Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalej coreczki

kto kupi mleko mojemu dziecku?koszty zwroce 15.10.2010 bo wtedy mam

Polecane posty

wiecie co a pilyscie kiedys kozie mleko? bo ja nie i nie zmaierzam a autorka to chyba sciemniara nie jest bo prosiła by o pieniazde a nie o mleczko

Gość smajka24
z kozim mlekiem jest różnie, mało które dziecko w tym wieku toleruje jego zapach i smak, skoro wcześniej jadlo inne. poza tym matka pisała, ze to dziecko chore, może nie może? może ma alergię, może tylko modyfikowane przysfaja z chorymi nerkami? Rozumiem, jakby poprosiła o pieniądze, ciuchy dla dziecka,zabawki.. ale skromnie prosi o mleko - prosi ludzi dobrej woli, a tu są tacy, którzy nie dość że nie chcą pomóc, to jeszcze wyliczają "za i przeciw". Podłość.

Gość ja bym sprawdziła czy taki adr
moze chce zrobic wafla na modyfikowanym?

Gość dfghjk
na pewno nie chce wypić sama bo mleko modyfikowane dla dzieci smakuje okropnie.A autorka pisała że ma małe dziecko więc z pewnością się nim zajmuje.NIe będzie przeciez siedzieć 24 h przed netem

Gość rss vbb
Ja piłam kozie mleko od dziecka i do tej pory pije :) smakuje mi bardziej niż krowie. Od mojej mamy sąsiadki biorą kozie mleko dla dzieci bo wolą dać to niż ze sklepu. Ja w sumie się nie znam ale wiele osób mówiło, że kozie jest lepsze dla dziecka niż modyfikowane. Mogłabym dać za darmo, nic nie chce w zamian a skoro mieszkam w Żywcu to mogę podjechać i wręczyć osobiście.

Gość zanim ja oskarzycie i rozstrz
elacie,napisze ze moj ojciec kiedy chorowal na niewydolnosc nerek tez nie mogl mleka pic WCALE! i nie madrzyjcie sie juz !

no tak koziego nie da ale modyfikowane da obojętnie jakie więc nie możemy tu mówić o nietolerancji mleka koziego tym bardziej że je nawet przy skazie białkowej można dawać a i jeszcze jedno koziego nie da ale krowie by dała więc tu na bank nie o nerki chodzi :/ nie podoba mi się ta cala akcja i tyle a jeśli by jej tak zależało na tym mleku to chociaż co godzinkę powinna tu zaglądac by wiedziec co i jak i czy ktos jej wyśle :) i nie chodzi mi o to że chce kogoś na coś naciągnąć ale o to że to zwykła prowokacja jest i tyle :) ktoś tworzy temat i patrzy co ludzie pisza i ma ubaw a potem faktycznie ktoś się zwróci o pomoc a my nauczone takim tematem najnormalniej w świecie jej nie udzielimy :/

Gość o kozim mleku to słyszałam
ze jest za tłuste i za cięzkie Czasami niesłuzy dorosłym ,a co dopiero dzieciom Ale nie wiem czy to prawda , ja nigdy nie piłam

ja go nie lubię ale spytaj każdego pediatry i położnej wszyscy polecają więc nie rozumiem dlaczego ona go nie chce ja bym brała z pocałowaniem ręki bo bardzo zdrowe jest dla dziecka

Gość rss vbb
nie chce swojego prywatnego maila podawac na forum... Jesli autorka potrzebuje pomocy a wstydzi się podac dane to niech poda swojego maila i ja do niej napiszę. Tylko niech napisze bo ja pracuje do 16.30 i pozniej nie bedzie mnie przed komputerem. Chcialam pomóc bezinteresownie ale jak widac autorce nie zależy...

Gość Patinka26 podaj @

Gość alalala..
Eh.. prowokacja. Pewnie ma zamiar sprzedawac te mleka. Nie chce wziasc??? Daj sobie spokoj, kobieto. Malo kto Ci wierzy.

Gość mamamalej coreczki
dziekuje tym co chca pomoc nie siedze caly czas bo mala ma goraczke i jestem przy niej a nie na necie.Poz tym za prad musze placic wiec wlaczam internet tylko na chwilke.Kozie mleko boje sie jej dac bo raz pila i wymotowala cala noc po nim.Jezeli ktos mi nie wierzy to po prostu nie piszcie bzdur ze chce naciagnac ludzi. moj meil oliwkaimamusiao2.pl rss

patizzzek23@poczta.fm dziewczyny nie oceniajacie ja mleko krowie po roku czasu daje bo u nas w uk kaza podawac duzo wczesniej i jest to norma kazda mama robi tak jak uwaza ze jest to najlepsze dla jej dziecka i chwala nam za to :p nie oceniajmy ktos madrze napisal jak chcesz pomoc to pomoz jesli nie chcesz to zostaw to osobe w spokoju i tak pewnie duzo ja kosztowalo by cos takiego napisac. moze i jestem naiwna ale tak zostalam wychowana

Gość czarnamamba_
do Patinka26 Jeśli chcesz pomóc mogę dać namiary na kilka naprawdę biednych rodzin... Ja ubranka,zabawki i akcesoria daje potrzebującym... Pozdrawiam dobre serduszka

Gość mamamalej coreczki
ale was wkręcam!

Gość mamamalej coreczki
dziekuje juz za mleko pisalysmy juz wczesniej z jedna z forumowiczek dziekuje.

Gość rss vbb
no to w takim razie kupie Ci mleko tylko napisz jakie bo ja się nie znam i umówimy się koło 17.00 gdzie chcesz

Gość osoby..
zebrzace powinny isc prosic o pomoc inne instancje nie na kafetarii

Gość mamamalej coreczki
juz dostalam stypendium !! przedwczesnie. dzis sprzedam te mleczko ;)

Gość mamamalej coreczki
rss dziekuje ci nie kupuj juz bo jedna z dziewczyn zaoferowala mi juz pomoc a szkoda pieniedzy zebys nastepne mleczko kupowal to jedno naprawde wystarczy

Gość mamamalej coreczki
wlasnie probuje zaczernic ale mi nie wychodzi.

Gość mamamalej coreczki
dziekuje. mozecie kupowac mleka. byle jakie.

Gość autorko kogoś
autorko kogoś boli ,ze zanalzły się osoby , które chcą pomóc i juz się podszywa Podszywie zal ci dupe sciska ,ze ona to mleko dostanie ? :-0

Gość mamamalej coreczki
moze teraz mi sie uda zaczernic

Gość mamamalej coreczki
nie udalo mi sie.

czarnamamba chetnie bym chciala pomoc wielu rodzinom bo mam duzo rzeczy az za duzo i moge wiekszosc oddac tylko przesylka z Uk do pl jest bardzo droga a jesli wysle najtansza to Poczta polska kradnie bardzo nie raz wyslalam kolezankom jakis ciuszek dla ich dzieci i nigdy nie dotarly kartki z zagranicy sa rozdzierane w poszukiwaniu pieniedzy.3 lata temu 5 ciu kolezankom poslalam w kopercie po 10 f na swieta dla dzieci wlozylam do sreberka i do kartki do srodka zadna kartka nie doszla :( a 3 kartki wyslalam bez wkladu i doszly.Ja jestem w stanie wyslac mamie pieniazki na konto i pomoc tej Pani.Moze sie znajdzie osoba z uk co jedzie samochodem do Pl to bym chetnie poslala tej osobie i zrobilaby przekaz :) wtedy nie ma problemu

Gość rss vbb
ale ja Ci mogę przywieźć koło 17.00 więc nie będziesz musiała czekać kilka dni na paczkę, no jak chcesz...