Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Wszystkim

A wczoraj miałem pierwszą randkę w życiu!

Polecane posty

Gość prze-ciekawa
Dzieki za objaśnienie...bo ja tu jestem nowa i nie orientuje się w kawowych powiązaniach........

O tak. Terapeuta nam pomoże. Terapeuta dobry na wszystko. Nie ma to jak obcy facet co bierze kasę za to, że cię słucha. Przez kilka lat. Jeden tutaj był u terapeuty inny u hipnotyzera - nie pomogło :D "a przecież Kafeteria to Magazyn dla kobiet" Słowo przechowalnia pasuje lepiej. "jak dobrze, że mam wspaniałego mężczyznę, fajne życie prywatne " Ciekawe jak długo jeszcze... :D

Gość prze-ciekawa
Sam już jestes więc nie musisz tak bardzo się uzalać jeśli taki jest Twój wybór....jesli swiadomy to powinieneś być zadowolony tylko czemu nie jestes?

Gość bo to wieczny malkontent
który kocha się użalać nad sobą i specjalnie tak robi żeby nie wyszło

A kto tu się użala? Chcecie wyjaśnień to je wam daję a wy - "użala się". Znacie jeszcze inne słowa? Tępe chuje.

Gość prze-ciekawa
Do załamanego-fizykato jest cięzki przedmiot-wiec może na starcie dziewczyna chce się dobrze pokazać-więc nie wyciągaj pochopnych wniosków...Daj jej czas i się nie denerwuj niepotrzebnie......

"to powinieneś być zadowolony tylko czemu nie jestes?" A jak to okazać na forum? Hm? Ciekaw jestem. Mam zakładać głupie tematy? Wy jesteście w tym lepsze :D

Gość prze-ciekawa
Tak znamy sfrustrowany,niezadowolony,upierdliwy,monotematyczny..wystarczy...ale tak jak napisałm podoba mi sie Twoj styl:)

Gość Załamany Wszystkim
Nie wiem. Wybieram samotność. Wolę być sam ... A zresztą, ona nie jest brunetką!

Gość Gnuśny Witold
Mnie też podoba się styl Darkera. W ogóle kobiety to samo zło (wychowałem się w sierocincu), licza się tylko chłopaki. :-*

Gość prze-ciekawa
normalnie...nie wcinać sie w każdą dyskusję i nie udowadniać wszystkim swej racji...bo skoro ją masz nie musisz jej udowadniać,prawda...Poza tym jak to okresliłes wszyscy tu to tepe... "_a tu cytat z LP-"wszyscy to ku... i złodzieje"nie wyłaczając nas...

Gość Załamany Wszystkim
Może coś w tym jest, że męska przyjaźń jest do końca życia ... a kobieca to raczej jakiś układ.

Jestem cyniczny a jak kogoś dupa boli z powodu mojej tzw. "monotematyczności" to niech wie, że całe to uczuciowe to woda na mój młyn - czytać nie zmuszam.

Gość prze-ciekawa
zawszię moze przefarbować nie?:)

A można inaczej jak nie wcinając sie w dyskusję? Mam pisać za każdym razem: pozwolą państwo, że wyrażę swoja opinie? Taaaa. I co jeszcze byście chcieli :D

Gość prze-ciekawa
kobiety?a przecież jest Wujek Samo Zło a nie ciocia........

Gość Gnuśny Witold
Farbowanie to oszustwo (jak staniki push-up), czyli rzecz typowa dla kobiet!

Gość Załamany Wszystkim
Sądzę, że niespodobałem się. Nie będę jej "molestował", prosił, zapraszał. Jak tego mnie chce, nie będę się narzucał. Trudno, wprawdzie urokliwa (ale nie brunetka) jest, ale wzięła mnie za męską psiapsiółkę.

Gość prze-ciekawa
Słuchaj nie mów do mnie w liczbie mnogiej bo mi tu jedzie jakąs komuną-ja wyrażam zdanie -lubię czytać Twe wypowiedzi wiec czytam -ale jak przeszkadza że się wypowiadam na temat pogladów twoich nie ma problemu...przeszkadza to napisz że sonie nie życzysz i szafa gra.........

Gość Załamany Wszystkim
Lubię, jak kobieta ma naturalny kolor. 80% kobiet się farbuje nie wiem po co, jak zabiera im to urok. Może 20% wychodzi to na dobre.

Cóż za atak :D Nie jesteś jedyną co się tego uczepiła - brzydko było by z mojej strony tak nie pamiętać o innych - dlatego liczba mnoga.

Gość Załamany Wszystkim
Zaczynam wierzyć w materialistyczno-biologiczną teorię kobiety.

Gość Gnuśny Witold
Współczuję wam, drodzy panownie hetero.

Gość prze-ciekawa
Atak,heh pomarzyć możesz...to raczej ja uważam że Ty jesteś naładowany agresją..........

Gość prze-ciekawa
to ja Ci sie podoba taka jaka jest to co widziwiasz?

Gość prze-ciekawa
Dobre....dawno sie tak nie ubawiłam...relaks..

Gość Bleblable
Darker po prostu szuka tutaj dziewczęcia jakiegoś, które go pokocha miłością wielką.

Gość prze-ciekawa
Gnuśny-zajmij się swoim "partnerem"bo cus nieszczęśliwy jest że z głupimi babami musi gadać......:)