Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja Boginii Miłości, a co

Kafeteryjne cudaki odkąd tu siedzicie, ja od 4,5 lat

Polecane posty

Gość maliboo
wpadlam na to forum po moim pierwszym milosnym rozczarowaniu, a to bylo jakos w 2005 jak ten czas szybko leci... chociaz nie, kiedys przypadkowo odkrylam to forum wczesniej , moze w 2004? ale wtedy to tu jeszcze elita siedziala, fajnie bylo czytac teraz elita uciekla na bardziej profesjonalne fora

Gość nie chce mi się nitz
Od kiedy mam nowego psa, jakieś 6,5 roku.

Gość Krwawa_Orlica
Bo jestem od 4 lat zabanowana :D

Gość zaczełam tu bywac
odkad On napisał tego sms to juz trzy lata musze sie uwolnic za długo ten stan trwa to beznadziejne:(

Gość Krwawa_Orlica
to sie przyznam po cichu (ale nikt ma nie wiedziec :P ), ze to byl ban na wlasna prosbe, jako element walki z uzaleznieniem ;) Nie wyszlo :O wiec reasumujac - wisi mi :D

psia mać- ja mam okresy,że przez miesiąc nie wejdę, a później znowu mnie wsysa :o na dzisiaj daję już sobie spokój, bo już nawet wyłączyłam lapka, ale jeszcze jedna klientka miała mi odpisać, czy jutro mamy spotkanie i tak otworzyłam hotmaila i w następnej karcie "sama" się kafe odpaliła :o ja pierdolę- i'm addicted :o

Gość Krwawa_Orlica
Kiedys to jeszcze mialam manie odswiezania. Siedzialam jak ten zombiak i tylko stukalam w F5 :classic_cool: Dzieki temu ten klawisz byl najczysciejszym klawiszem na mojej klawiaturze :D

kurwa- mój mąż się drze z sypialni,że mi schowa router :o spadam :o gdybym płaciła kafe grosza za każde odświeżanie, to bym bankrutem już z 5 lat była :P to jest jak choroba psychiczna. idę- przykre obowiązki mnie wzywają :classic_cool: 🖐️

Gość Krwawa_Orlica
A myslalam, ze przyjemnosci :D 🖐️