Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890...

Robimy to tylko w określone dni...

Polecane posty

Gość 1234567890...
xxxx19 widzisz, gdyby mi włoski rosły tylko do okolic bikini nie robiłabym takiego problemu:(

Gość 1234567890...
Hmmmm... ostatnio dał mi do zrozumienia,że chciałby szeroki paseczek, a ja przeważnie golę całkowicie, może faktycznie zatęsknił?:)

Gość xxxx19
No wlasnie jakos trudno mi jest sobie wyobrazic z poprzedniego opisu jak Tobie te wloski odrastaja dlatego, ze nigdy się z takim sposobem nie spotkalem :) nadal glowkuje nad nim :) jednakze, chlopakowi nie powinno to przeszkadzac :) przynajmniej mi by nie przeszkadzalo :) nie martw sie :)

Gość xxxx19
To znak, że zatesknil! :) ja też swoją Kobietę musiałem "przywolac" do porzadku bo cały czas nie bylo tam wloskow :) (rozumiem, ze robila to dla mnie ale mi nie przeszkadza jak zobacze, poczuje wloski :))

Gość bardzo dużo zależy
co do tabletek, wydaje mi się, że gdybyś poszła do dobrego lekarza to po zbadaniu Twoich hormonów na ich podstawie przepisałby Ci tabletki odpowiednie dla Twojego organizmu. nie wiem tylko jak to wygląda cenowo. mieszkam w uk i tu właśnie się tak robi gdy kobieta ma skutki uboczne przy standardowych tabletkach. tutaj są za darmo, ale nie wiem jak to wygląda w Polsce. myślę, że warto spróbować :)

Gość 1234567890...
Fajnie pogadać z normalnym chłopakiem na tym forum, to rzadko się zdarza:D Fajnie:) dzięki, opinia faceta jakoś bardziej do mnie trafia:)

Gość xxxx19
Moja dziewczyna brala tabletki i skutki uboczne wystepowaly (m. in. obnizone libido :((( jednak po odstawieniu tabletek wszystko wrocilo do normy :D) ale sa na rynku tabletki Asecurella? albo cos podobnego ktore zabezpieczaja przed skutkami ubocznymi :) a tabletki to byla swietna rzecz.. nie oddzielal nas lateks.. ahh.. :D

Gość 1234567890...
Muszę przycisnąć swojego Gina, niech zrobi badanie krwi, bo tak na oko to co można?

Gość 1234567890...
Jak brałam anty, to tez mi się podobało,że było tak sielsko.... Chciałabym do tego wrócić:)

Gość xxxx19
Zacząłem się udzielać ponieważ wyczułem, że jesteś inteligentną dziewczyną :) cieszę się, że mogłem pomóc :)

Gość xxxx19
A dlaczego nie możesz brać tabletek, Autorko? Właśnie takie sielskie, spontaniczne kochanie było super.. ;) poruszę temat tabletek ze swoją Drugą Połówką jednakże nie będę naciskał :)

Gość 1234567890...
He he:D dzięki za pomoc:D

Gość 1234567890...
Godz. 00:18 tam napisałam powód, dla którego nie mogę brać:(

Gość xxxx19
Cała przyjemność po mojej stronie :) lubię porozmawiać z kimś mądrym :) cieszę się, że wszedłem na ten temat :P

Gość 1234567890...
A to rzadko się zdarza, często spotykam się z takimi tekstami i komentarzami,że głowa boli...:)

Gość cokolwiekja
no to mamy dwa te same problemy: pigułki i nadmierne owłosienie tam na dole ;) tabletek anty już też się nabrałam pięć rodzajów i przy każdych było coś nie tak, moja przygoda z nimi skończyła się, jak po pierwszym blistrze yasminelle o mało co nie wylądowałam w szpitalu, o terapii antybiotykowej nie mówiąc :( tak więc pigułki nie dla mnie, teraz przymierzam się do spiralki miedzianej, zobaczymy, co z tego będzie... i dla mnie nie ma sensu gadanie, że lekarz zły, że bez badań itd., ja mojego ginekologa nie zamieniłabym na żadnego innego, jest idealny, a trzecie z rzędu pigułki - rigevidon - miałam niby dopasowane do wyników badań poziomu hormonów... po prostu jestem kobietą, której organizm nie toleruje żadnych hormonalnych ingerencji z zewnątrz i już się z tym pogodziłam :) a włoski, cóż, mam ich mnóstwo, odrastają kłujące, okropne, krostek jak mrówek, na pupie też mam, na udach tym bardziej, wszystkie czarne mocne i diabelskie, ale naprawdę, nigdy przenigdy nie przeszkadzały mi podczas seksu :) wydaje mi się, że mam świadomość tego, że facet nie rozbiera kobiety po to, żeby ocenić jej stan owłosienia łonowego, ja nawet nie jestem pewna, czy mój luby w ogóle po seksie byłby w stanie powiedzieć, jak ono tego dnia wyglądało. co jakiś tydzień golę/depiluję je na zero, najwyżej zostawiając mały kędziorek, a potem hulaj dusza, odrastają sobie przez parę dni, żeby znowu potem je zgolić. stało się to dla mnie jak codzienne mycie zębów, tyle że czynność jest powtarzana co czwartek, i zupełnie nie skupiam się na tym, jak te moje włoski wyglądają w inne dni tygodnia, a już na pewno nie myślę o tym podczas seksu ;)

Gość xxxx19
Dziwne.. jakimś dziwnym sposobem przeoczylem Twoją wypowiedź.. :( Przepraszam.. Co do tabletek to są teraz tabletki nowej generacji w których sa o wiele mniejsze ilości hormonów :) dodatkowo (jak już wczesniej wspominalem) istnieją tabletki osłonowe jak np. Asecurella :) może to jest jakies wyjscie? :) warto ginekologa zapytać :) a jeśli nie to pozostają badania :) albo Cilest? ale trzeba by było się dowiedzieć więcej o tym gdyż się tym nie interesowałem :)

Gość xxxx19
@cokolwiekja razem z Moją Dziewczyną też przeszedłem przez 3 rodzaje tabletek zanim dobraliśmy najlepsze ;) myslę, że mozna by było dobrać jeszcze lepsze, ale ile mozna igrać z organizmem.. mamy przerwę od tabletek ;) co do owlosienia, jak dla mnie potęguje podniecenie i porządanie :)

Gość 1234567890...
Hmmm:) super podejście:) a słuchaj, skoro Ty testowałaś tyle rodzajów tabletek, to może brałaś też Azalie?? to są jednoskładnikowe dla matek karmiących, a ja nawet nie byłam nigdy w ciąży:) przestałam je brać chyba dlatego,że krwawiłam dwa miesiące, myślisz,że one sa skuteczne?

Gość 1234567890...
Lekarz mi powiedział,że moge krwawić do pół roku, albo cały czas, albo krócej zależy od organizmu, może wrócić do nich, bo chyba nie miałam innych skutków ubocznych?

Gość 1234567890...
xxxx19 modlę się,żeby mój chłopak też stwierdził,że owłosienie może być sexi:) jutro przeprowadzę z nim rozmowę:)

Gość xxxx19
Hm.. nie powinno się odstawić tabletek gdy się krwawi?.. Czytałem ulotki każdych tabletek, które przepisywał Gin i tak mi sie wydaje, ze przy dluzszym krwawieniu trzeba przestac brac..

Gość no to taak
cokolwiekja Ja po 2 tabletce z listka [mowa o Yasminelle) zaslablam w pracy i mialam jakies dziwne kolatanie serca. Tez nie moge brac tabletak anty, to byly moje pierwsze 2 i ostanie w zyciu. Lekarze w Polsce przepisuja tabletki masowo bez wczesniejszego dopasowania do poziomu hormonow w organizmie. :O

Gość cokolwiekja
takich nie brałam. mam za sobą harmonet, novynette, rigevidon, yasmin i yasminelle, co jedna to dla mnie gorsza :( w ogóle po tych wszystkich antyprzygodach jestem zdania, że hormony za bardzo ingerują w organizm, niby regulują okres, zmniejszają nieprzyjemne dolegliwości itd., ale na dłuższą metę przecież widać skutki uboczne, organizm całkowicie zmienia swoje przyzwyczajenia, od wahania wagi do wahania nastrojów... a kobiety dalej je biorą.

Gość 1234567890...
Azalia taka nie jest, organizm musi sie przyzwyczaić, jest jeden rodzaj hormonu i tabletki bierze sie bez 7 dniowej przerwy, dlatego możliwe takie długie krwawienia:)

Gość xxxx19
Owłosienie jest sexi! :D szczegolnie jak jakis czas będzie tam po prostu goło :P już masz pierwszy znak, że chłopak tęskni za Twoimi wloskami - chce paseczek :P a rozmowa? najlepsze co mozna zrobic :P porozmawiac z Nim o tym :) to jest najlepsze rozwiązanie :) myslę jednak, że zareaguje jak ja i będzie się Twoimi włoskami zachwycał, jak ja Moimi :) (tzn. mojej Dziewczyny :P :) )

Gość 1234567890...
Takie "wahnięcie" wagi mi by się akurat przydało:) chciałabym przytyć:) Ja jak brałam np. Dianę, to miałam tak ogromne bóle głowy, piersi i obolałe, spuchnięte nogi, dostałam nawet żylaków!!! to mógł być początek zakrzepicy:(

Gość cokolwiekja
ja moje pigułki miałam dobierane indywidualnie, mój lekarz zna mnie już od paru lat i dokładnie wiedział, czego mi potrzeba. nie był jedynie w stanie przewidzieć reakcji mojego organizmu, a już ja tym bardziej ;)

Gość xxxx19
Do kazdych tabletek organizm musi sie przyzwyczaic :/ stosowalismy Yasmin - > Yasminelle i Novynette na koncu. Te ostatnie byly najlepsze. Byc moze teraz z dodatkową osłoną (Asecurella) moja Kochana miałaby lepsze samopoczucie :) myślę, że warto sprobować zabezpieczyć się Asecurellą :)

Gość 1234567890...
xxxx19 jesteś świetny:D jasne,że pogadam, jesteśmy z sobą tyle lat, wiem,że to nie jest dla niego priorytetem, tragedii nie będzie, chodziło tu bardziej o mnie, ale skoro włoski są sexi, to moja psychika zeszła na właściwy tor:D