Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowy nietypowy

Nietypowy sms w komórce męża

Polecane posty

Weź swoją komórkę, ukryj numer i zadzwoń. Nie musisz się odzywać. Wystarczy, że będziesz wiedziała, kto się odezwie (facet czy kobieta). Jeśli kobieta, to dorosła, czy dziewczę. To się czasem po głosie pozna.

Gość napisz tak
"jak wieczór minał?" wtedy ta osoba prawdopodobnie okresli swoja plec poprzez odmiane, w stylu "byłam tu i tu", "ogladalam" itd

Gość nietypowy nietypowy
"pisz esa takiego ktory ci odpowie na pytanie czy to k czy m .. " czyli sms, w którym musialby/musiała użyć formy czasownika np. w trybie przypuszczającym np. chciał/abym/bym :O tylko jakim neutralnym pytaniem taka odpowiedz wymusić

jak nie dowiesz sie teraz to ja ci nie zazdroszcze nastepnych dni, jak nie tygodni czy miesiecy zycia w strachu. teraz masz szanse, ona/on jest przy telefonie, maz spi, zostawil komorke. lepiej zeby maz mial pretensje ze masz podejrzenia niz zeby sie okazalo ze on cie zdradza a ty nic z tym nie robisz.

Gość fioletowe trampki
ciesze sie :) tak napisz z komorki meza i poczekaj co odpowie

Gość napisz tak
neutralnie, bez odmiany przez osoby: - jak wieczor mija/minal - i jak tam, co porabiasz? w tym stylu

Gość art123
a może napisz " a gzie takie można kupić? bo może chcesz drugie w inne kwaitki? Jak załapie to zacznie w temacie zkupów drążyć,że np woli coś innego albo coś w tym stylu, może trafimy na jakichś ślad po odpowiedzi na tak zadane pytanie

Gość nietypowy nietypowy
tak, najlepiej zadzwonić z ukrytego numeru, ale to raczej nie teraz, bo bedzie podejrzane :O

Gość a moze zapytac meza na rano?
nie kumam takich kobiet co od razu dopatruja sie zdrady w glupim smsie... masakra. mam przyklad- mam kolezanke- mezatke i oboje znam od 10 lat( w sensie meza tez znam) - i czasem sie spotykamy na kawe- i w smsie jest np "o14 tam gdzie zawsze..."dal postronnych osob moze brzmiec jednoznacznie- a ukretej tresci tak naprawde brak-znaczy tyle co umowienie sie na kawe... ludzie troche wiary w siebie, tymabrdziej w mezów, zony, partnerow.

Gość investigationxcxcxc
ciesze sie.... lol nie. zapytaj po prostu co u niej/niego, jak wieczor mija ---- po typie czynnosci, moze nastroju itp! sprobuj wywnioskowac czy to ona, on, jak sie nie uda to zapusc smsa z odpowiedzia na kafe, rozszyfrujemy. niestety, ale mam doswiadczenie........ choc nie chcialabym

Może się okazać, że po drugiej stronie usłyszysz głos dziewczyny, którą znasz.

Gość napisz tak
nie dzwon, wg mnie to ostatecznosc na razie napisz takiego smsa, jak zaproponowalam smsy sa bardziej neutralne

Gość noo, zrób coś!
bo w nocy spać nie będziesz mogła!

Gość dalejdalejdalej
nie zadzwonisz bo nie pasuje nie napiszesz bo cos tammm to nie truj nam glowy :O bo ględzisz a nic z tego nie ma ta oosba usnie i wspolczuje ci nieprzeslanej nocy :O chyba ze to proowoo i ciagniesz akcjee jak sie daa

Gość burza w szklance
no i co z tego? Na moja komorke przyszedl nieznay sms 'Ale mam dla ciebie prezent' . Pewnie pomylka.

Gość Extensaaa
Zrób tak Autorko: Spisz ten numer, nastepnie jutro z nieznanego nr zadzwon i powiedz tak: czesc kasia co tam słuchac? laska sie zmiesza, powie ze to pomyłka i jakos rozkrec rozmowe. Bedziesz wiedziała przynajmniej jaki ma głos. Potem zastosuj jakaś metode by rozszyfrowac do kogo ten nr nalezy...ale juz nie wiem jak! ;/ Działaj niezauwazona w kazdym razie, by meza na goracym uczynku złapac w razie czego! Trzymaj sie ciepło!

Gość lobik
Hardxxx zajebista stupke masz haha

Gość napisz tak
tez mysle, ze to prowo:o podjudzona, niepewna, zdenerwowana kobieta dziala szybko, impulsywnie - pisze, dzwoni a nie przeciaga akcje w taki sposob mysle, ze marnujemy swoj czas zatem:o

Gość nietypowy nietypowy
nierozumiem czemu na mnie naskakujecie wy siedzicie przed komputerem i nic nie tracicie, ciekawe czy byscie byly chetne do podejmowania szybkich dzialan w takiej sytuacji stresuje sie, z jednaj strony chce się jak najszybciej dowiedzieć, ale strama sie mysleć na tyle logicznie, żeby nie zrobić z meża idioty i nie wysłać smsa do np. jego szefa o treści jak tam mija wieczór no zaraz mnie rozniesie

Gość dalejdalejdalej
nooo bez kituu od godz pisze jedno i to samoooo :O nie napsize esa bo cos tam, nie zadzwoniiii tak sie nie robi jak jest sie wzburzonym itd..

Gość napisz tak
Napisz : NIE MOGE SPAĆ albo cos w tym stylu.zobaczymy co odpisze,jesli kochanka to pewnie ten sms ją rozpali i pociagnie temat i bedziesz wiedziala na 100 procent.

Gość a moze zapytac meza na rano?
do zdesperowanej zony... nie zgodze sie z Toba. jak cos nie gra w zwiazku to nie gra i wtedy nie ma mowy o zaufaniu itd, ale zawsze sa objawy , ze cos nie gra, jakby objawy ze do zdrady moze dojsc niedlugo, tylko niestety niektore z kobiet,zon nie chca dostrzegac tego, a jak sie o tym rozmawia to nie widza problemu. choc z drugiej strony znam kilku facetow ktorzy ewidentnie okazali sie swiniami, wiec tez i tak moze byc, ale prosze nie generalizujmy i nie mierzmy wszystkich jedna miara...

Gość dalejdalejdalej
napisz : I CO MI JESZCZE CIEKAWEGO POWIESZ? niezobowiązujące a wiele moze sie wydac

Gość napisz tak
no to zadzwon z INNEGO NUMERU uslyszysz glos - wylaczysz sie po kilku jej/jego "halo halo kto mowi" bedziesz wiedziec czy to a) baba b) stara czy mloda obiektywnie c) znajoma

oczywiscie ze sa osoby ktory mozna bezgranicznie ufac ale czy my akurat jestesmy pewni ktore to? zawsze trzeba miec ten cien niepewnosci ktora nie pozowli robic z siebie kretyna. w koncu tak na dobra sprawe to praktycznie obcy dla nas ludzie..

Gość nietypowy nietypowy
gadam na gg z sąsiadką, idę do niej zadzwonić z jej domowego, bo z zastrzeżonego będzie podejrzane a z mojego nie chcę bedę znała płeć boję sie pisać smsów, skoro nawet nie znam płci