Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalej coreczki

kto kupi mleko mojemu dziecku?koszty zwroce 15.10.2010 bo wtedy mam

Polecane posty

Zastanawiam się jak możesz mi udowodnić, że to co piszesz jest prawdą, bo bardzo chcę Ci pomóc. Jesli np. wyślesz mi jakieś zdjęcia Twoje i Twojej córeczki razem. Zobaczę wtedy, że Twoja córka faktycznie jest malutka (podawałaś, że przez chorobe jest taka lekka i niska) wtedy chętnie pomogę. Chyba, że wyślij jakiś wypis ze szpitala zamazując Wasze dane i istotne dla Ciebie informacje, aby tylko pisało coś o tych nereczkach. Moje dziecko również ma chore nerki więc Cię doskonale rozumiem. Mam kilka takich wypisów ze szpitala więc takie rzeczy przyszły mi do głowy abyś mogła mi potwierdzić to co tu napisałaś. Chyba, że masz inny pomysł abym Ci uwierzyła... ? Wtedy Ci pomogę! Pieniędzy Ci nie wyślę, ale mleko, kaszki, słoiczki i np. ubranka lub pampersy jeśli Twoja córcia nadal z nich korzysta.

no już to wcześniej pisałam że jak jakoś udowodni swoje słowa to ją przeproszę i tez pomogę bo mam np sporo ciuchów po małej z którymi nie mam co zrobić bo miały być dla drugiego dziecka a będzie chłopak więc sukienki odpadają :)

Gość moze hemoroidy
ja po przeczytaniu topiku z ogólnego o tej oszustce juz nie wierze w szczerosc Co troche jakaś afera i wyłudzenie albo ubran albo butów albo pieniedzy Na pewno autorka nie wysle karty ze szpitala ani zdjęcia , a jesli wysle to chyle czoła

Gość MAMUŚSSKAA DWULATKA
AUTORKO MAM 3 OPAKOWANIA BEBIKO 3R . MOGĘ WYSŁAĆ O ILE JESTES JESZCZE W POTRZEBIE! Mój mail ogr788@wp.pl

Gość MAMUŚSSKAA DWULATKA
Albo innej potrzebującej mamie

mamuska dwulatka na pewno sie odezwie ta mama :) ma chora coreczke fajnie ze jest tyle osob :) bedzie miala na dluzszy czas spokoj :)

Gość ludzie ktos waswkreca
ktos sie nudzi. najpierw straszna historia z gwaltem, chorym dzieckiem, matka ktora nie pomaga, dziewczyna w liceum, do tego wszystkiego doszla teraz goraczka dziecka...:O a ja sie pytam jakie mleko to dziecko pije? jesli faktycznie ma chore nerki i musi pic tylko modyfikowane, to autorka powinna podac nazwe tego mleka, w kopncu dziecko ma 21 m-cy i mleko pije nie od dzis... przeciez chodzi o pozyczke do 15-tego:O wiec czemu nie napisala: preosze od razu skad jest i jakie mleko chce? przeciez wiadomo, ze poczta przed 15 nie dojdzie:O

Gość rss vbb
no coz skoro autorka nie chce pomocy to nie kupie jej mleka bo najpierw pisze ze potrzebuje, ja moglabym jej przywieźć a teraz odmawia więc przykro mi bardzo ale nie będę pomagać na siłę, widać jest dużo niezgodności w jej postach i nie mam zamiaru dalej ciągnąć tej rozmowy. Dzisiaj jest 12 a ona 15 dostaje stypendium imysli ze jak jej ktos wysle to kiedy dojdzie? ja bym jej dzisiaj przywiozła ale skoro nie chce to nie

Gość Ostra ma
TA ALBO PODOBNA OSOBA WYLUDZILA NA DYSKUSJI OGOLNEJ PIENIADZE UWAZAJCIE DZIEWCZYNY NA OSZUSTKE

Pisała coś, że chodzą też do poradni kardiologicznej więc i z tą wadą serduszka by się zgadzało

Gość wszystko napisze
BY KASE WYLUDZIC, JAKAS TY NAIWNA DZIEWCZYNA:D

Gość wszystko napisze
Patinko na ogolnym ludziska tez wierzyli okazalo sie ze laska ma meza i jezdzi na wycieczki do Tunezji najprawdopodobniej wyludza od dawna przecietnie okolo 500 zl jak nie wiecej DZIALA NIE TYLKO NA KAFE UWAZAJCIE DZIEWCZYNY

Gość wszystko napisze
wyludza bezczelnie bo wybiera na ofiary naiwne osoby i niby na poczatku nie chce kasy a buciki, mleko, ubranka tak zdobywa zaufanie potencjalnych ofiar aludzie i tak sla PERFIDNA NETOWA OSZUSTKA DAJCIE LINKI SWOIM ZNAJOMYM I OSTRZEZCIE INNYCH ZEBY NIE DAWALI SIE NABIERAC

Gość Patinka zglos
ta suke na policje zeby nie oszukiwala innych mam masz jej dane?

Gość Patinka zglos
i zobaczcie jaka jest bezczelna zostala odkryta na ogolnym i temat zalozyla tutaj ZDEMASKOWAC OSZUSTKE!!!!

Gość zgloscie sprawe do moderatorow
a oni dalej przekaza watek do administratorow forum, a ci to bez problemu widza IP kazdego uzytkownika, mozna po IP zlokalizowac miejsce pobytu piszacej osoby i odpowiednio zglosic na policje. to proste! napiszcie do jakiegos moderatora w dziale 'Redakcja kafeterii' i dokladnie wyjasnijcie o co chodzi i zaznaczcie zeby skierowali sprawe do odpowiednich organow. juz byly takie akcje w tym roku, kiedy mielismy na forum pedofila.

Gość ciekawe.........
Powiem Wam tak! Ktoś, kto jest naprawdę w złej sytuacji nie będzie takich rzeczy robił i piszę to z własnego doświadczenia. Też jestem samotną matką i nieraz jestem w trudnych momentach, ale nigdy bym nie postąpiła tak bezmyślnie! Pierwsza sprawa to wstyd i ambicja by mi na to nie pozwoliły, a dwa mając na uwadze dobro i bezpieczeństwo swojego dziecka! Ok , jest na pewno dużo osób , które są w stanie i chętne pomóc, ale nie zapominajmy, że psychopatów też nie brakuje i ktoś mógłby wykorzystać taką sytuację jak np. opisała autorka lub tej podobne. Czytałam kiedyś jak kobieta poprosiła o ubranka używane dla swojego dziecka i facet jej wysłał worek tych ubranek, a potem ją nękał i coś tam... W każdym bądź razie wyszła z tego duża afera, a kobieta przeżyła horror jaki oprócz ubranek zaofundował jej i dziecku ten "darczyńca"!

oszustki istnieją - wiem, ale może ta dziewczyna faktycznie nie kłamie :) Coś mi podpowiada, że jest autentyczna, a ten link co podałyście to jakaś inna... może to jednak tylko moja naiwność :p

Gość MOGLABYS MI NA MAILA PRZESLAC
TEN LINK? MAM PODEJRZENIE ZE TO JEDNA I TA SAMA OSOBA LUB CALA ZORGANIZOWANA SIATKA OSZUSTOW

Gość DZIEKUJEEEE
agaa2007@tlen.pl