Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

chcę się podzielić moją wiedzą z rodzicami gimgówien, którzy dają idiotyczne

Polecane posty

zakazy :) Wasze gimgówna się Was nie słuchają, a jak mówią 'idę do koleżanki/kolegi" to robią coś, czego nie chcielibyście wiedzieć :) każdy zakaz da się ominąć :classic_cool:

Gość senna***
znasz to z autopsji?:classic_cool:🖐️

o siódmej w szkole :D znam to z obserwacji koleżanek i ich matek-histeryczek-terrorystek, które wiecznie sfochowane nakładają idiotyczne zakazy w stylu 'masz iść tylko za blok' :D

Gość ja zawsze jak szłam na noc
"do koleżanki się uczyć" to chodziłam do chłopaka i tam się dzało :classic_cool: Wracałam rano jak grzeczna dziewczynka po śniadaniu :) Ale to było w pierwszej klasie liceum. Miałam różne zakazy ale do koleżanki na jej 10te urodziny w roku, czy ognisko mogłam iść i zostać na noc bo to była córka dobrej znajomej mojej mamy i sama jej matka mówiła że "no x u nas była na noc, uczyły się grzecznie razem" :classic_cool: Dodam, że do tej pory nie wpadłam, z tym samym facetem jestem nadal (mam 21 lat) a te ciche wody które udawały święte, do kościoła codziennie z różancem w ręku bo mama im kazała, nigdy "u koleżanek" nie mogły nocować, w domu miały być o 20.00 po kolei powpadały z pierwszym lepszym, większość moich znajomych z gimnazjum i liceum ma już dzieci :o Jedna ma już trójkę i każde z innym :D

Ale taka jest prawda rodzice nigdy nie upilnują... Jak dziewczyna chce to zawsze znajdzie sposób żeby popuścić szpary. Chłopaki tak samo

Poza tym to jest chujowe rozwiązanie. Wiem z obserwacji, że Ci którzy byli pod kloszem i mieli zakazy najgorzej na tym wyszli. Jak my w wieku 15 lat eksperymentowaliśmy z alko, zielskiem, szlugami to niektórzy całe dnie w domu przy książkach albo na rozmowach z rodzicami. Za dwa-trzy lata nam przeszło i mieliśmy to w dupie to dopiero tamci to odkrywali i nadrabiali zaległości... Tylko, że u nas to było zaspokojenie ciekawości a u nich robienie czegoś na siłę. Efekt jest taki, że z tych co palili pierwsze zielsko albo wciagali krechę w wieku 15 lat teraz nikt nie ćpa a tamci i owszem.

Gość ja zawsze jak szłam na noc
No ale zauważcie, że im więcej zakazów tym bardziej zaczyna się kombinowanie, jak to mówią zakazany owoc najlepiej smakuje :classic_cool: Już nie mówiąc jak grzeczna córeczka nie może iść do chłopaka, tylko może go na godzinkę zaprosić do siebie to wtedy w pośpiechu udając ze oglądają film nie zdążą nawet gumki użyć bo muszą zdążyć zanim mama herbatki zrobi :classic_cool:

Gość gejjestokejjj
dresiaż>>> to ciekawe co piszesz o tym popuszczaniu szpary, znasz to z wlasnej autopsji? :D

Ja tak robiłem, moje dzieci tak robiły, moje wnuki też tak będą robić. 😴 To są zwyczajne dzieje. :P

Ja wiem, że dla tatusió to coś niesłychanego i niemożliwego pomyśleć o tym że ich ukochana córcia daje ale niech sobie przypomną czasy kiedy sami takie posuwali.

Myrevin-jesteś już taki stary, że masz dzieci :O ? a na jakim topiku dla staraczek Cię znajdę :classic_cool:?

Gość gejjestokejjj
"Jak dziewczyna chce to zawsze znajdzie sposób żeby popuścić szpary. Chłopaki tak samo" a juz liczylam na soczyste opowiesci :( zawiodles mnie dresiaz :(