Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalej coreczki

kto kupi mleko mojemu dziecku?koszty zwroce 15.10.2010 bo wtedy mam

Polecane posty

Gość mamamalej coreczki
nie ja nie studiuje ja koncze liceum a stypendium wyplaca mi urzad pracy.alimenty a ty bys chciala aby ktos kto cie zgwalcil jeszcze mial prawo do twojego dziecka?

Gość suche gacie na dnie morza
ja pomoge, moge dziecku wiecej rzeczy kupic niz tylko mleko, ale autoirka musi mi udowodnic, ze faktycznie potrzebuje tych pieniedzy. Nie uwierze, ze tak jest tylko po tym co przeczytam!

Gość rss vbb
autorko tez jestem z zywca, napisz dokladnie gdzie mieszkasz i jak przedstawisz sytuacje dokladnie to kupie Ci mleko i przywioze osobiscie

Gość ale moment moment
nawet jakby wyslac to mleko juz dzisiaj to i tak dojdzie do autorki na 15 tego.

Gość Angellss22 i masz ten adres?
paczka piorytetowa dotarła do mnie kiedys po 2ch tyg od nadania :O

Gość rss vbb
a mleko kozie może być? Jest bardzo zdrowe i moge Ci przywieźć :) Moja mama ma koze wiec to nire problem, nieraz sasiadka brala dla dziecka

Gość Można pozbawić
praw rodzicielskich i pozwać o alimenty, jedno nie wyklucza drugiego! Dziewczyno, poproś kogoś doświadczonego o pomoc, bo widzę, nie dajesz rady. Nie unoś się dumą, bo tylko dziecko na tym będzie cierpieć.

Gość rss vbb
nawet dzisiaj moge Ci podrzucic, tylko odpisz

Gość Angellss22 i masz ten adres?
wziełabym w zaprzyjaznionym sklepie na zeszyt dla mnie to jest prowokacja ktos kto tyle przeszedł(jeśl) ma w sobie tyle pokory ze nie prosi o mleko na kafe a co z leczeniem dziecka? skad bierzesz pieniądze?

Gość Ineksina
Angellss, ale zauważ że autorka nie wysłała Ci adresu bo usypia małą, ale czas na pisanie na forum to już ma? Dobrze, ze macie dobre serducha i ktoś może na Was liczyć.... ale wczytujcie się w to co pisze autor.

a co ma piernik do wiatraka :/ facet może nie mieć praw do dziecka ale jeśli dziecko jest z jego plemników to ma obowiązek na nie płacić :/ a jak siedzi w więzieniu to fundusz płaci i tyle :/ coraz mniej mi się podoba autorka :/ jakoś nie słychać by ktoś dostał adres a poza tym pierwszy raz spotykam kogoś z żywca kto mówi że jest ze śląska :/ zwykle mówią że są góralami albo z gór :) a jeśli faktycznie to dopiero liceum to w takiej sytuacji (nieukończona szkoła, gwałt, dziecko) to byłabyś pod stałą opieką opieki, psychologa i kuratora i wiedzieliby że ci nie starcza i by temu jakoś zaradzili no i jeśli to liceum to tym bardziej nie wierzę w matkę która grosza na utrzymanie i rachunki nie daje :/

Gość mamamalej coreczki
koziego mleka jej nie dam.Nie unosze sie chonorem mieszkam w okloicach zajazdu jutrzenka,dokladniejszy adres moge podac na meila.Leczenie ? wiadomo ze to jest na pierwszym miejscu,jezdze z nia do bielska do poradni kardiologicznej,endokrynologicznej i na razie jest pod stala obserwacja gdyz jest bardzo malutka ma 74 cm i wazy 8600

a czemu koziego mleka nie dasz???? dla dziecka w tym wieku jest idealne!!!!! zdrowsze od krowiego (nie trzeba go w żaden sposób preparować), i zawiera bardzo dużo substancji odżywczych i witamin

Gość a jakie mleko potrzebne?

to z jednej strony nie chce koziego bo???? nie odpisała a z drugiej strony jest jej wszystko jedno jakie modyfikowane dostanie??? dziwne i ja jej nie wierzę ale rób jak uważasz i mam nadzieje że to ja się mylę co do autorki a nie ty :)

Gość rss vbb
dlaczego koziego mleka nie chcesz? ja gdybym nie miała czego dać dziecku zjeść to wzięłabym wszystko... Troche dziwne... Wiem gdzie jest jutrzenka wiec moge podjechac. Juz powiedzialam mamie zeby przygotowala mleko ale jak nie chcesz to nie wiem... Jakie mleko potrzebujesz? Z tego co wiem to kozie dla dzieci jest najlepsze a Ty wybrzydzasz bo co?

Gość ja bym sprawdziła czy taki adr
es istnieje i co sie pod nim miesci

Gość rss vbb
autorko co z tym mlekiem? ja wracam z pracy koło 17.00, moge podjechac

Gość smajka24
Straszne jesteście, baby... Współczuję dziewczynie, bo musi się poniżać, ale dobro jej dziecka jest widocznie ważniejsze niż honor i duma. Dla dziecka też bym była w stanie nawet żebrać. Przynajmniej sie nie sprzedaje na ulicy, choc i to bym zrozumiała. Ale ona się uczy, wychowuje chore dziecko... naprawdę bardzo, bardzo jej współczuję. Chętnie bym Ci pomogła, ale sama jestem w dołku, tez nie mogę liczyć na rodzinę...studiuję i sama wychowuję córkę. czasem jest połowa miesiąca, a ja nie wiem co do garnka włożyć. Jestem z takiego miejsca, że bez studiów pracy nie znajde, więc zaciskam zeby i się uczę. Na szczęście pomagają mi przyjaciele. Jeden podłączył mi net od siebie z sieci za darmo, inna koleżanka dała mi stary swój komp. Ktoś tam inny oddaje ubranka po dziecku... na ludzi mozna liczyc, więc się nie zniechęcej. Ja za wszystkich, którzy mi pomagaja modlę się gorąco i mam nadzieje, że kiedyś bede mogła się im odwdzięczyć. Czasem mogę - jednej pilnuje czasem dziecka, innemu sprzątam w biurze.. Trzymaj się, grunt to skończ szkołę - dla swojego dzicecka, żebyś mogła znaleźć pracę i je utrzymywać. A korzystasz z zasiłku dla dzieci niepełnosprawnych i rodzinnego? fakt, nie jest tego duzo, razem to może z 200-250 zł ,ale zaswsze to coś.

nie korzysta bo jej godność na to nie pozwala :/ pisała wcześniej że nawet o zasiłek do opieki nie pójdzie, ani po pożyczkę do znajomych ehhhh nie chodzi o sam fakt że prosi o pomoc bo też bym jej pomogła ale o to że to co ona opisuje jest jak dla mnie niemożliwe u jednej osoby :P gwałt, niechciana z niego ciąża, nieskończona szkoła, matka która grosza na dom nie daje, brak alimentów nawet z funduszu alimentacyjnego i rodzinnego na dziecko tez nie bierze, mleko kozie jej nie pasuje ale obojętnie jakie modyfikowane weźmie a kozie miałaby jeszcze dziś bo od dziewczyny z tego samego miasta a na modyfikowane do czwartku będzie czekać :/ więc po prostu dodaję 2 do 2 i wychodzi że ściemnia ale mam szczerą nadzieję że sie mylę i jak dostaniemy potwierdzenie że faktycznie ona tam mieszka i paczka do niej doszła od angellss to ją przeproszę za moje niedowiarstwo :)

zacznijmy od tego że autorka nie żebra, tylko prosi o pożyczke, napisała że zwróci kase jak dostanie stypendium. A właściwie to czemu nie chcesz tego koziego??

no właśnie dlaczego ona go nie chce jak ono najzdrowsze i najszybciej by je miała??????? śmierdzi mi to a że napisała że pożyczka hmmmm przekonamy się 15.10 jak odda kase :P

Gość ja bym sprawdziła czy taki adr
chyba jej dziecko pije jeden rodzaj mleka w proszku a nie obojętne a ,ze nie chce koziego? nie chce sie spotkac twarzą w twarz z osobą która jej pomoże?

Gość rss vbb
Ja naprawdę mogę jej przywieźć kozie mleko za darmo, nie musi mi kasy oddawać a wiem, że kozie jest bardzo zdrowe i sama je bardzo lubię a dla dziecka chyba najlepsze, zwłaszcza że choruje. Dzwoniłam do mamy i odłożyła dla niej dzisiejsze mleko. Autorko o co Ci w ogóle chodzi? Prosisz o mleko a nagle nie odpisujesz...