Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kassyopea

A mi się tak chce żyć!!! Jak pięknie jest! :) :)

Polecane posty

Dziecko daje pospać do 8:30, wstaję podciągam rolety - piękna i słoneczna pogoda :) Idę do kuchni, gdzie czeka na mnie kolejna niespodzianka - kawy wystarczy na jeszcze jedną filiżankę, więc nie muszę klnąć od rana... Potem do łazienki pod prysznic - wody dziś nie zakręcili (widocznie nic się nie popsuło) - kolejny powód do radości :) Włosy nie protestowały podczas układania, mąż pamiętał o świeżych bułeczkach i kupił przed wyjściem do pracy... itd. Czy Wy też tak macie, że cieszycie się małymi szczególikami? Dzień dobry wszystkim i miłego dnia!! 🌻

Gość ola ooo
Zazdroszcze, mi dzisiaj wszystko po chuju szło ;/

cóz... jak ja wstaję, to jest ciemno, jak wychodze do pracy, też, dzisiaj akurat u mnie deszcz pada jeden plus - żaden bachorzak nie robi mi łachy, że moge pospać np. w weekend do 10.00 albo do wieczora jak będę miala taki kaprys :)

Ewo, taki (jak Ty to określiłaś) "bachorzak" mógłby Ci dać szczęście o jakim Ci się w życiu nie śniło!! :) Życzę Ci, żebyś tego doświadczyła...

Gość EWUCHA jestes bezduszna
:o:o:o

a akcenty optymistyczne? w progu w robocie dostałam czekoladkę od kolegi, potem Tereski, więc kielicha i ciacha x 4 (a dupa rośnie :) )

nie bądź wredna nie lubię bachorzaków, i tak sie oględnie wyrażam, co by tzw. uczuć macierzyńskich nie obrazić nie wszystkie kobiety sa identyczne i nie wszystkim do szczęścia jest to samo potrzebne, jeśli tego jeszcze nie wiesz, to jest co najmniej dziwne...

Z tej radości, że dzień się fajnie zaczął, chyba umyję okna :) Choć jest to ostatnia czynność, którą lubię wykonywać...

Ewa nie jest bezduszna, jest szczera. Dlaczego bezdzietnym nie wolno cieszyc sie z bezdzietnosci, jesli to konsekwencja ich swiadomego wyboru? Dlaczego matkom nie wypada przyznac sie, ze czasem zazdroszcza tym bezdzietnym swobody, braku odpowiedzialnosci za drugiego czlowieka, ktora czasem baaardzo ciazy? Precz z zaklamaniem! Ja ciesze sie brakiem przymrozku dzisiaj, spokojem w pracy, i tym, ze mam przy sobie Mame, ktorej moglam podrzucic 4latka z bolacym brzuchem i nie musialam zarywac dnia w pracy...

Gość ja mam własne dziecko
ale innych nie znoszę :D

Gość ponuraczka
cieszę się, że nie ma w pracy mojej wstrętnej koleżanki! cieszę się, że piecyk jednak działa i na razie ciepła woda jest w domu, ciesze się, że już piątek i weekend się zaczyna, poza tym nie za bardzo się ciesze, bo jestem ponurak

Gość hgtghgt
Ewa, a jaka masz pracę? Wciąż tu jesteś, myslałam, że siedzisz w domu...

Gość hgtghgt
wymieniasz informacje na kafeterii? ;)

Gość ponuraczka
ja wiem, gdzie Ewa pracuje, ale nie powiem. w ogóle wiem dużo o Ewie, jaki lubi kolor w i w ogóle :D

obudziłam sie z bólem głowy , deszcz pada - spacer z psem któremu mokra trawa nie odpowiada, jadąc do pracy - policja + suszarka - u mnie 80 na zabudowanym ale nie namierzyli ( ktoś przedemną miał gorzej) , w pracy żaby - naliczyłam 6 małych i 1 ogromną - szef gania z szufelką za nimi ( wyrzuca na zewnątrz) ....... hahahah zycie jest cudne!

Gość ponuraczka
nie, żółty i niebieski :D

Gość ponuraczka
i wiem, jakie ma meble :)

Gość shd;kf ;w gyfw 'o
Kassyopea, ta ruda piękność w stopce to Ty? Jesteś śliczna :) I mówie to ja, kobieta, całkiem bezinteresownie i bez podtekstów ;)

Ewa też lubię niebieski :) shd;kf ;w gyfw 'o dziekuje za mile slowa... kolejny powód by się cieszyć:)

Gość hgtghgt
a ja nie znoszę żółtego ani niebieskiego, serio, moje dwa najbardziej "znielubiane" kolory. Czy to coś znaczy? lubie czarny, ciemny brąz i beż.

znalazłam coś takiego: Czerwony - kolor krwi i życia. Wpływa pobudzająco na organizm. Osoby lubiące czerwień, pragną zainteresowania ze strony innych, uwielbiają być adorowane, często są egocentrykami. Ludzie wybierający ten kolor bardzo wytrwale i pewnie dążą do celu. Są bardzo ekspansywni, często jednak nie są dobrymi słuchaczami. Nie tolerują sprzeciwu. Zielony - kolor wprowadzający spokój i harmonię. Ludzie, którzy wybierają zielony zazwyczaj są nieśmiali, obdarzają ludzi pewną doza nieufności. Są raczej obserwatorami, niż aktywnymi działaczami. W połączeniu z błękitem oznacza dążenie do odpoczynku, odreagowania konfliktów. Różowy - Jeśli najczęściej wybierasz ten kolor, świadczy to o Twej wrażliwości i umiejętności kochania. Często jednak brak Ci silnej woli i wytrwałości w podjętych decyzjach. Różowy czasem wiąże się z infantylnym zachowaniem. Niebieski - Osoby wybierające barwy niebieskie charakteryzują się kreatywnością i twórczym umysłem. To osoby zaradne, potrafiące połączyć teorię z praktyką. Lubią spokojne otoczenie. Pomarańczowy - Osoby noszące ten kolor są niecierpliwe i bardzo szybko oczekują na efekty swojego planu. Osoby lubiące ten kolor są także wytrwałe i mają silną motywację. To kolor zdecydowanie ludzi aktywnych. Biały - Kolor optymistów, ale także ludzi, którzy dopiero szukają własnego spojrzenia na rzeczywistość. Może symbolizować stan przejściowy. Szary - Kolor ludzi opanowanych i pewnych siebie. Dlatego często pozostają oni z boku, nie angażując się w bieżące sprawy. Szary symbolizuje także niezależność i umiejętność krytycznego spojrzenia. Brązowy - Kolor ludzi mocno stąpających po ziemi, realistów. Ludzie wybierający ten kolor lubią ład i porządek. Często brąz jest jednak skorupą, pod którą chcą skryć swoje prawdziwe oblicze. Czarny - Kolor ten wybierają albo osoby zdyscyplinowane i pewne swego, albo wręcz odwrotnie- ludzie niepewni swej wartości, szukający dopiero własnego "ja".

Kassyopea - masz sliczny kolor wlosow wogole wygladasz na szczesliwa i zadbana kobietke i mimo ze sama nie jestem jakas najgorsza czy cos to strasznie ci czegos zazdroszcze tylko jeszcze nie wiem czego... chyba tej radosci no i kolorku czupryny :)

Gość hgtghgt
hmmm, coś w tym jest :) Ostatnio jestem na życiowym zakręcie i wciąż sięgam po brąz, czerń i biel (ecru, beż), w otoczeniu i w ubraniu. Nawet buty kupiłam biało-czarne. Jakby ta stonowana klasyka miała mi pomóc odnaleźć dalszą drogę.....