Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kOtElek 24

Starania o dzidziusia lato 2011 - poród 2012

Polecane posty

Andziazawsze tak jak piszesz dokladnie tak bym chciala urodzic tylko czy sie uda jak pomysle ze moge sie starac nawet pare lat to straszne miedzy mna a bratem jest 7 lat i nie utrzymujemy kontakty nie akceptowal mnie bo bylam mlodsza wiec dzieci chce miec tak 2-3 lata roznicy a jak urodze w 2012 to rocznikowo bedzie 3 latka a z kad dziewczyny jestescie ??

Jestem z Krakowa a właściwie z okolic Krakowa.A mam nadzieję że długo starać się nie będziemy i tak najpóźniej w październiku zobaczę dwie kreseczki.

Gość pechowa_szczesciara1989
My tez chcemy miec dzidziusia w 2012 roku, najlepiej na mistrzostwa w czerwcu :D:D Slubujemy w sierpniu takze na jesien kto wie , aczkolwiek odstawiam tabletki juz od nowego roku i zobaczymy jak bedzie , przerwa musi byc ;)

Jestem z Krakowa a właściwie z okolic.Mam nadzieję że uda Nam się zaciążyć tak jak planujemy.Jedna kreseczka,Fioletowy lakier Wam życzę aby dwie kreseczki pojawiły się na teście w najbliższym czasie.

Pechowa_szczesciaro czytalam twoje wypowiedzi na innym temacie powiem ci ze ja urodzilam majac 22 lata ciaza byla planowana i jestem szczesliwa mimo ze nie mam studiów i pracy bo wczesniej mieszkalam w UK moj maz pracuje i jakos dajemy rade umiemy sie utrzymac planujemy 2 dzidzie i budowe domu wiec jest co myslec o przyszlosci a Ty poczekaj z ciaza do slubu a potem zdecydujecie bo chyba z brzuszkiem nie chcesz isc chyba ze to pierwsze miesiace beda ... i musisz liczyc sie z tym ze mozesz miec powiklania musiec lezec a wtedy ze studiami ciezko

witam ja jestem z okolic kielc. dziewczyny z ciążą po odstawianiu tabletek jest równie ja przed 1 ciążą odstawiłam tabletki we wrześniu a w październiku zaszłam więc bardzo szybko a słyszałam że niektóre organizmy potrzebują do roku czasu ale co tam jak chcemy starać się o dzidzie bliżej lata to mamy jeszcze dużo czasu żeby zregenerować się :) ja idę w piątek do gina bo mi się cykle rozregulowały i może mi to przeszkadzać w staraniach. Za wszystkie starające się teraz i najbliższym czasie trzymam kciuki

Gość pechowa_szczesciara1989
slub w sierpniu 2011 i zaraz potem mozemy zaczac sie starac zeby dzidzia byla na lato 2012. Nie chce miec brzucha w ciazyprzynajmniej widocznego ale w 1 czy 2 miesiecu czemu nie, moglabym byc ;) Wiem, licze sie z tym ze ciaza roznie przebiega , czasem trzeba lezec , ale nie moge o tym myslec, moze tak byc a nie musi.

pechowa_szczesciaro ja tez sie boje jak to bedzie czy czasem nie bede lezec a tego sobie nie wyobrazam bo coreczka zajmuje sie sama maz ciagle w pracy i ledo teraz daje rade na tescow nie licze wiec strach pozostaje ale chce 2 dzidzie i do przyszlego lata mam czas wszystko przemyslec i poukladac

Gość emnaai
Witajcie Kobietki:) Ja też zaczynam starania w przyszłym roku:) Ale chcę aby dzidziuś urodzil się już na zimę, z resztą zobaczymy co Bóg da:) tabletek nie biorę, nie zabespieczamy się (mamy komputer cyklu) i kochamy się w niepłodne, choć ostatanio było i w płodne raz więc kto wie czy coś się nie szykuje :) to byłoby moje pierwsze dziecko a drugie chciałabym aby niedługo po pierwszym by była nieznaczna różnica wieku, ale widomo tak się planuje a inaczej wychodzi:) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie:)

hej dołączam do grona planujących . Wstępnie myślimy zacząć starania marcem 2011 . Za pierwszym razem udało się w pierwszym cyklu , więc bardzo liczę na to że i tym razem nam się uda ;)

Gość hoppppppppp
hop

Gość magdalenka79
Witam, dziewczyny jeżeli miałybyście ochotę popisać na temat starań z problemami to szukam staraczek na forum bardziej prywatne, gdzie nie będziecie atakowane przez inne dziewczyny z Kafe. Wiem z własnego doświadczenia, że niekiedy Nasz problem jest wyśmiewany. Proszę napiszcie mi e-mail a ja podeślę Wam link do Naszego forum. Mój e-mail kasiaitomekz@wp.pl

Gość karollka89
Hej Kobitki:) Dopisuję się do Was, jeśli można:) Ja też mam zamiar starać się o dzidzię w przyszłym roku:) Ślubuję na początku maja i zaraz potem zaczynamy się starać o maluszka:) Pozdrawiam:)

Gość karollka89
Widzę, że temat nawet porządnie się nie rozwinął i już umarł śmiercią naturalną;)

Hej dziewczyny. Mam nadzieję że mogę się przyłączyć. Mam 27 lat, ślub wzięłam w kwietniu 2010 roku, i nie ukrywam że bardzo chcę być w ciąży i to jeszcze w tym roku. Staramy się już o dziecko od października ale jak na razie bezskutecznie. Mam nadzieję że w końcu się uda. Dla tych które mają zamiar starać się o dziecko na 2012 rada na przyszłość zacznijcie dużo wcześniej się starać niż planujecie. Ja byłam myśli że zacznę się starać od października i że już na święta będę w ciąży a tu niestety rozczarowanie. Nie ma tak że chcesz i jest.

Gość motylica kolorowa
klara1984 tu nikt dawno nie zaglada ja tez sie staraam ale juz dlugo

Gość NaDiA1987PL
Hej dziewczyny no fakt temat umarl bo i ja przestalam myslec o staraniach za wiele na glowie ale teraz powracam bo plany sa i to wielkie hehe juz czas zeby zaciazyc :) i wiosna pojawila sie nowa istotka :) a jak u was ??

Gość NaDiA1987PL
podnosze

Gość stock123
ja planuje starania za 2-3miesiące :)