Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniPafnuca

NIECIERPIĘ BRATOWEJ!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość paniPafnuca

MASAKRA! Jak ja jej nie znoszę. Jej zachowanie, jej sposób bycia jest taka tępa ze szok, nie mozna z nią pogadac na jakikolwiek temat bo na niczym sienie zna. zarwałamojego brata bo ma kase i mysli ze jest jakas elitą. nic sobie sama nie umie kupic. ciągle tylko sie chwali : mąż mi kupił to, mąz mi kupił tamto ...a dla mnie nawet prezewntu na urodziny normalnego nie umieją dać tylko 100zł dadzą i nara. jak ja jej nie znosze czy ktos tez tak ma?

Gość paniPafnuca
chyba tez nie cierpisz skoro tu jestes

Gość janka murasek
ja też swojej nie lubię, taka zimna i bezbarwna suka, wcale ze sobą nie rozmawiamy

Gość ja mojej tez nienawidzę
od kiedy pojwiła się w mojej rodzinie, źle zaczelo sie dziać:o nie szanuje nikogo i niczego, jest nierobem,i gdybym mogla wyslalabym ją na koniec świata:o

JA NIE CIERPIE SZWAGIERKI JEDNEJ..............A DRUGA TEZ NIE JEST LEPSZA.....................JAKBY NAJLEPIEJ TO OKREŚLIĆ ZAPOMNIAŁ WÓŁ ŻE CIELĘCIEM BYŁ;)

Gość wredna baba z ciebie
zamiast się cieszyć że zamiast niegustownego prezentu na odczepne, dostajesz kasę, którą możesz wydać na swój sposób to marudzisz oczywiście bratowa jest be, bo bogata a może przez chwilę zastanowiłabyś się czemu Twój brat ją wybrał ? może odpowiada mu jej charakter, może pasuje mu jej temperament, moze czuje się po prostu z nią szczęśliwy ? kochająca siostra cieszyłaby się szczęściem brata zamiast na siłę doszukiwać w bratowej wad byle udowodnić swoją wyższość.... zanim mnie zaatakujesz nie mam brata ani bratowej, mój mąż nie ma siostry

Gość wredna baba z ciebie
"jest taka tępa ze szok, nie mozna z nią pogadac na jakikolwiek temat bo na niczym sienie zna. " skoro nie macie wspólnych tematów przynajmniej nie musisz silić się na rozmowy, wg mnie to też plus ;-) gdyby była biedna to zarzucałabyś jej to że poleciała na kasę Twojego brata.... niektórym laskom naprawdę trudno dogodzić.... Twoja bratowa może faktycznie nie jest elitą....no ale skoro z Ciebie taki cud świata, to wychodzi na to że ona wychodząc za mąż za Twojego brata, weszła do elyty, którą Ty reprezentujesz

Gość zatomoja szwagierka jest fajna
bardzo ja lubie :D