Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia270691

Ile mogę otrzymać alimentów

Polecane posty

Gość takie tam duperele
Większość matek nie zabrania kontaktów z dziećmi. Większość także pokrywa lwią część kosztów utrzymania bo pracują i zajmują się dziećmi. I chyba czas to zmienić... Bo tatusiowie na tym żerują!

Gość Obecna żona
Ja niestety znam tylko taką sytuację :( Ja też chcę być matką i wiem, że dla dziecka zrobię wszystko! I wiecie co? cieszę się, że jak pojawi się nasz maluszek to syn mojego męża będzie na tyle dorosły, że już nie będzie zazdrosny o zaangażowanie ojca w wychowanie maleństwa. Podejrzewam, że za kilaka lat już nie będzie chciał z nami jeździć na wakacje, lecz ze swoją paczką/dziewczyną. Ale rodzicem zostaje się do końca. No ale wracając do uogólnień. Czasem krew mnie zalewa jak czytam, że "drugie żony"/next to pijawki nienawidzące dzieci męża/partnera" k**wy! Właśnie! Nie wszystkie takie są. Nie wszystkie matki chcą wyłudzać kasę i nie wszystkie zabraniają kontaktów. Z drugiej strony nie potrafię przewidzieć co ja bym zrobiła gdybym została samiutka z malutkim chorym dzieckiem. Trzymajcie się dziewczyny i miłego weekendu :)

Gość alunia270691
Osobiście to ja bym nie chciała jego pieniędzy ale to tez jego dziecko i niech pomaga chociaz finansowo, bo samej mi napewno lekko nie bedzie