Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana:( :(

Mój mąż codziennie "piwkuje"

Polecane posty

Facet mojej koleżanki wypija 4 piwa dziennie. I co dziwne - Ona mu jeszcze je nosi !" to sie koles fajnie ustawił :D A mój nic dziwnego ani niepokojącego nie widzi w swoim zachowaniu" alkoholik nigdy sie nie przyzna ze te 4 czy 5 browarów to cos złego to normalne u takich ludzi

Gość ja mojemu piwkującemu mężowi
wie i nie wie :D tzn. widzi opakowanie ale nie interesuje go działanie, powiedziałam mu że to suplement oczyszczający organizm również ze skutków picia alkoholu. Nie skłamałam przecież :)

Jak mu mówię "jesteś pijany" to twierdzi że tylko "wypity"...Niekiedy bywa tak że nie zdązy do domu wejść bo akurat ktoś się zjawi z piwem... :(

Gość polelum
Ja mojemu wierze. Typ człowieka, który nie mówi nic na próżno. To mnie bardziej przeraża wizja nie picia piwa, bo przecież jak on przestanie to ja sama też siłą rzeczy pić nie będę :D heheh. Spokojnie autorko, to, że teraz pije towarzysko nie znaczy, że później będzie ciągnął nie wiadomo ile, a jeśli tak bardzo się martwisz, zorganizuj mu jakoś czas. Wyciągnij na jakiś długi spacer, basen czy siłownie, jak będzie zmęczony to bez piwa pójdzie grzecznie spać ;)

powiedziałam mu że to suplement oczyszczający organizm a jak wiadomo wszem i wobec żaden suplement nie działa bez odpowiedniej diety i cwiczen wiec jezeli łyka tylko żeby łykac to raczej nie ma to najmniejszego sensu zbędne wydawanie kasy :)

Gość powiem Ci że mój chłopak
mój na szczęście mi nie wmawia że jest trzeźwy po 4 bro, chociaż tyle pije rzadko, na ogół 1-2..za często moim zdaniem :( ale ostatnio próbowałam go podpuścić i gdy był po 1 piwie prosiłam, żeby mnie gdzieś podwiózł, przeciez to tylko 1 piwo..popukał się w głowę, więc tyle dobrego ;)

po 4 browcach to ja już jestem lekko wcięty :> napewno znieczulony. Głupie te baby dają się tak robić, później pojawiają się dzieci, muszą się wstydzić za rodziców...

polelum i tu się mylisz... Ostatnio mieliśmy remont, sporo pracy miał bo i etat i w domu sam dużo robił i po prostu w trakcie to piwo pił... Zmęczenie mu nie przeszkadza :/

Gość ehy ehy ehy
Mój też codziennie pije piwo. Ja nic złego w tym nie widzę jeżeli ze wszystkiego się wywiązuje, kase daje, miłośc jest, dzieckiem się zajmuję. Jeżeli jednak pił by od rana do nocy to wtedy NIE MIAŁABYM tyle cierpliwości. Prawie wszyscy mężczyźni tak mają po prostu piwkują sobie. My mamy obowiązki a oni piją piwo. Życie niew jest idealne ale nie róbmy problemu, że facet po pracy wypije dwa piwa. Bez jaj naprawdę jest dużo biedy na świecie a wy taki sobie topi-CZEK ROZKMINIACIE :-)

Gość Dolnoślązaczka....
zatroskana - Współczuję :-( Mój mąż pije 1 piwo lub 2 w tygodniu :-) Lub 1 na 2 tygodnie. I na pewno nie przynoszę ich do domu :-) Sam je kupuje :-) Facet koleżanki nieźle się ustawił - To fakt. Mieszkają razem od 5 lat. On wypija 4 piwa dziennie. Nawet po przyjściu z pracy po 22-giej.

sporo pracy miał bo i etat i w domu sam dużo robił i po prostu w trakcie to piwo pił... ' a teraz od nowa trzeba znowu tapetować bo ten szlaczek na wzorze jakos nierówno idzie :P

Znam na to lekarstwo:classic_cool:.Potrawa z czernidłakaq pospolitego codziennie-działa jak esperal:D.Tylko postaraj się top zrobić jak będzie dłuższa abstynencja żeby problemy go dorwały po piwku:D.

Widocznie tobie ehy nie zależy tyle na mężu co na tej kasie którą Ci przynosi...

Gość Dolnoślązaczka....
"My mamy obowiązki a oni piwo" Dobre. :-) Ja mam inne zdanie :-)

Gość polelum
uuu to współczuje, bo my jak byliśmy zmęczeni to piwo było, ale nie ruszone :)

Max Zander nie może być mowy o dłuższej abstynencji bo maksymalnie ta abstynencja trwa 24 h. Od jednego wieczora do drugiego

Prawie wszyscy mężczyźni tak mają po prostu piwkują sobie. My mamy obowiązki a oni piją piwo." no nie :) macie obowiązki ? :) zaraz sie zacznie wyliczanie: sprzatanie, gotowanie, zmywanie :P

Gość ja mojemu piwkującemu mężowi
KUDZU ROOT zawiera ekstrakt z korzenia Pueraria Lobata. Wielokierunkowe działanie prozdrowotne KUDZU ROOT wynika z zawartych w nim izoflawonów, z których 80% stanowią pueraryny. To dzięki nim odczuwalna jest ograniczona potrzeba spożywania alkoholu. Pueraryny wspomagają także odtruwanie organizmu z toksycznych substancji powstałych podczas metabolizmu alkoholu oraz stabilizują zmienne nastroje. KUDZU ROOT pobudza w mózgu producję serotoniny i dopaminy - hormonów, które działaja na układ nerwowy, w naturalny sposób poprawiając nastrój, proces ten pomaga sopniowo osłabić psychiczne uzależnienie od alkoholu. Działanie: pomocny w walce z uzależnieniem od alkoholu i nikotyny łagodzi uboczne skutki działania używek zmniejsza napięcie nerwowe,poprawia nastrój regeneruje organizm uzupełnia dietę w izoflawony,a szczególnie puerarynę i daidzeinę. Skład: ekstrakt z korzenia rośliny Kudzu Pueraria Lobata w proszku (250 mg, w tym 100 mg izoflawonoidów), sproszkowany korzeń Kudzu Pueraria Lobata (250 mg), laktoza (substancja wypełniająca), hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki) Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie, popijając wodą

Gość madzia38
"Prawie wszyscy mężczyźni tak mają po prostu piwkują sobie. My mamy obowiązki a oni piją piwo. Życie niew jest idealne ale nie róbmy problemu, że facet po pracy wypije dwa piwa." - juz teraz wiem dlaczego mężczyźni nas nie szanują -bo sa tak głupie kobiety

Gość Debilizm nie zna granic11
"My mamy obowiązki a oni piwo" No coz, stwierdzam ze bywaja ludzie na swiecie bez mozgu

Gość Dolnoślązaczka....
Regres - No Ty pewnie nie masz żadnych obowiązków, bo najpierw siedzenie na kafe od 7 -15, a potem siłka, basem, biegi itd :-) :-) :-)

Gość Dolnoślązaczka....
madzia - Zgadzam się w 100% 🌻

Regres nie wiem o co Ci chodzi ale starasz się sprowokować każdego. Czy Twoje życie jest aż tak cudowne i wspaniałe że nie masz zadnych problemów? Jeśli tak to szczerze Ci gratuluję ale postaraj się być na tyle taktowny i nie wkurzać innych swoimi głupimi, pustymi i bez sensownymi tekstami.

No Ty pewnie nie masz żadnych obowiązków, bo najpierw siedzenie na kafe od 7 -15, " pewnie nie ale jesli bym sobie nie wyprał, nie pozmywał i nie posprzatal to bym zył jak w chlewie ... bo mieszkam sam :) ale juz za 2 miesiace to sie zmieni :D

Szczerze gratulujemy...

Gość powiem Ci że mój chłopak
mnie jakoś Regres nie sprowokował :classic_cool: R., sprowokuj mnie! ja też chcę!

Gość madzia38
ale dzięki Bogu są jeszcze takie jak Dolnoślązaczka, czy ja, czy jeszcze kilka dla których tacy faceci nie zasługują na miłość, na bycie w związku - normalnym związku. Kobiety jakbyscie miały normalnego, nie nadużywającego alkoholu ( i czytajcie ze zrozumieniem - ja nie piszę że w ogóle nie pijącego) faceta to on mając u boku kobietę która wali codziennie dwa piwka, śmierdzi tym piwskiem w łóżku to by ja pogonił w moment i nie wisiałby na forum z takim problemem, tylko znalazł kolejna normalną :)