Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzi

gdzie ci MĘŻCZYŹNI ?????? :P

Polecane posty

Gość krejzi

ostatnio spotykam rodzaje facetów: 1- liczą TYLKO na seks, usłyszałam ostatnio ze w dzisiejszym świecie to nie mam co liczyć na głębsze uczucie, bo i tak wszystkim chodzi o jedno, "takie czasy" :/ 2- 25-letni chłopcy, emocjonalnie na poziomie gimnazjalistów, łajzy, które trzeba prowadzić za rączkę, bo inaczej się w życiu pogubią. normalnie siąść i płakać :P albo zmienić orientacje...

Gość A2rv
Więć usiądź i płacz albo zmień orientację.

albo zmienic.....towarzystwo;-) ja nie spotykam na swojej drodze takich osob zbyt czesto - wrecz przeciwnie sporo fajnych facetow - ogolnie (nie facetow zainteresowanych mna)

"25-letni chłopcy, emocjonalnie na poziomie gimnazjalistów, łajzy, które trzeba prowadzić za rączkę, bo inaczej się w życiu pogubią." Dajemy sobie radę bez takich jak ty. Idź po czekoladę i popsiocz jacy to źli jesteśmy.

Gość krejzi
hmm, ze zmiana towarzystwa to ciezko bedzie ;) studia, praca, na imperzy chodze rzadko a to dlatego ze wkurza mnie ten wszechobecny lans tipsy cekinki oh i ah , zreszta ciezko mi tan zwrocic uwage na jakiegos faceta, zwykle sa opowiesci typu" ile ja nie wypiłem, i ile lasek nie zaliczyłam" wiec wiecie.

Gość krejzi
Darker ja nie powiedziałam ze wszyscy tacy sa i ze bez kobiet sobie nieporadzicie, tlyko po prostu ostatnio na takich trafiam..albo moze ttakich przyciagam. nie obrazaj sie :P

Gość dojrzały meszyzna lat60
Jestem dojrzały i mądry :D

Gość darker, parowo, nie badz...
wredny!!! ^^

Gość krejzi
moge, bez przesady, potrafie sobie sama radzić :D tlyko zastanaiwam sie, dlaczego ostatnio nie moge jakos trafic na normlanego faceta, kiedys nie miałam z tym porblemu, teraz zrobili sie tacy jacys niemęscy, pewnie przez to rownouprawnienie :P

Darker właśnie przyznał się, że jest jednym z tych chłopców, których trzeba prowadzić za rączkę :P

Gość darker tylko kazdy postem
udowadnia jak bardzo brakuje mu baby , zalosne

Jakoś żadna nie prowadzi mnie za rączkę i całkiem dobrze żyję. A co do niemęskości to co masz na myśli? Mieliśmy tu taką tępą sucz co narzekała, że jej facet zachowuje się niemęsko bo zostawił w jej kwestii decyzje jakie chce żarówki w salonie (jakby kogoś obchodziły żarówki). Inna narzekała, że jej facet chce znać jej zdanie gdy ma podjąć ważniejsza decyzję i uważała to za niemęskie. Więc o co chodzi?

Gość dokladnie w tym jest problem
siedza /stoja pod monopolwym polecam sie tam wybrac 🖐️

Gość darker załosny łosiu
świetnie sobie radzisz, stary prawiku, chyba u mamusi pod spódnicą

Gość z tak się wtrące
ja tutaj poznałam własnie fajnego i wartościowego mężczyzne , tylko ,że ja mężatka jestem :-O

Gość nie ma same cioty

"ja tutaj poznałam własnie fajnego i wartościowego mężczyzne , tylko ,że ja mężatka jestem " No i? W czym problem?

Gość ze tak się wtrące
no w niczym tylko chciałam napisać ,że są jeszcze wartościowi mężczyżni a to dzisiaj rzadkość.

Gość A2rv
A dla kogo mają być wartościowi? Dla ogromu panienek, które lecą na dresiarzy?

"tylko chciałam napisać ,że są jeszcze wartościowi mężczyżni a to dzisiaj rzadkość. " Czyli wyszłaś za tego mniej wartościowego. W czym owa wartość się objawia?

Gość ze tak się wtrące
korjonos nie majętność miałą tu na mysli Darker Wyszłam za wartościowego faceta , czyli nie takiego co myśli tylko o seksie, dojrzałego emocjonalnie, przeciwienstwo tego typu mężczyzn o których pisze autorka

Gość ze tak się wtrące
miałam

Gość A2rv
Musi mieć kasę, aby był dla nich wartościowy.