Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgffdggfgg

Dzisiaj jakaś matka zwróciła mi uwagę w parku, bo byłam z psem

Polecane posty

Gość gffgffdggfgg

Zaczęłam się śmiać, bo nie ma zakazu wejścia dla psów (jest tablica, która mówi,że trzeba po psach sprzątać a agresywne zwierzęta nie mogą być trzymane bez smyczy i nie pilnowane - mój pies to 3 kilogramowy york. Jest też informacja o zakazie jazdy na rowerach, ale wiele dzieciaków jeździło). Zapytałam, gdzie jest zakaz. No i oczywiście wskazała na tę tablicę :) (pewnie nawet jej nie czytała tylko zasugerowała się ikoną srającego psa, który jest przekreślony :D). Na terenie parku w wielu miejscach była tabliczka, żeby sprzątać psie kupy :) Nieopodal stał radiowóz, w parku jest też ochrona, więc powiedziałam, żeby poszła naskarżyć :) Jej mąż nic się nie odezwał :D Cipa Najgorsze jest to, że ich geny będą powielane :O Dlaczego niektórzy nie kończą szkoły przed robieniem dzieci?

Gość gffgffdggfgg
Dlaczego paniusia? Bo mam yorka? :D Wiesz, że nie masz racji i się bulwersujesz. Sprzątam, jeśli cię to martwi. Poza tym mój pies zrobił kupę już wcześniej

Gość gffgffdggfgg
Podoabają mi sę wasze posty :D Skoro nie ma zakazu wejścia dla psów to mogą wchodzić, proste :classic_cool: W dupie mam, że komuś się to nie podoba :) Trzymajcie swoje dzieci w sterylnych pomieszczeniach ;)

Gość szary__mysz
aha, zrobił wcześniej... a wodę spuścił?:classic_cool:

Gość gffgffdggfgg
Tak, sprzątam. Jak się chciało dziecka, to warto by mieć jakąkolwiek edukację, żeby nie wychować kolejnego bezmózga, takiego, jak mamusia.

Gość no wlasnie mnie to
strasznie wkorwa,ze psie gowna sa wszedzie w trawie ,no wczoraj dziecko weszlo ,tak smiedzi ze maz mowi zeby buty wywalic ,targedia niech se wchoda na ten park ale wlaciciel powinien sprzatac po nim!! no ciekawe jakby swiat wygladal jakbysmy srali gdzie popadnie!

Gość szary__mysz
możesz mi przybliżyć lokalizację tej kupy , zjadłbym :classic_cool:

Gość szary__mysz
autoryzuję ten podszyw :classic_cool:🖐️

Gość gffgffdggfgg
U mojego psa nie ma żadnych glizd :D Może u twojego dziecka :classic_cool: Rodzice też wysadzają swoje dzieci gdzie popadnie, a ja może nie mam ochoty oglądać srającego dzieciaka

Gość gffgffdggfgg
Aha, właśnie - czy jeśli mamusia wysrywa swoje dziecko na trawie to sprząta po nim te gówno? Proszę o szczere odpowiedzi :classic_cool:

Gość szary__mysz
dzieci się nie wysrywa tylko się rodzi (no chyba że jest się mudzinką) a z odciętej pępowiny można zrobić flaka na kaszankę :classic_cool:

Gość tak po psach
powinno sie sprzątac, ale nie dalej jak wczoraj zobaczyłam matkę, która bierze szybko dzieciaka do ogródka przy bloku w którym nie mieszka i dzieciak sra :O podtarla mu dupe, rzucila chusteczke i poszla dalej :O

Gość wiecie co to przegiecie
nigdy nie widzilam srajacego dziecka ,natomiast psa widze co chwile

Gość kiok
haha, wysmialabym idiotke:D:D

Gość gffgffdggfgg
:D :D :D

Gość pamparampampampampampam
"U mojego psa nie ma żadnych glizd Może u twojego dziecka " No comments... Naucz się kultury :O

Gość dorzucę coś do tematu
oczywiście że po psach trzeba sprzątać (ja to robię), ale dzieci na boga też nie mogą załatwiać się gdzie popadnie. Często zwłaszcza w okresie letnim widzę matki z dziećmi, które wysadzają dzieci siku pod drzewkiem, żeby chociaż w parku, w ustronnym miejscu, ale na ulicy, przy przystanku autobusowym - nie mam ochoty oglądać ich genitaliów, a skoro pijany dziad sikający na drzewo może dostać mandat, to chyba takie mamy też? Wiem że nie wszystkich mam z małymi dziećmi to dotyczy, ale jeśli któraś to czyta to informuję: np. mi to przeszkadza.

Gość gffgffdggfgg
"No comments... Naucz się kultury" Jeśli ktoś jest chamski, odpowiadam z tym samym :P

Gość yorkowe parodie psa
nadają się tylko na buta :D 🖐️ jazgotliwy głupia karykatura psa :D idiotkom się podoba bo sobie mogą go czesać :D :D

Gość gffgffdggfgg
Mój nie ma nawet kokardek :D Więc nietrafiony komentarz :D Shallow bitch hahah

Gość gffgffdggfgg
Poza tym twój komentarz świadczy jedynie o twoim poziomie a raczej jego definitywnym braku macioro :classic_cool: 🖐️

Gość Tłuczek
Wszystkie miejskie psy poza przewodnikami dla niewidomych to powinno się przerobić na karmę dla bydła, a z futerka, jeśli jest wystarczająco miękkie dywaniki do łazienki. I tyle, bo więcej z tym kłopotu niż pożytku.

Gość yorkowe parodie psa
jasne jasne - jazgotliwe małe gówno które nawet właściciela potrafi ugryźć - jest wredne - tępe - i fałszywe - 🖐️ jedyny plus to chyba te wąsy - gimgówniary się nimi podniecają i twierdzą że takie słodkie... poza tym 30% z tych wszarzy sika pod siebie jak widzą kogoś znajomego :D 🖐️

Gość ejbisi
A mnie za to wkurzają bachory w parku, bo mój piesek nie może się spokojnie wybiegać tylko musi chodzić na smyczy.

Gość gffgffdggfgg
Mój nie chodzi na smyczy i chodzić nie będzie ;D

Gość taa niedobra pupa
No sa tacy czepialscy... Ja mam zawsze ochotę ich zdzielić po ryju... :( Myślą, że każdy pies musi miec kaganiec, albo inne bzdury. Najbardziej wkurwia, że czepiają się kobiet tylko, a jak jest facet to trzęsą porami choćby nie wiadomo co robił. CZemu taka cipa nie opierdala pijaków co szczą w bramie???? :(

Gość kukuryku i do przodu!
Psiarze w życiu nie widziałam żeby któryś sprzatał po swoim pupilu, a te nasrać lubią tez na chodniku...

Gość gffgffdggfgg
od jutra bedę nosić nocnik i piesek bedzei srał do niego