Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890...

Robimy to tylko w określone dni...

Polecane posty

Gość 1234567890...
Może i ta Asecurella to dobry pomysł, oby tylko nie przereklamowany i ciekawe co ma w składzie?

Gość xxxx19
Chodzi o Diane35?:) te tabletki podobno nie cieszą się zbyt dobrą opinią jednak, ginekologowie przepisywali je masowo :) a co sądzicie o kremach plemnikobojczych? :)

Gość 1234567890...
Nigdy nie używaliśmy, kapturków dopochwowych, ani innych tego rodzaju zabezpieczeń też nie, tylko prezerwatywa...:(

Gość no to taak
123456780 Wydajesz mi sie wrecz pedantyczna z tym owlosieniem. Nie pisze tego zlosliwie tylko takie mam odczucie. Poszliscie kiedys ze swoim chlopakiem na pelny spontan, odnosnie seksu,czy raczej zawsze skrzetnie sie do tego przygotowujesz?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja od zawsze stosuje krem depilujacy nie ma sie co bac uczulenia bo to sie zatko zdaza A co najwazniejsze jak odrastaja wlosy to nie kują nic a nic

Gość xxxx19
Chłopaka włoskami nie zrazisz a jeszcze bardziej nakrecisz :) a skład Asecurelli zaraz znajdę :)

Gość 1234567890...
Wiem,że jestem w tym temacie pedantyczna i niestety nigdy nie było żadnego spontanu, prowadzę smutne, rutynowe życie erotyczne, dokładnie zaplanowane, jak całe moje życie zresztą, wiem, to żałosne...:(

Gość no to taak
1234567890 skoro w kwestii owosienia jestes taka wyczulona to moze warto rozwazyc opcje pelnej depilacji brazylijskiej w salonie kosmetycznym?

Gość 1234567890...
no to taak - kasa kasa kasa kasa... i jej brak:) może kiedyś:)

Gość 1234567890...
Może newet nie brazylijska, ale zadowoliłabym się juz nawet tym,żeby włoski nie pojawiały się poza granica bikini:)

Gość no to taak
Nie oceniam Twojego zycia erotycznego i nie mam zamiaru wydawac opinii na ten temat. Moze warto abys sie w koncu przelamala i nie uprawiala seksu tylko wtedy, kiedy masz wygolona psioche.

Gość 1234567890...
A co do tej depilacji laserowej, to jak to w końcu jest-to jest raz na zawsze, czy po kilku latach włoski odrastają, bo różnie ludzie pisza i juz sama nie wiem?

Gość xxxx19
Pedantyczna? Po prostu chce się podobać chłopakowi :) czy to jest pedantyzm? Autorko ile masz lat jesli mogę spytac? :)

Gość 1234567890...
no to taak, ja bardzo chce sie przełamać, zaczne od jurta, pogadam z chłopakiem, powiem mu o co chodzi, kupię sobie ten krem do depilacji,żeby włoski nie kuły przy odrastaniu i zaczynam nowe życie erotyczne-spontaniczne życie erotyczne:)

Gość 1234567890...
24:) stara "psiocha" ze mnie:)

Gość xxxx19
Spontaniczne zycie erotyczne.. :P Cos cudownego :) a jakie jest spontaniczne przy tabletkach.. ho ho :D

Gość 1234567890...
24 lata, a problemy mam jak nastolatka:D żenada:)

Gość xxxx19
Mhm :) nie pasuje mi określenie "psiocha" :/

Gość 1234567890...
Pamiętam jak brałam tabletki, mmmmm...... to był seks..... ach....

Gość no to taak
xxxx19 Jak widzisz nie mylilam sie w moim odczuciu, autorka po prostu za bardzo sie wszystkim przejmuje i za bardzo bierze do siebie. Nikt jej przeciez nie zabrania depilacji. Poza tym jak sama pisala popadla w rutyne co nie jest satysfakcjonujace.

Gość xxxx19
To nie problem :) to świadczy o tym, że chcesz się podobać swojemu chłopakowi :)

Gość 1234567890...
Stara dupa?:) jeżeli Ty xxxx19 masz 19 lat, to czuję sie staro:D

Gość ja biore yasminelle
i tez na poczatku sie wstydzilam... zawsze musialam byc wygolona ale moj facet nawet nie raz mi zabrania! bo jak sie ogole to na drugi dzien jest ok ale trzeci... tragedia z tym podraznieniem nawet sie siedziec nie da, wiec przestalam sie tym przejmowac co nie znaczy ze w ogole sie nie depiluje... ale robie to zdecydowanie rzadziej skoro jemu to nie przeszkadza a wrecz nakreca! :P

Gość 1234567890...
Tak rutyna nas troche zabija, ale to chyba moja wina, gdybym była bardziej spontaniczna... Mój chłopak chce zawsze, zawsze jest gotowy i zawsze ma ochotę, a ja, no cóż, chęci może są, ale te małe, głupie sprawy stawiam na piedestale...

Gość ja biore yasminelle
i z tymi tabletkami!!! jak w niebie! mam czasami hustawki nastrojow i nie mam ochoty na seks, ale jak juz to jest przyjemnie i nie martwie sie tak jak to bylo bez tabletek :P

Gość no to taak
xxxx19 dobierz zatem inne okreslenie tej czesci ciala. :P

Gość xxxx19
Tak ponieważ chce być atrakcyjna :) Nie wiem dlaczego panuje jakies dziwne przekonanie, ze tylko wydepilowane Brzoskwinki są seksowne :P mnie kręci z wloskami :P a jaka jest radosc jak po dłuzszym czasie "golej" Brzoskwinki pojawiają się wloski :P :D Fakt, rutyna nie jest dobra.. ale nie zawsze mozna byc spontanicznym ;) Stara dupa?:) kto tak powiedział? ;) Mam 19 lat ale wcale nie uwazam Ciebie Autorko za starą dupę (za przeproszeniem oczywiscie :) ) :P

Gość 1234567890...
Naprawdę nie sądziłam,że faceci lubią włoski u kobiet, że im to wcale nie przeszkadza... Tak to jest, gdy się nie ma przyjaciółki, ani koleżanek:(

Gość ja biore yasminelle
powinnas zmienic nastawienie :) jesli przestaniesz sie przejmowac i sama cos zainicjujesz... to Twoj facet bedzie mial jeszcze wieksza ochote :P

Gość xxxx19
@ no to taak Czy Brzoskwinka by Tobie pasowala? :P