Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowy nietypowy

Nietypowy sms w komórce męża

Polecane posty

Gość dalejdalejdalej
swirujesz i tyle.. odewij sie..

Gość oł maj gad
No prosze..... nie zalamuj mnie.... szef o tej porze z trampkami by wyjezdzal... z pewnoscia ma wiele wiecej do roboty o tej porze niz zasypywac Twojego meza smsami o takiej durnej tresci...

Gość do autorki pasuja te slowa
zdesperowana domowa zona jak nic :classic_cool:

Gość rozmowa kontrolowana do uja
bez kitu, szef i fioletowe trampki. ok provo. o polnocy gada z sasiadka na gg i jeszcze idzie zazdzwonic z jej tel domowego. kurfa. a ma telefon meza pod reka. telefon, za pomoca ktorego dowie sie wiecej i moglaby pociagnac rozmowe. taaaa, posap jej w sluchawke, tylko przez szmatke, pamietaj.

Gość nbgvuorwuo
i jak to będzie kobieta to co wtedy? nadal nic nie będziesz wiedziała:o przecież to nie będzie od razu oznaczało zdrady:o

Gość a ja Ci powiem ze najgorsze
co w tej chwili moglabys zrobic to zadzwonic z obcego numeru i sie nie odezwac. Mowie ci to jako byla kochanka. Po tym ruchu jestes juz spalona, laska sie zacznie domyslac, ze cos nie halo i zamilknac, nastepnego dnia ostrzeze Twojego meza i slad utracisz...

Gość a moze zapytac meza na rano?
no jak sie okaze ze to jakas mldoa dooopa albo cos to szacunek dla forumowiczek:)

Gość dalejdalejdalej
ale autorka przeciez wie lepiej :O zalosneeee wiecej by wiedziala z esów niz z durnego milczenia przez sluchawke :O ide spac zobacze jutro co tu sie dzieje

Gość kot13
ups pomyłka z tym wątkiem zaraz wrzucę właściwy:-)

Gość Extensaaa
tylko AUTORKO napisz jutro jak sprawa sie rozkreca, bo jestem ciekawa! Dobranoc.

Zdesperowana Domowa Zona- czasem sledze Twoje wywody- jestes niezla w swoich wypowiedziach:)

Gość nbgvuorwuo
teraz to już się niczego nie dowie bo jeśli to kochanka to będą z mężem ostrożniejsi. czyli nadal niczego nie będziesz wiedziala:o

no dobrze,dobrze:) , prawde mowiac jakos ostatnio kilka dni dopiero sledze czasem kafeterie,-jakies co ciekawsze watki, z racji tego ze mi sie status zmienil z pracujacego na bezrobotny, ( robie sobie taka przerwe w przegladaniu ofert) i jestem czasem pod fajnym wrazeniem dojrzalosci wypowiedzi, i chociaz mam niekeidy inne zdanie- to szanuje Twoje poglady:)

prosze:)

Gość dziś pomarańczowa
Zgadzam się najgorsze co można zrobić to zadzwonić. Nic się nie dowiesz. Trampki w kwiatki i tak wskazują na kobietę. Usłyszysz jej głos i co... i nic... nic się nie dowiesz... Jak się laska spłoszy to trop się urwie.

Gość domowa która to ty
na tej fotce??:)

juz lepiej zeby nic nie robila niz dzownila. teraz sie dowie ze to kobieta to zacznie dopiero szalec. a moze to nic takiego - a jakis przemyslany sms mogl zabic podejrzenia w zarodku.. a moze zapytac meza na rano? --> zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem nieomylna i mozna mnie odpowiednio przekonac do swojej racji :)

Gość domowa która to ty
w sumie to bez znaczenia, wszystkie macie na miej tępy wyraz twarzy...żadna raczej nie grzeszy inteligencją...

Gość domowa która to ty
u ciebie można to dodatkowo wyczytać z wypowiedzi:p

Gość kot13
może pokaż nam swoje zdjęcie MĘDRCZE;-)

co do autorki- ja nie wiem co jest lepsze- moim zdaniem rozmowa z mezem, to pierwsze, bo o ile wiem wszystkie sieci komorkowe trzymaja numer chyba 12 mies jak ktos zrezygnuje, pozniej go sprzedaja dalej, ale jesli koles ma kochanke, czy jakkolwiek zwal- to to i tak wyjdzie na jaw, choc wiadomo lepiej wczesniej niz pozniej. do Zdesperowanej Domowej Zony- ja tez jestem otwarty na poglady innych ludzi, i bron boze nie uwazam siebie za najmadrzejszego na swiecie- aczkolwiek jakies doswiadzenie mam:) i jakies wnioski z mojego zycia tez wyciagnalem i jestem jakby innym czlowiekiem po jakichs tam przejsciach-na szczescie:)