Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość prze-ciekawa
15-latkowie to czasem maja zbyt bogate życie..lepiej porównuj się do 5-latka:)

Gość zajebisty27
a na czym to ich bogactwo życia polega? chlanie, rzyganie, jaranie i ruchanie - no super, wow

"Wyjdz z domu!" Jak nie jesteś fajny to rada powyżej nie zadziała. Będziesz tylko takim frajerem co to chciałby a zabiera się jak pies do jeża (niedoświadczenie). "Ja mam takie doświadczenie jak 15-sto latkowie." Chciałbym mieć takie. Teach me master!

Gość god_is_nowhere
Więc sama widzisz. Jestem zerem.

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
zajebisty 27 ja to samo sugerowałem autorowi :D "za te rzekome niepowodzenia i katujesz się wyrzutami dziewczynom też zalezy na przystojnym facecie i gdybys spełniał ich kryteria to bys sie nie opędził nie straciłeś wiec tych lat bo i tak nie mogleś mieć tych dziewczyn" " czarnosiężnik z krainy Polska Ja nie potrafię rozmawiać z kobietami i przebywać w ich towarzystwie. widzę że nie masz "predyspozycji psychicznych" do tych spraw patrząc w przeszłość, widzisz że mogłeś mieć odpowiednie dziewczyny, czy może niezależnie od tego jakie byś kroki podjął nic z tego ?"

chlopie najlepsze lata przed toba. ja wlasnie skonczylam 30 i praktycznie musze zycie zaczynac od poczatku. ja moge powiedziec ze stracilam 10 l przez faceta a teraz jestem sama z problemami i kochsanym bagazem - 2 coreczki ktorych jedynie nie zaluje.

Gość do autora 4i39u489w
Posłuchaj kochany, wszyscy twoi potencjalni rywale się wykruszyli, a kobiet jest wiecej jak mężczyzn- na pewno coś ustrzelisz, może nawet dużo młodszego, będzie OK :)

Gość zajebisty27
no właŚNIE, załóżmy że ma znowu 20 lat i byłoby dokładnie to samo - ten sam scenariusz - więc nic kurwa nie stracił

Gość prze-ciekawa
god-ja tego nie powiedziałam tylko ty...

Darker a chciałbyś taką laskę jak ubranawcodzienność ?

"To może by poszukać takiej która też nie ma doświadczenia?" Musiałby się w krzakach koło liceum kręcić a i tu może mieć problem ze znalezieniem :D "wszyscy twoi potencjalni rywale się wykruszyli" Zabierając najlepsze dziewczyny dla siebie :D "a kobiet jest wiecej jak mężczyzn" Zwłaszcza tych samotnych matek po 30-stce i tych skrzywdzonych przez innych facetów co im starsze tym bardziej wezmą wszystko co nosi spodnie i przynosi wypłatę do domu. Masz wybór :D

Mam ponad 30lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Dla dwudziestoparolatka, któremu próbuje sie wmówić, że wszystko przed nim, stanowię do wód na nieprawdziwosć tego twierdzenia.

Gość zajebisty27
"do autora 4i39u489w Posłuchaj kochany, wszyscy twoi potencjalni rywale się wykruszyli, a kobiet jest wiecej jak mężczyzn- na pewno coś ustrzelisz, może nawet dużo młodszego, będzie OK " no jest ich od chuja i trochę i jeżeli spełniasz ich kryteria co do WYGLĄDU ciala fizycznego to możesz ruchać na potęgę, co dzień inna możesz mieć tysiące kobiet jak spełniaszte kryteria, a jak nie spełniasz to nie bedziesz miał żadnej taka malutka ironia losu

Gość god_is_nowhere
Milena20 ---> tylko powiedz mi , która kobieta mającą 20 lat wzwyż nie ma doświadczenia. Nie ma takich.

Gość zajebisty27
"god_is_nowhere Milena20 ---> tylko powiedz mi , która kobieta mającą 20 lat wzwyż nie ma doświadczenia. Nie ma takich." są, z tym że wtedy mają coś nie tak z psychiką

zajebisty27 no właŚNIE, załóżmy że ma znowu 20 lat i byłoby dokładnie to samo - ten sam scenariusz - więc nic k**wa nie stracił no właśnie, może mieć 100 razy po 20 lat i chuj z tego, będzie sam. to jego zasrane przeznaczenie mieć chujowe życie

Gość prze-ciekawa
korjon-bo co masz 30 czy 80?Póki żyjesz piłka jest w grze...

"Darker a chciałbyś taką laskę jak ubranawcodzienność ?" Widzisz, problem z takim myśleniem jest ten, że wybiega w przyszłość nie dalej niż najbliższe pięć minut. Nawet gdyby mnie poznała to stwierdziła by, że nie jest zainteresowana. Nie mam nic do zaoferowania dziewczynie. Kolejny kosz, kolejny dół. Dziękuje ale nie.

Gość zajebisty27
"no właśnie, może mieć 100 razy po 20 lat i ch*j z tego, będzie sam. to jego zasrane przeznaczenie mieć ch*jowe życie" właśnie może mieć przeznaczone, że będzie samotny i za chuj tego nie zmieni po prostu ma być samotny

są, z tym że wtedy mają coś nie tak z psychiką" Jak się czyta te forum to czasem odnosi się takie wrażenie. Z drugiej strony my je przebijamy :D

Gość god_is_nowhere
Ja nie wierzę w przeznaczenie. Ja w nic nie wierzę. Właśnie przez to pasmo niepowodzeń przestałem wierzyć i już nie chodzę do kościoła. Wiara albo brak wiary tutaj nie pomoże.

"Darker a chciałbyś taką laskę jak ubranawcodzienność ?" Widzisz, problem z takim myśleniem jest ten, że wybiega w przyszłość nie dalej niż najbliższe pięć minut . Nawet gdyby mnie poznała to stwierdziła by, że nie jest zainteresowana. Nie mam nic do zaoferowania dziewczynie. Kolejny kosz, kolejny dół. Ale taka by ci odpowiadała ?

Wiem że są, znam takie, sama mam bardzo małe doświadczenie Tylko że są zwykłymi dziewczynami a takich nikt ( nawet stare prawiki ) nie chcą

"Chcesz pogadac? Napisz:13967169." Podaj wiek i ile dzieciaków ukrywasz w szafie!

Gość prze-ciekawa
zacznij się czuć jak 50 latek..:)