Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamulka1111

na jakich zasadach działa OHP

Polecane posty

Gość mamulka1111

chodzi tam czyjas pociecha?prawdopodobnie bede musiała posłac tam mojego syna,ma problemy z nauka i chciałabym sie troszke o tej szkole dowiedziec,moze ktos zabrac głos w tej sprawie ?

Gość moja mała sąsiadka chodziła
o ile od niej wiem, to jest to zwykła szkoła, w której są przedmioty ogólnokształcące a także przygotowanie do zawodu (po ukończeniu gimnazjum). Ta dziewczynka była bardzo zadowolona z OHP, jej mama również - w szkole miała kłopoty z nauką, nie radziła sobie, w OHPie jakby "odżyła", nauczyciele doceniali jej starania (nie uczyła się dobrze, ale bardzo się starała, zawsze odrabiała lekcje, chodziła do szkoły, starała się zgłaszać, odpowiadać - w zwykłej szkole nauczyciele mieli to w poważaniu głębokim, bo dla nich była po prostu tępakiem, a tu chwalili, stawiali dobre oceny, a dziewczynka niedługo kończy szkołę i będzie mieć zawód).

Gość mamulka1111
własnie,rozmawiałam z dwoma osobami na ten temat i mowili mi to samo,moj syn został 2 razy w gimnazjum,nie radzi sobie chociaz sie stara a ja go pilnuje,nauczyciele zawzieci bo jak raz nie umiałes to drugi pewnie tez,rozmawiałam z psychologiem i pojawił sie kolejny problem,jak skonczy gimnazjum(zakładajac ze kazdego roku przejdzie )to bedzie miał 18 lat( bo urodził sie w kwietniu)i nie bedzie juz mogł isc do normalnej szkoły,tylko do wieczorowej dla dorosłych chyba zrezygnujemy z naszego "kochanego"gimnazjum na rzecz ohp