Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje...

prosze wejdzcie..

Polecane posty

do pani ze4 jak? - jak pani wejdzie niech mi pani zostawi wiadomosx tu lub na mailu podalam wcczesnniej. bo juz nie daje rady zasypiam jutro doszkoly prosze niech pani napisze

bo naprawde potrzebuje. a ja nie wiem nic o niczym, bo tu pierwszy raz pisze.. kurcze.. mama mnie zabije za ta kare. ale ja rozumiem ze ktos nie ma

Gość naturalnie ciemna blondynkaaaa
a na neta to masz kase :p żałosna dziewczyno idź zarabiac choćby na ulotkach a, nie na forum żebrzesz :O

u mnie w miescie nie mozna nosic ulotek jak sie nie ma 16 lat skonczonych. za internet place 12 zl bbo mam radiowy.. internet jest wazny do nauki itd jak sie ksiazek nie ma..

problem w tym ze mi waznosc konta juz dawno minela. przyszlo dwa razy upomnienie. i niby dzis ostateczny termin, jesli nie doladuje to zablokuja numer + kara umowna. czyi 29*40zl.... heh.. tak, nigdy wiecej..

bylam tam i pytalam czyy to da sie jakos przedluzyc alee nie.. bo upomnieniajuz byly a konto waznosc stracilo juz dwa miesiace temu prawie jeny zaplace 1200 kary.. nawet mamypensja nie starczy :(

a nikt z rodziny nie moze Ci pomoc ? kuzynka, ciotka, wuj, babcia ?? Hmm.. nie mam pojecia co Ci doradzic :O

moja rodzina jest na drugim koncu polski. cala.. my sie wyprowadzilismy bo mama tu ma prace, byle jaka ale ma. ja tez nie wiem co mam robic.. mam taka nerwowke

Gość nivela
ty potrzebujesz 40 zł a ja 150 tys przynajmniej żeby być szczęśliwa..