Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (pantomima)

czy boicie sie chodzić do pracy

Polecane posty

Gość (pantomima)

czy odczuwacie w niedziele stres przed poniedziałkiem, czy chodzicie na luzie czy stremowani, bo nie wiem czy ja jestem nienormalna czy moja praca :) Pamiętam jak chodziłam jeszcze do szkoły to nienawidziłam niedzieli wieczorem :)

nie lubię swoja pracę, a może bardziej ludzi i atmosferę, niz samą robotę nie lubię tylko rano wstawać, ale cóż... nie można mieć wszystkiego...

Gość (pantomima)
Ewa33 a masz samodzielne stanowisko?

Gość ale mgła
Tak, ja też tak miałam. Przez lata było ok. Potem zaczęłam odczuwać strach przed pracą. Niedziela po południu i pojawiał się lęk. Okazało się, że to były pierwsze objawy depresji.

Gość Ewa,3333
jestem kierowniczką sprzątaczek na osiedlu

Gość (pantomima)
z niedzieli na poniedziałek śni mi sie praca, rano się zywam i myslę co dzisiaj muszę zrobić, w pracy siedzę i myslę jaki chumor bedzie miał dzisiaj szef i właśnie nie wiem czy to ja jestem szurnieta, czy z praą cos nie tak. Jak wy macie? Wiadomo nikt nie lubi wstawać rano, lepiej wstać o 11.00 i pójść na spacer :)

z nazwy nie, ale w sumie nie zależe od nikogo, mam fajnego szefa a rezultaty mojej pracy trafiają do róznych działów, ew. pomagam użytkownikom w ich problemach z kompami, czyli załatwiam temat od ręki no, a praca ze sprzętem - wiadomo, indywidualna

Gość (pantomima)
ja żyje w ciągłym stresie, bo jestem rozliczana z mojej pracy, a że mam jej nadmiar to często sie nie wyrabiam hmm

Gość ale mgła
Moja praca polegała na kontakcie z ludźmi chorymi i ich rodzinami. Przez pierwsze lata cieszyło mnie rozwiązywanie ich problemów. Potem coś pękło we mnie. Mimo, że i pacjenci i przełożeni chwalili mnie, praca wywoływała u mnie wielki lęk. Pomogło długie, specjalistyczne leczenie.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
m,ożna miec wszystko tylko trzeba być bogiem

no to masz trochę w plecy... ja mam rózne prace terminowe, nikt mnie nie goni, ale wiem, co na kiedy MUSI byc gotowe sama sie pilnuję i nikt mi na ręce nie patrzy

Gość (pantomima)
niektórzy chodzą do pracy z uśmiechem, spotkaja się ze współpracownikami, pogadają, pośmieją się, popracują, a ja- dorosła osoba w niedziele czuje stres przed całym tygodniem, wiecie może przesadzam i jestem jakąś histeryczka, może powinnam 3 razy głęboko odetchnąć i iść do przodu. W sumie to w każdej pracy (ta jest 3) w mniejszym lub większym stopniu tak miałam.