Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było miło

Sex na pierwszym,drugim spotkaniu

Polecane posty

Gość było miło

Czy pozniej>?Kiedy facet bedzie bardziej nasza osoba zainteresowany? Opiszcie swoje doswiadczenia

Gość było miło
chce zeby jemu pozniej zalezalo czasami facet dostanie to co chce i tyle go widzieli

Gość było miło
Malaga na pewno nie sex oralny jak myslicie?

Gość Mochair
Loda na pierwszym jak najbardziej się robi, nie robie się tylko analka :P

Gość było miło
malaga myslisz,ze tak mozna sie posunac?

Gość Mochair
i przytrzymaj go za jaja żeby nie uciekł buhahaha :classic_cool:

Gość było miło
pytam powaznie:(

Gość klklk
ja poszlam do lozka na drugiej randce dzis jestesmy małżeństwem

Gość witame witame
spoko na oral mozna sobie pozwolic od razu,a stosunek jak bedziesz go pewna;)

Gość było miło
na pierwszym spotkaniu nic nie bylo a na drugim tylko sie calowalismy a zostalam u niego na noc;) moze sie rozczarowal i dlatego odpisuje na smsy jak ja cos napisze sam pierwszy zero kontaktu przez 2 dni ja napisalam przedwczoraj to odpisal wczoraj napisalam tez odpisal ale teraz daje na wstrzymanie chociaz tak mnie kreci zeby cos jemu napisac

A ja jestem zaskoczona tym! ze na pierwszym,czy drugim spotkaniu, dziewczyna juz martwi sie o to! czy wskoczyc facetowi do lozka....chyba ze...wy tak sie rypiecie bez uczucia...i tego czegos.....

Gość było miło
Samosia na wlasnie ja tez myslalam,ze to powinno sie czuc a nie jak sport trudno zbudowac odrobine zaufania czy uczucia na pierwszym spotkaniu ale widocznie tak swiat poszedl do przodu

Gość ortttt
ja miałam seks na pierwszej randce (trwała 3 dni i trzy noce... ) To było 12 lat temu. Jesteśmy teraz bardzo szczęśliwym małżeństwem :)

Gość matacz ,,,...
sex uprawia sie wtedy kiedy sie ma na niego ochotę , a skoro przychodzi np. na pierwszej randce - co z tego !

Gość było miło
myslicie,ze dlatego pierszy sie nie odzywa czy on po prostu taki juz jest?

Gość matacz ,,,...
moze dla niego to nie było to ...

nie wiem czy u mnie sie liczy,ale znalismy sie juz 4 tygodnie,potem byla impreza i praktycznie po tej imprezie juz bylo ciekawie....teraz jestesmy 3 tygodnie po slubie:)

Gość było miło
Moze:( szkoda tylko,ze odpisuje przeciez latwiej jest napisac sory ale nie jestem zainteresowany nie bede sie narzucala

Gość ortttt
dokładnie, jakby facet czuł, że to jest to, że trafił w dziesiątkę, to nie ma w ogóle znaczenia, które to spotkanie, pierwsze czy piętnaste. Po prostu jesteś w niebie, on jest w niebie i zastanawiacie się oboje jak mogliście żyć do tej pory nie znając się. Jak facet się wycofuje, to znaczy, że i tak nic by z tego nie było. Ciesz się, że zaoszczędziłaś sobie trochę czasu. Pomyśl, co by było, gdybyście randkowali pół roku, Ty byś się przywiązała, zaangażowała, wtedy seks i... zonk. Chyba lepiej mieć wcześniej jasność sytuacji.

chyba nei ma reguly. mam dobrego kumpla, kiedys po imprezie obudzil sie w lozku nagi, a obok spala jakas dziewczyna (zupelnie jej nie kojarzyl), jedynie w jego bokserkach. nic nie pamietal z wieczoru wczesniej ale jakos tak wyszlo, ze pozniej byli ze soba ok 2 lat

Gość weornika i paweeeł
ja na pierwszej randce nie chciałam ale samo tak wysżło ze zrobiłam mu loda a on mi minetkę i tak sie spotykalismy , tydzien seksu a pozniej randki normalne i jestesmy 7 lat po slubie mamy 2 dzieci ;)

Gość było miło
Nie wytrzymalam i napisałam znowu pierwsza z zapytaniem czy wszystko oki

Gość olaaapaaaa
poznałam chłopka pisaliśmy potem się spotkaliśmy podoba mi się strasznie i na pierwszym spotkaniu całowaliśmy się mmm wspaniale byłoo na drugim zrobiłam mu loda a on mi minetkę było wspaniale co dalej jeżeli spotkał się ze mną dwa razy czuje coś do mnie

Gość zuuska90
Ja nie czekam z seksem, robię to jak najdzie mnie ochota i nie zdarzyło mi sie,aby facet mnie pozniej olał. Z obecnym poszlam do łóżka jak nie bylismy jeszcze razem, nawet nie można było nazawać tego randką.

Gość zaklopotanaaaaa19
ja poznalam chlopaka na dyskotece swietnie nam sie gadalo i w ogole. i zaproslilam go do siebie i zrobilismy to. to byla namietnosc hmmm. a teraz jestem z nim zareczona.