Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wings of butterfly

Pomóżcie ja chyba wariuję!!!!!!!! Co się dzieje????

Polecane posty

Gość wings of butterfly

Piszę do was bo może ktoś mi postara się pomóc. Pojawią się podejrzenia o prowokacje itd ale mnie to nie obchodzi.Kilka dni temu wprowadziłam się z mężem do nowego mieszkanka, całkiem ładne, duże tylko jakieś takie zimne ale olałam to. Po 2 dniach w środku dnia poczułam się senna i zdrzemnęłam się na kanapie.Kiedy się obudziłam zobaczyłam, że ktoś przeszedł przez drugi pokoj, zdziwiłam się bo mój mąż był w pracy, wstałam i weszłam do pokoju a tam nikogo nie było.Pomyślałam, że mam zwidy po śnie. W nocy jednak wydarzyło się coś więcej...najpierw usłyszałam rżenie konia. Powaąnie w nocy słyszałam jak rży koń, obudziłąm faceta ale to ucichło. Usnęłam ale po ok 1 godz obudził mnie czyjś głos, taki jakby jęk i poczułam że ktoś stoi obok mnie, wystraszyłam się tak mocno, że nawet nie otwarłam oczu! Po chwili wrażenie minęło. Wczoraj jak się położyłam wyraźnie słyszałam rozmowę dwóch osób a kiedy się odwróciłam w tamtym kierunku nic nie było. Mężowi nic nie mówię bo cały czas jest zabiegany, ja siedzę sama, szukam pracy i boję się być we włąsnym mieszkaniu! Czy ja wariuję?

Gość żałosne to wszystko
Początki schizofrenii. 1/10 :classic_cool:

Gość wings of butterfly
jejuuuu ja nie chce byc chora... co mam robic?

Gość teraz się mszczom
Idź do lekarza. Dostaniesz leki i przestaniesz słyszeć te dziwactwa. 1/10 :classic_cool:

Gość Paulana
tzn ja bym szukala innego mieszkania. Tak w ogole to musimy sie liczyc ze w srod nas zyja dusze osob, my tego nie zmienimy. a wiesz cos na temat historii tego domu?

Gość Paulana
one poprostu istnieja wsrod nas i "zyja" jakby dalej.

Gość tojaOnA
to jest schizfrennia moja mama na to zachorowala po snmierci ojca juz 20 at bierze leki, w szpitau psychiatrycznm bya pare at, bylam wtedy w podstawoowce, ta choroba to nie przeewki!!!!! wiem jak to jest potem bedziwesz miala jeszcze gorzej..... stanie w jedynm miejscu, niby rozmowa z kims, patrzenie sie w lustro, bo mysliszm ze ktos tam jest...... mowie ci idz jaknajszybciej do lekarza zanim zwarjujesz

Gość Paulana
eeeh tam od razu chora. J bym tak od razu nie brala tego. Ja mam bardzo czesto wrazenie i nawet widzenie ze jest ktos kogo fizycznie nie ma i czuje sie bardzo dobrze. zdaza sie to czasem a dziewczyna przeciez mowi ze zaczelo sie od przeprowadzki do tego mieszkania.

Gość wings of butterfly
ale mój facet też to raz słyszał, pytał się mnie co tak hałasuje w nocy i raz ponoć słyszał jakby w kuchni dzwonił stary telefon ale też myslała, że śni. O historii mieszkania nie wiem absolutnie nic i nawet nie wiem jak się dowiedzieć.

Gość wings of butterfly
myślał*

Gość 123zona
o kurcze, współczuje ja mam takie jazdy jak się horrorów naoglądam ale rzeczywiście pomyśl jak to sprawdzić co się dzieje, moze na początku poszukaj na jakiś forach lub stronach z wróżkami, jak mozna to sprawdzić

Gość Paulana
moze popytaj kogos kto mieszka tam dluzej, mowisz stary telefon to musza byc osoby z czasmow nie dalej jak era kiedy zaczely sie telefony;) jezeli nie odczowasz niebezpieczenstwa z ich strony to wszystko ok. niektore dusze nie lubia np nowych osob w swoim mieszkaniu i sposobu w jaki np ustawiaja meble bu zyli zupelnie inaczej. Ja w to wierze bo sama mialam z takimi rzeczami troche do czynienia. Nie super zaawansowanie ale troche tego bylo. One podobno uczestnicza dalej jakby w swoim zyciu. Ale moze dowiedz sie cos o przeszlosci mieszkania, moze wlasciciel lub starsi sasiedzi beda wiedziec cos o jego przeszlosci i wlascicielac uprzednich.

Gość wings of butterfly
ale troche wstyd mi wypytywać nowych sąsiadów o takie rzeczy, pomyślą, że jestem nawiedzona ;/ a niebezpieczeństwa nie czuję, tylko taką obecność, jakby mi ktoś chciał powiedzieć "Zobacz jestem tu, nie jesteś sama"

Gość cfd nxerswzeabwvgxzd
musisz najpierw skontaktowac się z egzorcystą,idź do kościoła,zapytaj księdza o jakiegoś dobrego egzorcystę,jak będziesz chora on ci powie,znają się na chorobach psychicznych,wiedzą,czy ktoś jest chory czy to dusze straszą

Gość 123zona
a moze w kościele znają historię tego domu, moze ksiądz coś wie

Gość Paulana
najgorzej jak zle trafisz:) albo sama zapytaj czy cos od ciebie chca, jesli nie to powiedz bardzo grzecznie ze prosisz o spokoj :) moze cos da. tylko uwazaj z tymi sprawami trzeba bardzo delikanie.

Gość Paulana
wrrr ciarki mi przeszly ....i przed oczami te historie ktore mnie spotkaly. Ja np jestem na 100% pewna ze mam mojego pra dziadka w domu. tam tez umarl i tam zostal. Slyszalam jak gwizal jakas wyrazna melodie:) wiesz duchami sie nie przejmoj ludzie sa grozniejsi:)

Gość nm2222
podobno dusze proszą w ten sposób o modlitwę

Opcji jest kilka. 1. Silnie przeżywasz przeprowadzkę i to reakcja, może psycholog pomoże ? 2. Jesteś poyebana. 3. Coś naprawdę nie halo w tym domu, może jakiegoś znawcę zaproście ?:P

Gość wings of butterfly
moja mama ma częste kontakty z duchami jak ktoś znajomy umrze to często przychodzi do niej się pożegnać ona zawsze wcześniej wie, że ktoś umarł....zawsze jej tego zazdrościłam,

Gość nie sadze aby byla to prowo
Sprawdź historię tego dmou, mieszkania Jezeli jest to zupełnie nowe mieszkanie, to myślę, ze moglas "zabrac" ze sobą czyjes dusze. Byc moze ze masz jakies w sobie "moce". ktorymi sciagasz dusze blakające .... Na twoim mijescu poszłabym do ksiedza jakiegos , i poswiecila to mieszkanie , a jezeli nie to poszukaj kogos kto zajmuje się zjawiskami paranormalnymi , pewnie cos poradza . No....... albo pomoze Ci egzorcysta . Tak czy siak wcale nie jestes chora, bo takie zajwiska sie zdarzają . I nie boj się , bo jezeli to zla dusza to wyczuje Twoj strach i bedzie Cie niepokoic coraz bardziej , dopiero wtedy się nabawisz choroby :O

Gość wings of butterfly
ale jakiego znawcę?

Gość wings of butterfly
a jak weźmię mnie za idiotkę? później napiszę koleżanka mnie teraz odwiedziła...

szukaj od razu egzorcysty, a nie do zwykłego księdza, który różnie to może potraktować. A tak na początku to sptróbuj się pomodlić za dusze osób, które mogą być tam obecne. Czasem samo to pomaga. Jeśli nie - szukaj kościelnego egzorcysty, namiary znajdziesz zapewne na stronach poszczególnych archidiecezji