Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atomówka79

Plamienie,brak @ a test ciążowy negatywny,co to?

Polecane posty

MarliZ, też czekam na wieści od Ciebie, gdyż byłam w podobnej sytuacji. mnie też zmylił test ciążowy.

Gość MarliZ
Niestety wczoraj bylam u lekarza powiedzial, ze to nie ciąża...tylko dlaczeego okresu niema...powiedział, ze to moze bardzo wczesna ciaza i trzeba narazie czekać, a dzisiaj mi sie zaczeły jakieś plamienia...no niewiem co wogole mam z tym robić :(

Gość HelloKitty32
Marliz,może to faktycznie wczesna ciąża,skoro wcześniej nie spóźniała Ci się tak @ to musi być coś nowego.Oby tylko plamienia nie były początkiem @.Ja tak miałam ale mnie sie spóźniało 5 dni a nie aż tyle co Tobie!Jak nadal nie będzie @ to zrób sobie może test ciążowy.A lekarz nie zalecił ci badań krwi beta?

Gość Atomówka79
Skoro gin piwiedział,że jest możliwa wczesna ciąża to powinien zalecić badania krwi bo one chyba prawde powiedzą.Tylko sie denerwujesz bo nie wiesz co jest.A jeśli fasolka to mogłabys się już cieszyć:)Tego Ci życzę!!! Ja zaczynam nowy cykl,za jakies 2 tyg działam:) Daj znać co i jak...

Gość MarliZ
Oczywiście bedę pisac, ginekolog powiedział, ze to jest za wczesnie zeby potwierdzić ciąże....ze trzeba czekac, na badanie beta mi nie kazała iść tylko czekać, teraz mam plamienia, mam nadzieje, ze miesiączka sie nie zacznie...jak skonczą sie te plamienia i nie rozpocznie okres to zrobie test...tak bym chciała, zeby to był dzidzius:)

Gość Atomówka79
Póki nie ma @ to jest nadzieja!!!:)

Gość Atomowka79
Marliz,i jak?wiesz coś?

Gość MarliZ
dziewczyny takiego mam pecha, ze szok...dziisiaj bylam pod odbiór wyniku hcg..powiedzieli, ze cos wyszlo dziwne...i jutro ma byc sprawdzone i zrobione powtórne badanie, dziwne...martwie sie, zaraz oszaleje normalnie...a dziewczyny jesli sie nie jest w ciąży to wynik hcg jest 0,00 ???? prosze napiszcie

Gość MarliZ
aha dzieki, jutro odbieram ten wynik..tylko martwie sie ciekawe co tam wyszlo ze dzisiaj mi go nie wydali i maja sprawdzić

wydaje mi sie ze moze nie zdazyli zrobic i dlatego musisz czekac, a ginekolog w czasie badania nie zauwazyl jakichs zmian ktore moga swiadczyc o tym ze jest prawdopodobienstwo ciazy? Nie wiem np. ze macica jest rozpulchniona badz ze masz pogrubione endometrium??

Gość MarliZ
zrobili badanie, bo tak powiedzieli...tylko laboratantka niemogla znalesc i mowi do mnie przeciez wszystko bylo zrobione. w szpitalu odbierałam,pozniej zajrzala do kompa i mowi tak jest zrobione tylko nie wydamy bo szefowa musi jutro jeszcze sprawdzic, pytam sie a co tam wyszlo, niechciala powiedziec

Gość MarliZ
ginekolog powiedziala ze to jest za wczesnie zeby bylo widac ciąże...nic nie widziałą , dala mi skierowanie na hcg...wydaje mi sie, ze jestem...tak czuje...

Gość Atomówka79
Marliz, a zrobiłaś teraz test ciążowy?Może nie ma co czekać na wyniki,tylko zrobic to co robi sie zwykle.Wiesz już?

Gość MarliZ
nie jestem w ciąży, robiłam badanie z krwi..i 100% nie :( trzeba dalej próbować...pewnie ten spóźniony i skąpy okres to ze sresu...

Gość Atomówka79
O qrde..Marliz,przykro mi:(Myślałam ,że Ci się udało.Wszystko tak bardzo pasowało.Musisz sie pozbierać ,poczekać i zaczynać od nowa,tylko nie poddawaj się,w żadnym wypadku!Ja za kilka dni zaczynam starania.Też nie wiem co z tego będzie ale staram się żyć nadzieją.Liczę sie z tym ,że znowu będę ryczeć w poduchę ale jesli tylko jest owulka to jest nadzieja.Zawsze!Marliz,podnies głowę do góry i pomyśl,że pokonasz te wszystkie problemy bo masz jeszcze kupę siły!Buziaki! Ja juz nastawiam sie pozytywnie.Kolejna szansa sie zbliża.Co ma być to będzie...

Gość MarliZ
Ja tez dalej probuje...musze kupić sobie testy owulacyjne, jak tylko zaczną sie dni płodne to bedziemy probowac...tak sie zmartwiłam jak sie okazało, ze jednak nie jestem :(((

Gość Atomówka79
Marliz,za kilka dni się pozbierasz,nowy cykl,nowa szansa.Ja za 3 dni ruszam z testami.Musi sie udać.Nie przyjmuje innej możliwości.:)Tobie też się uda,zobaczysz.Kiedy spodziewasz się owulki?Ja gdzieś ok 30tego/31ego. Będziemy działać:)

Gość MarliZ
Mysle, ze owulacja powinna byc na poczatku listopada, przez ten okres spóźniony wszystko sie pomieszało, dopiero wczoraj mi sie skonczyło...napewno nam sie uda...bardzo chcemy dzidziusia i dlatego to wszystko sie tak dzieje...kto niechce to ma szybko...czemu nie jest tak na odwrót:(

Gość MarliZ
Mysle, ze owulacja powinna byc na poczatku listopada, przez ten okres spóźniony wszystko sie pomieszało, dopiero wczoraj mi sie skonczyło...napewno nam sie uda...bardzo chcemy dzidziusia i dlatego to wszystko sie tak dzieje...kto niechce to ma szybko...czemu nie jest tak na odwrót:(

Gość MarliZ
Atomówka79 a czy Tobie gin moze cos przepisal zeby szybciej mozna bylo zajsc w ciąże??? ja biore tylko kwas foliowy ale moze jeszcze cos jest??

Gość Atomówka79
Cześć Marliz,ja nie byłam teraz u gina bo sie boję,że mi coś złego powie.W każdym razie jak ostatnio u niego byłam powiedział,że jeśli bardzo ważne jest żeby była duża ilość śluzu bo wtedy plemnikom łatwiej dotrzeć do jajeczka,szybciej itp.(a przecież plemniki bidulki muszą głównie walczyć ze śluzem)On mi wtedy powiedział o olejku z wiesiołka i syropie guajazyl bo one rozrzedzają ogólnie śluz itp i zwiększają jego ilość.Wiesiołek powinno sie brać regularnie a guajazyl tylko ok 5 dni przed owulacją.Wiesioła nie można brać jesli jest po staraniach bo nie służy ciąży.Ale po @ jak najbardziej.Ja biore wiesiołek,faktycznie jest więcej śluzu. Ja wczoraj miałam 2 krechy na teście owu ale nie wiem czemu tak wcześnie.No w każdym razie działamy,zobaczymy.

Gość Atomówka79
Gdzieś czytałam ,że zaraz "po" trzeba trzymać nogi do góry żeby ułatwić złapanie kierunku plamnikow,ale to juz chyba jakies przegięcie no i koper tak w sypialni robić..:)Ale kobitki łapią się wszystkiego,nie dziwie się:)

Gość MarliZ
dzięki za informacje...trzeba wszystkiego próbować..:) buziaki

Gość gość
hej wszystkim, widze jest tu temat, który dotyczy mojej sytuacji, a wiec nie bede zakładać kolejnego. U mnie sytuacja jest następująca. Okres miałam 17 lipca, był normlany tak jak każdy, była krew i skrzepy, teraz dostałam tak jak powinnam 14 sierpnia niby okres, ale to nie wygląda jak normalny okres, bardziej bym powiedziała, że jest to plamienie, trwa 4 dzień, a skrzepów żadnych nie ma i nie wiem co się dzieje, zaczynam się martwić. Ponieważ mój okres zawsze trwal max 5 dni, a to nawet okresem nazwać nie mogę. Dodam, że kochałam się z chłoapkiem 30 lipca, 4 sierpnia oraz 7 sierpnia, niby blisko dni płodnych. Dziś zrobiłam test ciążowy, ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywnie. Czy mogę wierzyć dlatego wyniku? Czy jednak test mógł się pomylić?

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
czy ktoś miał tak jak autorka tematu ale jednak był w ciąży ?

Witam ! Mam podobny problem. Mianowicie, od ponad 4 tygodni spóźnia mi się okres, od ponad roku miałam bardzo regularny - wcześniej nie. Kilka dni po "terminie okresu" miałam lekkie czerwone plamienie, w późniejszych dniach miałam białe plamienia, leciało ze mnie jak z kranu, momentami myslalam, że to właśnie okres. Dla sprawdzenia robiłam test ciążowy 3 razy i kazdy był negatywny. Co się może dziać ? Może któraż miała podobny problem ?

Gość Martynaa88
Cześć. Moja sytuacja wygląda troche inaczej, Powinnam dostać miesiączkę 24 kwietnia, jest już 17 czerwiec. Miesiaczki brak, objawów ciązy brak, trzy testy robiony ostatnio w niedziele, negatywny. Są plamienia brązowe. Niestety nie mam pojęcia co to może być, czy możliwe że to nie jest ciąza?