Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa

jak dbacie o siebie kobietkie ??

Polecane posty

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa

ja codziennie myje włosy, prostuje lub kręce w zależności od nastroju, codziennie golę całe nogi bikini oraz pachy, urzywam oczywiscie dezodorantu oraz balsamuje ciało co drugi dzien staram się peelingować stopy oraz robić je tarką aby były miękkie i ładnie wygladały około dwóch razy w tygodniu robię peeling ciała oraz masaż ud specjalną rękawiczką ponieważ mam cellulitis na udach raz w tygodniu chodze do sauny, aby wypocić z siebie wszystkie świństwa oraz raz na tydzien stosuję maseczkę z jajek na głowe (wiem brzmi śmiesznie, ale naprawdę działa) oprócz tego maluje paznokcie u nóg przez cały rok, u rąk nie zawsze ponieważ mam praktyki i niestety od razu mi odpryskuje co wygląda niezbyt estetycznie raz w tyogdniu robię sobie również maseczkę z alg morskich naprawdę jest wyśmienita niedroga i łatwa zarówno w nałożeniu jak i w zdejmowaniu na codzien uzywam tez perfumy oraz codziennie inna koszulka, skarpetki i majtki taka podstawa oraz staram się zdrowo jeść i pić dużo wody P.S od pażdziernika zaczełam chodzić raz w tygodniu na pilates (1,5 godziny) a wy jak o siebie dbacie ?? na co zwracacie szczególną uwage ??

Gość stuknij sie w busty łeb
i odpowiedz czy boli

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa
po co takie niemiłe uwagi ?? kulturalnie zapytałam i chętnie posłucham jak dbają o siebie inne kobiety może czymś zainspirrują, albo podpowiedzą

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa
up up up

Gość Mexyyy
chyba przedwczoraj był juz podony temat

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa
to podaj linka

więc ja się wypowiem :). codziennie prysznic, zmiana bielizny. ciuchy najczęściej zakładam 2 razy i do prania. chyba, że nosiłam krótko, są czyste i nie mają nie miłego zapachu to nosze do 3 razy. włosów nie myję codziennie, ponieważ tego nie wymagają (nie przetłuszczają się), jednak są cienkie. tak co 2-3 dzień je myję. do tego balsam, maseczka. często używam spray'ów odświeżających w ciągu dnia aby miały połysk. poza tym mam loki, więc nie wymagają czesana, tylko po umyciu. są modelowane i nakładam na nie delikatny żel nie sklejający. czasami wyprostuję. co do depilacji : pachy codziennie, nogi raz w tygodniu (włoski powoli mi rosną, są cienkie i blond :P, więc ich nie widać). stopy hmm.. nie chce mi się o nie dbać, powiem szczerze. nie żeby były jakieś bleee :O. ale nie wysilam się zbytnio nad nimi. jednak paznokcie zawsze przycięte, pomalowane. często je kremuje i zakładam specjalne skarpety żeby się wchłonęło. dłonie. zadbane. paznokcie średniej długości (ok. 1cm), równo obcięte, spiłowane, rzadko pomalowane ze względy na prace w gastronomii. ale nie lubię krótkich.. od przyszłego tygodnia pilates i ABT (karnet miesięczny na wszystkie zajęcia, więc moge jeszcze coś wybrać). najwyższy czas aby zadbać o figurę, która i tak nie jest zła :P.

Gość a poszukaj se
co moze jeszcze obiad na tacy ci przynies takich watków jest od zajebania!

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa
że jak ? = dzieki wielkie widzę, że też sporo dbasz możesz coś więcej napisać o tych spreyach odświeżajacych do włosów... słyszałam tylko o szamponie na sucho, ale to chyba co innego

Gość recydywatenostatni
codziennie chodzę do lekarzy i robie sobie na wszystkie choroby badania przyczym dupczę się ze wszystkimi na maksa

Gość dbajacaaaaaaaaaaaaa
hhaha podoba mi sie to