Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

gdzie jest elita kafe ?

Polecane posty

Gość jelonekkk..
pewnie, ze mozesz:o tu kazdego przyjmuja:O sledzie, parowy, maszkarony, pasztety, wsio ryba:classic_cool:

espees...ja z tej polówki zrobiłem już auto rajdowe i ma ona 165 koni...a silnik pandy to ja mam w maluchu 1,1 na wtrysku...może i VW to wieś ale nie jako wóz rajdowy...:-D

u mnie nic nie stoi...ja tym wszystkim śmigam...wczoraj sprzedałem moją ukochaną MZ ETZ 150 😭 już mi żal bo motorek fajnie śmigał...:-D

Gość prymitywny cfok
:classic_cool: pomarancze sa soczyste i zawsze swirze nie to co to zgromadzenie i towarzystwo grabarza, ktory w rozpaczy upil sie i wyajwil parwde jaka go gnebi od lat amianowicie ze w parcy jaka wykonuje brak zycia, nawet zjazd integracyjny nie jest w stanie mu pomoc. zalobnicy sa do doupy

a masz jakis skuter na zbyciu ? :) bo jestem w trakcie zbierania kasy na prawko, kategoria A ;) ale póki co pojeździłbym sobie skuterem :D

no tak jestem z Cieszyna...a polówka jest pomalowana na czerwono-niebieskie-białe barwy... ma rajdowe malowania i szachownicę...ale fotki już nie wrzuce bo aparat się rozdupał jak kręciłem film na motorze...

ja nigdy nie miałem skutera...odkurzaczami nie jeżdżę...jak kiedyś z przymusu musiałem tym jechać to chowałem się pod kaskiem jak jakiś zbrodniarz...wstyd mi po prostu było...zawsze wolę jakiegoś starego dwu suwa z biegami...nie ma to jak soczysty strzał ze sprzęgła :-D

Gość aafisia fisia
a kto należy do tej elity? też bym chciała być z elity...

właśnie kto należy do elity bo ja chyba raczej nie...mimo że dość często jestem widywany...:-D

że jak..no jutro o godzinie 7 mam już byc w pracy, trochę bedzie intensywnie, wiesz...jutro bedzie na zasadzie, im szybciej zrobie tym wróce wcześniej :) prosta robota jutro ale tez bardzo monotonna i ciężka :) do 16-tej powinienem sięwyrobić no a potem wejde i pogadamy, może tak byc ? :)

auroton, a ja Cie pierwszy raz spotykam ;) ale fajnie spotkać kogoś z regionu ;)

Gość polecam plażę
dalej goupki tu piszeta?

espees; widocznie mijaliśmy się dość często... z reguły siedzę na alkoholowym i na topach o autach... a skąd jesteś dokładniej???

Uhu Mayor ? :D 🖐️ ja to pamiętam :D juz pisałam, że elitą są wszyscy z czarnymi nickami :P espees : no ok :) ale to musimy się jakoś napatoczyć na siebie na forum :D