Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważna to nie żart

seks oralny a sztuczna szczęka

Polecane posty

Gość poważna to nie żart
Mi też spadł!!! :)

Gość tez mam ten problem
i sie zastanawiam czy wyczuje te proteze

Gość a jak się całujecie?
Ciekawe, że zastanawiacie się czy przy oralu facet zorientuje się, że macie sztuczną szczękę a nic nie mówicie o problemach z całowaniem, szczególnie z języczkiem. Jakośnie chce mi się wierzyć, że idąc do łóżka, a tym bardziej na loda nie macie takich doświadczeń. Ja mam język chyba bardziej wrażliwy niż fioota.

Gość Posłuchaj mnie...
mając 27 lat straciłam zęby.Od tej pory mam sztuczną szczękę.Psychicznie na początku wysiadałam zupełnie.Nie mogłam się z tym pogodzić.Zęby straciłam w tragiczny sposób i nie chce o tym pisać.Byłam wtedy już mężatką.Mój mąż wspierał mnie i nie widział żadnego problemu.Ja go miałam,bo nie mogłam pogodzić się z tym,ze nie mam już swoich zębów.Minęło kilka ładnych lat i nauczyłam się żyć ze swoim problemem.Normalnie kocham się z mężem,całujemy się i kochamy się oralnie.Mój maż uwielbia gdy zaspokajam go oralnie i nigdy nie czuł,ze mam sztuczna szczękę;)Nie obnoszę się z tym,że mam trzecie zęby.Mało kto wie o tym z moich znajomych.Mój maż również nigdy nie widział mnie bez zębów.Nie obnoszę się ze swoimi zębami w szklankach:classic_cool: Kochaj sie i rób swojemu facetowi dobrze ustami bez problemu.Nie słuchaj tych,którzy tutaj głupio żartują.Dla młodej kobiety jest to dramat i bardzo wstydliwy temat.Nikt z nich nie wie,czy jutro,za tydzień jakiś bandzior w ciemnej ulicy nie pozbawi ich zębów.Trzymaj się.

Gość zuziaczek26
Mam 23 lata i od roku nie mam ząbków , to na serio zaleta przy seksie oralnym . Mój chłopak to uwielbia a ja jestem pewna że samymi dziąsłami nie zrobię mu krzywdy , dla mnie smyranie po dziąsłach też jest przyjemne , czasem też robię sobie odpoczynek od protezy i całą sobotę lub niedzielę potrafię spędzić bez ząbków .

Gość gość
Dziewczyny tym tematem zrobilyscie na prawde dobra robote: wiekszosc kobiet traci uzębienie w trakcie ciązy ale mamy tendencje do spadku wapnia z różnych przyczyn. My z Venus oni z Marsa i tez im nie łatwo byc takim super cale zycie...

Gość gość
Posłuchaj mnie... 2012.12.03 X Podpisuję się pod tym tekstem obiema rękoma i nogami ;)