Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

wolicie kobiety spontaniczne czy ponure ?

Polecane posty

Gość ja lubię takie co umieją
polizać jajka mając kutasa w gębie

Coś na poprawę humoru :) Przychodzi baba do kiosku: - poproszę prezerwatywę. Facet podaje a baba połyka. - Dlaczego pani połknęła tą prezerwatywę? - A bo czuję, że coś mnie jebie od środka..:D

to chyba jest źle zadane pytanie.. moim zdaniem ponury nie jest przeciwieństwem słowa spontaniczny??

nieśmiałe,a moze te ktore nie znaja swojej wartosci, albo ciche ? :) Ja mam na swoje życie plan dlatego jestem jaka jestem :D

Gość nie jestem ani spontaniczna
ani ponura ;)

fajnie jest sie popodszywac pod kogos :o Levviatan szukaj dalej moze znajdziej moj prawdziwy fbl, bo dziewczyna niedowartosciowana, zeby zamazywac zdjecie kartki na ktorej bylo moje imie i nazwisko, charakter pisma jakby z przedszkola, ale to pozostawie bez komenatzra, zglaszam do usuniecia.

mozna to latwo sprawdzic pokaz swoj fotoblog i zdjecie na ktorym trzymasz kartke z napisanym moim nickiem i najlepiej jakbys byla tak samo ubrana ;p

Zalezy. Kobiety wybieram na podstawie zachowania. Bardzo cenie sobie kobiecosc, delikatnosc ale jesli potrafi sie to polaczyc ze spontanicznoscia to czemu nie.. :)