Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowy nietypowy

Nietypowy sms w komórce męża

Polecane posty

Gość kot13
skoro już o tym mówimy to uważam, że sms wysłanych nie kasuje się bez potrzeby.

Gość lobik
no napisałaś już bo czekamy

Gość kot13
żono domowa - może wobec tego się mylę:-)

Gość a co to znaczy
wscibska,twoj maz i tyle,chce wiedziec kto do niego o tej porze smsy wypisuje to dzwonie i pytam o co chodzi,dobrze ci radza,ukryj numer i zadzwon skoro cie to interesuje

Gość oł maj gad
zgadzam sie- to może byc najzwyklejsza w świecie pomyłka. Sama mam takie historie srednio raz w tygodniu, albo ktos dzwoni (zawsze faceci) i okazuje sie to pomylka,albo dostaje zyczenia wyslane przypadkowo,bądz smsy o innej tresci. Sama sie juz zastanawialam jak to jest mozliwe, ze tak czesto sie to zdarza, ale jak zmienilam numer to sytuacja sie nie zmienila, a wiec wniosek z tego taki, ze pomyłki sie zdarzaja. Przykre to by bylo jakby kazdy partner za cos podobnego od razu podejrzewałby wlasciciela telefonu o zdrade, nie popadajmy w przesade. Skoro maz spi, to raczej smsow sie nie spodziewa, a wiec tym bardziej bezsensowne jest podejrzewac go o zdrade po przeczytaniu takiego smsa-za przeproszeniem- "z dupy".

Napisz z jego telefonu: Lubię takie trampki na ślicznej stópce. Co teraz robisz? I czekaj na odpowiedź.

Gość na 100%
napisała jak ją rozpozna...

Gość nietypowy nietypowy
jestem idiotką :O chciałam napisać jakiegoś sma z jego komórki, który byłby luźny i pasował do każdej ewentualnej sytuacji, żeby nie skompromitować męża w razie czego napisąłam więc: trampeczki, trampeczki ; ) dostałam odpowiedz: w fioleczki, w fiołeczki ; ) i tym samym dalej gówno wiem, możecie mnie zjechać :O

Gość juz_wyjasniam
pytanie brzmialo: "w czym Cie bede jutro, kochanie, bral ?" widac Twoj facet ma ciagoty do nastolatek ! przebierz sie jutro w takie trampki i zgwalc go, dodajac, ze robisz to tak, jak obiecalas w sms'ie ! bedzie mial niezlego zgryza ! :D

Gość umarlam hahahahahahahahha
napisz coś jeszcze do tej osoby.

Gość elkaaaa24
jeju no napisz po prostu 'spotkamy sie jutro?' jak to jest jakis znajomy meza, kolega czy cos, to go nie skompromitujesz tym. a nie 'trampeczki, trampeczki'.......:/

Gość lobik
spokojnie;0 ale się uśmiałam

Napisz: Dostanę buziaka? Jeżeli odpisze, że tak, to obudź męża i powiedz mu, że koresponduje z lesbijka, która chce Cię całować. ;)

Gość kot13
i co zamierzasz autorko jeśli okaże się najgorsze?

Gość nietypowy nietypowy
Zdesperowana Domowa Żona - no właśnie w tym rzecz jesli to jest np jego szef albo ktoś taki (ok głupi pomysł, żeby szef pisał o trampkach, ale cholera wie o co w tym esie chodziło), to wyjdzie nieciekawie dlatego sie boję, tak samo boję się zaproponować spotkanie ych :O gdybym znała jakikolwiek kontekst, a tak - dupa

Gość art123
a może to jakaś galerianka? moim zdaniem lepiej pousuwać te smsy i się przyczaić. Bąź czujna i obserwuj , sprawdź co się zgadza a co nie, czy idzie tam gdzie mówi i takie tam. Nr sobie zapisz i poczekaj na bieg zdarzeń, bo na tę chwilę on wszystkiego może się wyprzeć ( o ile ma czego) i będziesz w czarnej duupie .

Gość investigationxcxcxc
dokladnie, nie pisz nic co mogloby wzbudzic podejrzenia tej dugiej osoby. na razie calej tej sytuacji potrzebna jest tylko twoja podejrzliwosc, poki sie all nie wyjasni. jak sie masz/ co porabiasz / czy cos innego W STYLU WYPOWIEDZI TWOJEGO MEZA, powinno rzucic oc male swiatlo

ej dziewczyny, a może to jakiś jego kolega, który jest wolny, poznał jakąś kobitkę i napisał mu po prostu, że miała ubrane na spotkaniu trampki w kwiatki... głupie? no nie wiem, ale może być i tak... chociaż w sumie kolegi numer to chyba miałby zapisany, nie? kurka wodna.

Gość dalejdalejdalej
taaa kobietoooo zrob cos jak chcesz wiedziec a nie siedzisz i nic nie robisz i sie stresujesz pisz esa takiego ktory ci odpowie na pytanie czy to k czy m ..

Gość kot13
może niech przyśle swoje zdjęcie ?

Gość kot13
autorko- a czemu kontrolujesz męża- nie czujesz się bezpieczna ?