Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona_zadowolona

Mój mąż mnie pieprzy jak nikt :)

Polecane posty

Gość żona_zadowolona

A tak tylko się pochwalić chciałam ;) :P Jest cudowny i w nocy znow mnie dymał aż miło :) Tak, tak wiem, milion kochnek oprócz tego zgrabniejszych, piękniejszych, mądrzejszych też- daruj sobie :P

Gość a mój mnie pieprzy ,2, 3
razy dziennie i też jest super;)

Gość wnioskuje......
no i git........

Gość żona_zadowolona
haha, ja nie powiedziałam że raz :P Dzięki za zrozumienie i wsparcie ;) :D:D

Gość ahhhh mój to uwielbiam
jak mnie pieprzy.. i też robimy to często ;) on lubi dominować ,a ja to lubię.. od czasu kiedy robimy to bez gumki jest jeszcze lepiej ;) nawet parę godzin temu się kochaliśmy heheh. od tyłu tak szybko.. bylo super jak zawsze.. czasem robimy to w zupełnie nie typowych miejscach ze 2 razy nawet nas ktoś naktył delikatnie ;) ale co zrobić jak nie możemy się powstrzymać :D

i uwielbiam jak konczy we mnie ,a nie dawno zacząl bo biorę tabl anty.. i to jest prawdziwy seks powiem wam. nie jakiś tam pseudo seks w gumce.. wogole miałam dużo partnerów jak ma mój wiek ( mam 23 lata ,a miałam 9) ,ale z nim jest najlepiej .. i chyba to wreszcie coś poważnego ;)

Bo jak on dochodzi we mnie to czuję jak mnie tak przyciąga do siebie tzn moje biodra , czuje jego orgazm.. uwielbiam to uczucie.. a on chce tak czesto czasem ,że nawet ja mam czasem dość heheh, ale wtedy bierze mnie prawie ,że silą i jest taki władczy i sie wtedy rozskrecam ;) jest starszy 12 lat , ale tacy są jednak najlepsi nie to co gowniarze w moim wieku..

Gość Lightttty
Mój też to doskonale robi ;) Ostatnio mnie dołapała w łazience, przystawił do ściany i mrrrrrrr było bosko, często mi takie akcje robi :D

albo jak czasem kopnie mnie znienacka w krocze - mówię Wam, orgazm mam odlotowy

Gość gość
bardzo

Gość Zaspokojona
A mój mnie rżnie ostro aż miło,ostatnio mnie brał w tyłek na masce samochodu w lesie,do tego ma grubego 23cm penisa,którym zawsze penetruje moje obydwie dziury i co najważniejsze nie tryska po 3 *****ch jak większość facetów

Gość gość
w doope az po same jaja 24cm

Gość gość
rynsztokowy język patologia i zboczenie to się leczy świry wulgarne!Małżeństwo to dwa ciała w jednym jest święte !przed Bogiem.

Gość gośćsdf
mój start wali mnie aż się obsrywam

Gość Aga

ja uwielbiam jak mój facet pieprzy mnie w tyłek i spuszcza się w nim dziwię się dziewczyny że piszecie że to jest blleee spróbujcie kilka razy to zobaczymy czy nie powiecie później że jest super i nie trzeba się stresować ciążą 

Dnia 11.10.2017 o 12:14, Gość gość napisał:

rynsztokowy język patologia i zboczenie to się leczy świry wulgarne!Małżeństwo to dwa ciała w jednym jest święte !przed Bogiem.

tutaj jedna ma ciało p r z e d 9 bogami

Gość Anita

uwielbiam jak mój facet pieprzy mnie w tyłek a ja jeszcze wkładam sobie wibrator w cipkę , czuję się taka wypełniona , on kończy w tyłku a ja mam zajebisty orgazm kto nie spróbował niech się nie wypowiada bo nie wie o czym pisze .

Gość kicia
Dnia ‎2019‎-‎06‎-‎27 o 11:43, Gość Anita napisał:

uwielbiam jak mój facet pieprzy mnie w tyłek a ja jeszcze wkładam sobie wibrator w cipkę , czuję się taka wypełniona , on kończy w tyłku a ja mam zajebisty orgazm kto nie spróbował niech się nie wypowiada bo nie wie o czym pisze .

Też tak mam. Tylko, że mnie pieprzy mąż koleżanki. Jest bosko.