Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kassyopea

A mi się tak chce żyć!!! Jak pięknie jest! :) :)

Polecane posty

Gość ponuraczka
ee, to nie masz tak źle :) inni mają gorzej. pewnie jesienna depresja, może minie :)

Gość ponuraczka
a co jest nie tak z facetem o przeciętnej urodzie? uroda to nie wszystko u faceta

Gość marta nic nie warta
bo ja zawsze stawialam wysoką poprzeczke,że zamiasta patrzec na faceta jak na chlopaka ja zaraz patrzyłam na niego jak by mial byc moim mężem....i jak mi cos nie pasowało...to to skreslalam,nie umialam sie otworzyc....wiem ze są dziewcyny dla ktorych liczy sie tylko sztuka ale ja tak nie mam........nie latam za facetami,owszem jak facet mi sie podoba i widze ze ja jemu tez umiem sie wykazac inicjatywą itp. jestem gpuia i tyle:(

Gość marta nic nie warta
a jesienna depresja to nie jest bo zaczela sie 2lata temu-raz jest lepiej raz gorzej ale jest...ostatnio nawet mam mysli samobójcze...mam 24 lata a zachowuje sie tak jak bym miala 80tkę:( nawet weekedn mnie nie cieszy...ehh jestem do niczego:(

Gość marta nic nie warta
dziewczyna moze byc ładna a facet przystojny ale trzeba sie jeszcze umiec dogadac....musi byc chemia ale charatker jest ważniejszy

Ponuraczko jak wiesz w czym rzecz, znasz powód dla którego nie możesz znaleźć faceta (mowie o stawianiu wysoko poprzeczki) to zmieniaj to :) Gorzej jakbyś nie potrafiła uświadomić sobie dlaczego tak się dzieje. Bywaj często na naszym topiku to się rozweselisz :) Co porabiacie?? Ja właśnie zapięłam wszystko na przysłowiowy ostatni guzik. Pranie wyprane i rozwieszone, pomidorowa i gołąbki gotowe, zaplanowane na dziś generalne sprzątanie łazienki zakończone, synuś śpi... Teraz jakieś dwie godzinki błogiej ciszy:) pełen relaks... idę poczytać :)

Gość a mnie cieszy to, że
za pół godziny koniec pracy:-) ech, życie jest piekne:-)

Też bym sobie poszła na plażę, zazdroszczę tym, którzy mieszkają nad morzem, albo chociażby na Mazurach :) siedzenie nad wodą bardzo wycisza i odpręża... :)

hej ja po spacerku, teraz kawka, ciasteczko i patrzenie jak mój malutki wpiernicza miśka. Kassyopea no fajnie jest nad morzem, cieszę się, że przyszło mi tu żyć. Ale góry też są piękne, studiowałam prawie pod samymi tatrami i już sama nie wiem gdzie bym chciała mieszkać :) Jak minął dzień?

Ja właśnie czekam na mężusia, pracuje do 18tej :) stęskniochałam się... a dzien całkiem sympatycznie minął :) tylko mam wyrzuty że spacerku z Kubusiem dziś nie zaliczyłam...

Miłej nocki życzę i oby jutrzejszy dzień też tak super się zaczął. Abyśmy znowu mogły się tu pochwalić dobrymi humorkami :)