Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalej coreczki

kto kupi mleko mojemu dziecku?koszty zwroce 15.10.2010 bo wtedy mam

Polecane posty

Gość mamamalej coreczki

stypendium.moze ktos mi pomoze?

Gość może na początek warto
zrezygnować z neta?

Gość mamamalej coreczki
nie bardzo moge bo neta ma moja matka do konca listopada.

jak jest aż tak źle że na mleko cie nie stać to dlaczego nie napiszesz do opieki społecznej???????

Gość dffrttt
trzeba bylo cyckiem karmic nie musialabys wydawac na mleko

Gość abecdefghijklłm
NASTEPNA

Gość mamamalej coreczki
ze slaska

śląsk jest duży :/ ja jestem z Gliwic więc jak ty też to mogę ci kupic ale pod jednym warunkiem że na przyszłość zamiast pisać na kafe to postarasz się o zasiłek z opieki wystarczy wypisać wniosek i dołączyć dochody :)

Gość bxcbhfhf
A nie możesz pożyczyć kasy od kogoś z rodziny??

Gość mamamalej coreczki
nie ja jestem z zywca . ale dziekuje z opieki raczej juz nic nie dostane bo to stypendium to kwota 650 zl ale w tym miesiacu tak sie stalo ze zabraklo bo musialam poplacic wszystkie rachunki do ktorych matka sie nie doklada.... jakos przetrwamy bez mleka

Gość mamamalej coreczki
21 mc

jak masz stypendium 650zł i sama płacisz rachunki to jak najbardziej dostaiesz z opieki bo nie przekraczasz magicznej kwoty 504zł na osobę do której zasiłki się należą (rodzinne i inne) a jak dziecko ma 21 miesięcy to faktycznie jesteście w stanie przetrwać te 3 dni bez mleka (rozumiem że o modyfikowanym mówisz) bo dziecko w takim wieku je już praktycznie wszystko a mleko możesz pomału próbować krowie podawać :)

Gość 21 m-cy
to juz prawie 2 latka, jak masz malo kasy to zrezygnuj z modyfikowanego a dawaj krowie, tansze. i nie mow, ze przetrwacie bez mleka, bo dziecko w tym wieku powinno wypijac 2 szklanki dziennie, ale nie musi to uz byc modfikowane. a chyba lepsze krowie niz zadne? i - chyba lepsze krowie niz zebractwo?:O

hmmm i ktoś fajnie napisał że może pożycz od kogoś z rodziny lub znajomych bo fakt szukać kogoś na necie kto ci kupi mleko to jak dla mnie dziwne jest :/

Gość Miss.M
To ja też poproszę;) Może się przyda...

Nie wierzę w takie bajki, też miałam kiedyś dobre serduszko i pomogłam. jeśli ktoś chce może wysłać ale niech to jakoś zweryfikuje.

Gość angelinaaa jolieee
Biedna Mama zapoczatkowała zebraninę na kafeterii i teraz wszystkie nieroby będą wyłudzać

Gość mamamalej coreczki
tak moge dawac krowie mleko tylko ze musze liczyc sie z tym ze moje dziecko ma chore nerki od urodzenia.Ojciec dziecka siedzi w wiezieniu bo mnie zgwalcil! MA SŁABE SERDUSZKO. nie jest w pelni zdrowym smiejacym sie dzieckiem.Rodzina jej nie akceptuje moja matka rowniez,nie ukrywam ze jest mi ciezko ale dawalam sobie rade do tej pory .

Gość mamamalej coreczki
ANGELSS przepraszam usypialam mala zaraz ci wysle meila .

Gość prowokacja ::) a gupie daja
sie nabrac :P

Gość nie lubię za bardzo
Angellss a Ty tez masz cieżką sytuację materialną? piszesz, zę Ci się nie przelewa...

Gość suche gacie na dnie morza
ja tam tez nie wierze w takie bajeczki. Kto zostaje z corka jak idziesz na zajecia? Przeciez nikt jej nie akceptuje to moze sama siedzi? :)

no i dla mnie wszystko jasne :/ niestety to prowokacja a ja się nabrac dałam :/ ehhh co zrobić ludzie czasami serio mają durnowate pomysły :/ a tego adresu to się angellss nie doczekasz coś czuję ;) nie wierzę że studiuje ma 21 miesięczne dziecko mieszka z matką która grosza na nic nie daje a do tego ojciec dziecka siedzi w więzieniu bo ją zgwałcił :/ jakby tak była to by jej fundusz alimentacyjny płacił i tyle :P

Gość mamamalej coreczki
nie zostawiam ja z babka place jej za to a wy jak nie chcecie to mi nie wierzcie.Zaluje ze tu napisalam...po co bym miala urzadzac prowokacje? nie trzymaja sie mnie takie glupoty zbyt wiele w zyciu przeszlam aby zartowac z takiej sytuacji.