Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowy nietypowy

Nietypowy sms w komórce męża

Polecane posty

Gość atka100
no tak winiacz jest dobry na wszystko, mnie też pomógł....hi hi hi ale to nie fair tak nas zostawić ...bez odpowiedzi...z ciekawości kociej mordy dostaję....;)

Gość lobik
no nie napisze tylko podkurwiła nas i poszła w pizdu...

Gość lobik
narkęca ludzi zakłada temat a na finał hoooj wie kiedy przyjdzie czassssss

Gość atka100
a mnie się wydaje, że jeśli to nie prowo...to facet kręci na boku takie lody, że hej i nawet jej współczuję, ale żeby tak nas zostawić....;(

Gość lobik
Pani żono ja mam karwa dosc wpadne tu za ......................minute może cosik się ruszy nie mam cierpliwości

Gość atka100
zgadza się, racja ale jak szukasz i odnajdujesz problem podobny do Twojego to aż Cię skręca, kiedy nie wiesz jaki finał .....osobiście spisałam numer i wzięłam się przyczaiłam.....w poniedziałek o tym pomyślę, co zrobić z tym numerem....mojemu mężowi TA od sms obiecała już fotki.....więc złudzeń nie mam...ale wolę uczyć się na cudzych błędach niż własnych dlatego jestem wkuta, że autorka milczy...;)

Gość a moze zapytac meza na rano?
sisotry bliznaiczki do tych na zdjeciu;-) i i reszta odrobine mniej urocza:)

Gość a moze zapytac meza na rano?
no co hmmm? no przeciez uroda irlandek i brytyjek sa podobne, co nie:)? My sobie jeszcze popiszemy Zdesperowana zono:) next week.

Gość ja pomoge hej
jak odbierze szef albo inny męski głos to myśle że też są powody do niepokoju :):)

Gość autorki nie widac
...ale ja bym na jej miejscu od razu odpisala "w ktorych trampkach?". I wystarczy. Jezeli to babka, to pewnie od razu napisze o co chodzi, i wtedy i ty bedziesz wiedziala o co chodzi z trampkami. Odpisalabym pod warunkiem oczywiscie, ze maz wie, ze masz wglad w jego komorke i ze nie zostanie to potraktowane jako szpiegowanie. Ja np nie mam dostepu do komorki mojego i gdybym po kryjomu przeczytala cos takiego w jego telefonie, to mialabym powazny problem, bo ja mu tam nie mam prawa zagladac. Taka niepisana umowa. Ale wiem, ze sa pary, ktore bez skrepowania i za obopolna zgoda, maja wglad do swoich komorek, odczytuja sobie wzajemnie przychodzace wiadomosci itd.

Gość w 100%
jak to się skończyło?

Gość nietypowy nietypowy
właśnie się obudziłam, wczoraj już nie dałam rady odpisać otóż wczoraj jak zeszłam na dół do koleżanki, to wzięłam ze sobą telefon męża, bo stwierdziłam, ze i tak się nie obudzi w nocy, opowiedziałam jej tę sytuację i ona stanowczo odradzała jakieś głuche telefony, powiedziała, że co najwyżej może tam zadzwonić i udawać jakąś pomyłkę, ale jej zdaniem noc to nie jest dobra pora na udawanie pomyłek, zwłaszcza po tych smsach i jeśli to kochanka to możemy ją przez to spłoszyć. Upierałam sie, żeby zadzwoniła, ale ona wyciągnęła mnie na stację po wino i jakoś po drodze przekonała, żeby podejść do tego na spokojnie. Jak juz wróciłyśmy i wypiłyśmy wino, to stwierdziłam, że muszę napisać jeszcze jakiegoś smsa, bo zwariuje i zaczęłyśmy się zastanawiać co napisać, żeby wymusić odpowiedz a jednocześnie żeby nie było wiadomo o co chodzi. Przypomnę tylko, że byłyśmy już pijane w związku z czym rzucałyśmy jakieś absurdalne propozycje, co jedna to głupsza i w końcu stanęło, że wyślę smsa o treści: Czy to już czas ? w odpowiedzi dostałyśmy: Ej kurwa co ty dzisiaj brałeś? Idę uderzyć w poduchę, narazie w sumie nic romantycznego, na kochankę nie wygląda, ale tak naprawdę niczego nie wyjaśnia, umówiłam się z koleżanką, że w poniedziałek po pracy ona zadzwoni i będzie udawała pomyłkę, żeby ostatecznie sprawdzić płeć tej osoby to tyle, ja tymczasem udaję, że nic nie wiem i cały czas kątem oka obserwuje komórkę męża, staram się przebywać z nią w jednym pomieszczeniu, a on nie wygląda jakby specjalnie jej pilnował

Gość aha i achh
nie zdarzyło ci sie dostać smsa pomyłkowo nigdy? :o Co prawda rzadko, ale kilka razy dostałam, oczywiscie też z numeru nie zapisanego w kontaktach. Najśmieszniejszy jaki pamietam to " No dawaj, co jest, bo ktoś ważny dla mnie pyta" :D za cholere nie wiem o co chodziło. :D

Gość no czasemn tak też się zdatza
hehe ale o co wam chodziło z tym "czy to już czas"?? no mi się też zdarzyło kilka brazy dostać smsa od neiznanego nr albo największe pomyłki to z gg::p kiedyś dostałam sms ".....i cmok w krok.....:* " :D myslal;am że padne hehe

Gość kristofeles
"""nietypowy nietypowy no podczas kontroli korespondencji whatever co o tym sądzicie ??""" Moim zdaniem jesteś pierdolnięta jak i całe wasze małżeństwo !!! Kontrola korespondencji ? Na poczcie albo w UB się zatrudnij idiotko !!! Sądzę, że powinniście wziąć rozwód !!! Co za matolskie małżeństwa teraz powstają. Zero szacunku, zaufania, miłości. Zamiast tego zazdrość, kłamstwa, oszukiwanie, zdrady. CHUJ Z WAMI WSZYSTKIMI !!!

Gość atka100
hejka nietypowy nietypowy...:) Rany, ubawiłam się po pachy! No gratuluję pomysłowego sms...:D Swoją drogą to życie płata czasem takie figle że boki zrywać...Mnie nigdy się nie zdarzyło dostać takiego zabłąkanego sms...i jak czytam jakie jaja z tego wychodzą to nawet żałuję....Swoją drogą, ciekawe co wyjdzie z tymi trampeczkami....Mam nadzieję, że to totalne nieporozumienie....A tak próbowałaś wziąć jego komórkę do ręki i niby dla zabawy w jego obecności udać zazdrosną żonkę ?Jak nie doskoczy do Ciebie i nie zacznie Ci jej wyrywać z rąk to chyba nie masz się o co martwić....

Gość a moze kochanka
tylko taka wyluzowana mała siksa w trampach co klnie i chleje browar

Gość Zona domowa widac że to są
angielki na tym zdjęciu (szczególnie pani w środku) zero wyczucia stylu i krytycyzmu:o jak można takie sadło wciskać w taka sukienkę?

Gość 521
heh fajne a ja kiedys wysłałam niechcący smsa zamiast do mojego faceta, to komuś na komóre, bo słałam z kompa w pracy i musiałam wpisac nr ręcznie i oczywiscie się walnęłam w cyferce :) no i wysłałam komuś coś z per "kochanie" w treści - mam nadzieję, ze nie trafiłam na jakiś dziwny grunt heh

Gość 521
zdesperowana jesteś zdecydowanie najładniejsza w całym imprezowym stadku :)

Gość KOCHAM TO SPRAWDZAM
:classic_cool: