Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miffy007

dlaczego teraz tak ciezko znalesc dobrego, wiernego i kochajacego faceta?

Polecane posty

Gość dlatego_że...
to tyle co ja- a ile masz wzrostu?

Gość zostali gejami
bo kobiety ich odrzucaly

Gość faceci nie dla szmat
którym się wydaje że mogą pogrywać, manipulowac , intrygować

Gość Uzależniony
z mojego punktu widzenia, o takiego faceta nie jest trudno. ;) tylko, że te 3 cechy wymienione, to początek. do tego dochodzi wygląd, zaradność, dobra praca, fajne zainteresowania. czyli cokolwiek o czym "panna" nie słyszała nie jest fajne. najlepiej gdyby facet interesował się tylko nią. czyli w dwóch słowach - frajer poszukiwany. :D

"""Jelena Marković nie ;D bo wiesz co 60 kg waże ;D a to dla mężczyzn ponoć za dużo ;D """ Ona ważyła ok.50-55 , wzrost ok. 165 cm i nie miałem problemu :) Ja mam z 80kg/ok.180cm. Przeniosłem ją z kawałek lasu i rzekę. Ale na most na rzecze się bała jak wchodziłem i jej nie puściłem tylko niosłem dalej :) Ale chyba w sumie się jej podobało :) Fajnie się czułem mogąc wiedzieć, że dziewczyna może na mnie liczyć. Że moja siła się przydaje, że przenoszę ją przez trudności z którymi sama mogła by sobie nie poradzić, albo mogła by sobie krzywdę zrobić.

Niesamowita dziewczyna. Niepozorna, nie żadna modelka. Ale cudowna :) Jak dla mnie śliczna, dobra, ciepła, radosna :) Faceci o takich cechach są tylko widzicie nie zawsze śpią na kasie, są biznesmenami i modelami. Choć nie są też żulami. Ja jestem takim chyba dość zwyczajnym facetem. W sumie nic szczególnego. Ale jak ona stwierdziła było we mnie coś co ją do mnie ciągnęło :) Kiedyś powiedziała mi piękne słowa : Dobrze mi z Tobą ..moje imię ... ehh Powiedziała to tak cudownie, że ... Dlaczego nie ma takich kobiet tyle ? Przez ponad 30 lat spotkałem może 2 dziewczyny które były takie ...fajne :) Trzecia była ona :) Tak bym chciał aby zechciała być ze mną i abyśmy mogli być razem i żyć w kochającej rodzinie :)

tak. to może coś o kobietach.. Przychodzi najebany facet do domu z kurczakiem pod pachą, jego żona stoi w drzwiach, a on mówi: - Patrz, jaką mam świnie !!! żona odpowiada: - Kochanie, ale to przecież nie jest świnia !!! - Ty stul pysk, nie do ciebie mówię. ;)

Gość sliczna mala
ja takiego znalazlam:) i nikomu nie oddam!!! to moj Kochany Skarb:)

Gość gość
ja jestem wierny dobry i uczciwy ale zony jeszcze nie szukam

Gość gość
dobrze wiedziec :)