedzie!

Gość gość
Trolik 72 poradze ci zebys poszla ze znajoma do psychologa , umow ja I nic jej nie mow tylko tak mozna kobiecie uzmyslowic ze sama jest chora ! Psychol wykonczy ja pierwszy! Tak zostala zniszczona mi bliska osoba, juz nie zyje!!!

Gość gość
Do trolik 72psychol wykonczy twoja kolezanke wmowi jej ze jest zla I winna itd dlatego powonna pojsc sie leczyc! !! Pomoz jej bo tak zabije ja maz !

Gość gość
Witam, Też przez to przechodziłam. Ale już mam to za sobą. Ja nie postąpiłam właściwie, bo miałam dość i wyjechałam. Złożyłam pozew o rozwód i teraz zaczynam nowe życie. Teraz żałuje jednego, że nie założyłam niebieskiej karty jak byłam na miejscu. Dobrym rozwiązaniem jest zawiadamianie policji, zgłoszenie się do PCPRu i tym podobnych instytucji. Ja wówczas się bałam. Teraz żałuje, że nie zacisnęłam zębów i nie wzywałam policji. Tacy tchórze co mają odwagę startować tylko do słabszej kobiety na pewno nie zasługują żeby być z wrażliwą osobą, która o nich dba, gotuje obiadki. Kobiety mają siłę żeby zacząć nowe życie. Gdy wspominam swoje małżeństwo mam tylko żal do siebie, że straciłam tyle lat. Ale siła i pewność siebie którą odkryłam na nowo. Coś cudownego. Mój mąż okazał się jeszcze większym draniem niż się spodziewałam, gdy dowiedział się że odchodzę. Nie umiał Cię docenić. Jego strata. Niebieska karta o której pisałam, zeznania świadków to dowody które umożliwią choćby uzyskanie na ciebie alimentów