Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890...

Robimy to tylko w określone dni...

Polecane posty

Gość 1234567890...
Oj tak tylko mówię,że stara:) chciałabym mieć znowu 19 lat, to był najfajniejszy wiek.....:D

Gość ja biore yasminelle
w sprawie kolezanek i przyjaciolek mozemy sobie podac rece :)

Gość no to taak
1234567890 Od jakiego czasu uprawiasz seks? Wyobrazam sobie jak siedzisz i odliczasz czas do stosunku, nastepnie sprawdzasz czy na Twojej malej nie pojawily sie jakies wloski po czym z ulga stwierdzasz,ze jestes gotowa na seks ze swoim chlopakiem. :)

Gość ja biore yasminelle
ej no iczemu sie czepiasz ja tez tak mialam :)

Gość xxxx19
Owszem - lubimy włoski :) Nie wiem czy kolezanki rozmawiają o tym, i czy zawsze mówią prawdę :P ale mężczyzna?:P zawsze prawde powie co go kreci :P a już na pewno Twoj mężczyzna :P

Gość 1234567890...
Tak więc Drodzy Forumowicze - dziś kogoś odmieniliście:)

Gość ja biore yasminelle
e z kolezankami sie nie gada sie o takich sprawach...

Gość ja biore yasminelle
trzymamy kciuki :P

Gość 4567890vbnm
JA pierdzielę, przecież owłosienie to naturalna rzecz i nikt nie traktuje tego, jak jakiegoś uchybienia....... Chyba........ No poza autorką.

Gość xxxx19
Najfajniejszy wiek?.. :P możesz rozwinąć?:P @no to taak: Niee no ;P Nie przesadzajmy :) tak to na pewno nie jest :)

Gość 1234567890...
No to taak - wyobraź sobie,że tak jest:D

Gość no to taak
Spoko dziewczeta, ja tez nie mam przyjaciolek co to mozna z nimi o wszystkim i jakos zyje. xxxx19 Brzoskwinka moze byc, choc troche infantylne jak dla mnie :)

Gość ja biore yasminelle
poza tym to w dzisejszych czasch ciezko o zaufana kolezanke :(

Gość no to taak
Jestem zatem jasnowidzka 1234567890. :D 🖐️

Gość 1234567890...
Ale mnie te komentarze rozbawiły, no śmieję się jak głupia:) śmieję się z własnej sytuacji i uświadomiłaś mi NO TO TAAK,że mam coś z głową:D I to trwa od 18 roku życia....

Gość xxxx19
Oj :P to sie zdziwilem, że tak jest :P @no to taak: Infantylne?:P wolę to niż grubiańskie "psiocha" :P tak mi sie wydaje :P

Gość no to taak
Taraz takie czasy, ze sie wlasnie o wszystkim i ze wszystkimi. Nie wazne czy to najblizsza przyjaciola czy podrzedna kolezanka. Juz na nikim nie robi wrazenie pytanie: - Ej Jola golisz c i p k e?

Gość ja biore yasminelle
to tylko kwestia wlasnego podejscia do sprawy!

Gość ja biore yasminelle
ej no ja bym sie glupio poczula gdyby sie mnie jakoas kolezanka zapytala. to chyba raczej intymne pytanie

Gość no to taak
xxxx19 Jakbym powiedziala p i z d a to by bylo grubiensko ale nie psiocha. Jak synek mnie pyta co maja chlopcy a co dziewczynki to mu nie powiem brzoskwinka bo to przecie owoc wiec mowie zartobliwie psiocha tudziez psioszka. :D

Gość 1234567890...
19lat początek studiów, dyskoteki, seks mi tak smakował, tabletki anty, które wtedy testowałam dały mi trochę swobody, tyle nowych ludzi poznanych, ciałko wtedy bez najmniejszych niedoskonałości, w porównanu do tego życia jakie teraz prowadzę to chce mieć znowu 19 lat...

Gość xxxx19
No tak :P wtedy to już w ogole jest masakra :P ale wolę wyszeptać do ucha Kochanej "Brzoskwinka" ;p wydaje mi się, że to lepiej brzmi :P lecz moge sie mylic :)

Gość 1234567890...
Do dziecka to lepiej chyba "cipka", czy za ordynarnie? :) Moi znajomi synkowi mówia że to jest pochwa, a to penis, ale to tak dziwnie brzmi w ustach małego dziecka...:/

Gość no to taak
1234567890 Sprobuj sie kompletnie wyluzowyc i traktuj seks nie jako czynnosc, w ktorej musisz byc perfekcyjnie ogolona i wrecz idealna. Nie mysl o tym wtedy,tylko skup sie bardziej na samych odczuciach. Pozwol w pelni poniesc sie emocjom . :)

Gość xxxx19
19 lat, początek studiów - jest, dyskoteki - są, seks smakuje - jak najbardziej!, tabletek nie ma ale wolę rzadziej się kochać niż pozwalać Ukochanej ingerowac w uklad hormonalny ;) ludzi poznaje -fakt, a na ciałko nie narzekam :D

Gość 1234567890...
A mój chłopak mówi "punia":)

Gość no to taak
xxxx19 i 1234567890 C i p k a to w miaree okej ale jest jeszcze za maly a nie chce zeby mi po domu latal i wolal c i p k a. A o pochwie i penisie to sie bedzie w przyszlosci na biologii uczyl. :)

Gość 1234567890...
A teraz siedzę w domu, z nikim się nie spotykam, nie mogę znaleźć pracy i do tego ten rutynowy seks, ale to się zmieni!:D Jutro dzwonię zapisać się do Gina:) i kolejny dzień poszukiwania pracy...

Gość xxxx19
Ja od dziecka słyszałem "cipka" :P i swoim dzieciom chyba też będę tak tłumaczył ;) @ no to taak: "Pozwol w pelni poniesc sie emocjom . :D" No i wszystko jasne.. :) tez tak mysle :P