Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgffdggfgg

Dzisiaj jakaś matka zwróciła mi uwagę w parku, bo byłam z psem

Polecane posty

Gość ja też nie widziałam, żeby
któraś matka po swoim bachorze posprzątała, a fekalia to fekalia, co za różnica psa czy bachora?

Gość dorzucę coś do tematu
Ja sprzątam i nie ma tam dużo do oglądania: zbieram kupkę do worka i wrzucam do specjalnego kosza (mamy stałe miejsca spacerowe i wiem gdzie mam najbliższy taki kosz). A to prawda, że nie każdy to robi, często walają się psie kupy na chodniku itp. Dziwi mnie to szczególnie dlatego, że wlaśnie właściciele psów mają przez to dodatkowe uciążliwości - nie tylko wdepnięcie ;) .

Gość Boratka
Po moim psie odkąd go mam to sprzątam (5lat). Większość ludzi jak na kosmitę na mnie patrzy, ale coraz częściej widzę podobnych sobie ufoków:) A dlaczego ludzie nie próbuja się nawzajem zrozumieć i szanować tylko od razu, że psy to wystrzelać a dzieci zamknąć w klatkach? Każdy ma swoje prawa ale cudze też szanować trzeba. A buraki są po każdej ze stron

Gość bachory na mięso dla yorków

Gość do psiarzy
Nazbierac trzeba tego psiego gowna i psiarzom pod drzwi klasc co rano.-tym co po swoim psie nie potrafia posprzatac.MASAKRA:

dziwna kobieta.. skoro autorko sprzątasz po swoim psie-super. bo u mnie pod blokiem jest tyle tego, że nie sposób nie wejsc na minę.. skoro znak wyraźnie nakazywał sprzątanie po psie-nie wiem czego ta matka się czepiała. ja pamiętam, jak kiedyś poszłam z psem nad wodę(też po niej sprzątam) to duże, niestrzeżone dzikie kąpielisko. i rzucałam jej do wody patyki, a jedna mamuśka na mnie chybła z pyskiem, jak ja mogę psu rzucac do wody patyki a w niej kąpią się małe dzieci! to jej odpowiedziałam żeby po pierwsze nie darła się na mnie bo nie ma takiego prawa, po drugie niech przejdzie po plaży i zapyta plażowiczów ilu z nich leje do wody, ale oczywiście nikt, bo nikt się nie przyzna, a po trzecie jak chce kąpac swoje dziecko w czystej wodzie, to niech użyje do tego własnej wanny lub odkrytego basenu w centrum miasta.bo na tym basenie woda chlorowana i psów również nie ma. i dalej spokojnie rzucałam sobie patyki :D faktem jest, że jak jestem na tym kąpielisku , to jak są dzieci-to te starsze, od 10 lat w górę.wszystkie mamy które zabierają pociechy nad wodę chodzą właśnie na ten basen-niedrogo, bo 6 zł od 10 do 18... zjeżdżalnie darmo.

Gość helena od paryska
do a spierdalaj z rana - bozia dziećmi cię nie obdarzyła i pewnie nie obdarzy bo jesteś zgorzkniała sucz,przeczytaj siebie jak piszesz o dzieciach i matkach:O pewnie nikt cię nie kocha bo i po co:P

Prawda jest taka, że widziałam ludzi sprzątających po psach, zaś po dzieciach - NIGDY. A matki potrafią być naprawdę bezczelne :O Czekam na parki z zakazem wprowadzania dzieci - to by było naprawdę wspaniałe miejsce ❤️

Gość ja ma cztero letnią
córke i szczerze mówiąc nigdy nie zdarzyło mi się żeby zrobiła kupe gdzieś w parku itp.Siku tak nie zaprzecze ale kupe nigdy

ja ma cztero letnią, może inne dzieci wyrabiają normę. Raz, jak miałam może z 12 lat, matka wystawiła swoje dziecię na coś cięższego pod drabinkami, na których siedziałam - po smrodzie się zorientowałyśmy :O

Gość kkjihhujj
posiadacze jorkow to jakies zjeby jak mozna sie takim gownem co nawet nei przypomina psa zachwycac a chamstwo i niesprzatanei po psach gowien jest zalosne

Gość pepeeieeeeee
to ze ktos dziciakom kaze wyrzucac papierki na ulmice to jest brak wychowania i to smao z psami jak sie ktos chamem urodzi to chamem zdechnie

Gość niektorzy powinni nauczyc
"któraś matka po swoim bachorze posprzątała, a fekalia to fekalia, co za różnica psa czy bachora?" Jak dla mnie ogromna. Psie gówno nie jest tak jak ludzkie :O Poza tym dlaczego dzieci jeżdżą po parku na rowerach, skoro jest zakaz (mówię konkretnie o tym parku o którym autorka napisała)?

nfggtyghghn

Jak dla mnie ogromna. Psie gówno nie jest tak OBRZYDLIWE jak ludzkie

Gość bee00
a ja czekam na zakaz wprowadzania dzieci do sklepów :O Tak jak Wy nie chcecie włazić w kupy, tak ja nie zamierzam słuchać darcia mordy 🖐️

Gość fdsdfsfdsdf
bee00 - dokładnie! Lub do restauracji :O Zaraz padną komentarze "przecież to tylko dzieci". Psy są "tylko z psami" :P

Jak się ktoś zorientuje, że jest zapotrzebowanie na miejsce BEZ dzieci, to się człowiek dorobi. Na razie jedyne względnie spokojne miejsce to makro, bo tam poniżej 150? 140cm? nie wchodzą:D

Gość frrida
a czy jak wasz dzieciak nasra w parku, to sprzątacie po nim? Albo jak sami nasracie, to sprzątacie po sobie? Ja spaceruję często po parku i naprawde bardzo czesto widzę srajacych ludzi. Wątpię w to, zeby po sobie sprzątali. Wiec człowiek moze, ale pies nie. Poza tym gówno ma to do siebie, że szybko sie rozkłada i nie zostaje po nim ślad. W przeciwieństwie do śmieci, butelek, foliówek i różnych upiększaczy środowiska. Popatrzcie najpierw na siebie, czyścioszki.

Gość moj pies sra gdzie popadnie
oprócz w domu oczywiscie i nie mam zamiaru po nim sprzatac bo wszedzie jest gorszy syf przez bachory 🖐️

Gość uyyuuuyytuyt
Pamiętam, jak kiedyś zwróciłam uwagę jakiejś niuni, której dzieciak rzucał papierki na ziemię (ona udawała, że nie widzi) Ale była sieczka :D Tyle, że laska była chyba jedynie po podstawówce i nie do końca rozumiała co do niej mówię, podczas gdy ona rzucąła kurwami na prawo i lewo :D

Gość nie mam psa ani dziecka
i powiem, że bardziej mi przeszkadzają śmieci, papierki po batonikach, zużyte pampersy wyrzucone zamiast do śmietnika to w trawie w parku czy w lesie niż psa kupa, która na pewno szybciej się rozłoży niż plastik... Także lepiej niech mamuśki zajmą się swoimi dziećmi. Ja planuję zakup psa i raczej też sprzątać po nim nie będę bo u mnie w mieście nie ma koszów na psie odchody a nie zamierzam brać jego kupy do domu bo komuś się nie chce zadbać o czystość miasta i koszów nie zapewnią, chociaż z drugiej strony kosze na śmieci są a i tak pełno ich na ulicach bo komuś nie chciało się wyrzucić :o