Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kassyopea

A mi się tak chce żyć!!! Jak pięknie jest! :) :)

Polecane posty

Gość pinezka87
Każdy kolor ma w sobie coś,zależy tylko z czym się go połączy :-)

Gość pinezka87
Mnie ostatnio ochlapał autobus od butów po same zęby, w pierwszym odruchu się wściekłam ale po zastanowieniu doszłam do wniosku że to dobry pretekst by spóznić się do pracy, przecież trzeba się było przebrać :-)

Ja mam taką metodę, żeby się nie smucić... Tir mnie ochlapał? To nic, dobrze że mnie nie przejechał... :P Trzeba sobie uświadamiać, że naprawde może być gorzej i cieszyć się z tego, że wcale nie jest źle :) Ja tam się cieszę, że zdrowa jestem, mąż mnie kocha, dziecko się śmieje, mamy co jeść... itd.

słoneczko świeci , zrobiłam kawkę , jeszcze 4 h i weekend, po południu na imieniny , wieczorkiem mąz i przytulanko ......niczego wiecej mi nie trzeba.

kassyopea tęsknię, ale z maluszkiem jest lżej, bo nie ma czasu i jest strasznie podobny do męża. Ale łzy są zawsze przy wyjeździe i przy powrocie, tyle że ze szczęścia. :) No i 2 razy w roku mamy swój "pierwszy raz", warto potęsknić, bo później odkrywamy się na nowo i nie pozwalamy na nudę, sprzeczki czy kłótnie o drobiazgi. A co do kolorów, to lubię żółte ciuchy, ale jak idę do sklepu, to zawsze wracam z czarnymi.... jakieś czary!!! :P Na dobry humor mam sposób, najczęściej działa: robię głupią minę i pstrykam sobie kilka zdjęć a później oglądam co wyszło hehehe

co do kolorów to u mnie szary głównie , ostatnio nawet ściany pomalowałam na popiel heheheh

Gość ciekawostka7
Ewa, jestes z Bieszczad?

Gość ponuraczka
ja po południu tez na imieniny. do kogo idziesz? do Teresy czy Jadwigi?

Gość ponuraczka
Ewa nie jest z Bieszczad :D widać, ześ nowy na forum :D

Gość ponuraczka
z tymi ciuchami to ostatnio jakieś fatum.. tez ide po kolorowe, a wracam z czarnymi, buu, taki mam nastrój ostatnio właśnie mnie spotkała cudowna rzecz!!! jedne z problemów w pracy rozwiązał się!!! mam ochotę krzyczeć z radości, juhuuuuu!!!!

Gość ciekawostka7
A bo spogladam na jej stronke i widze kwiatuszki bieszczadzkie stad moje pytanie :D

Gość L.H.O.O.Q
Witam! z chęcią się przyłącze :) faktycznie topik bardzo zaraźliwy, mimo że dzień zaczęłam dość słabo, to czytając wpisy zauważyłam, że mam mnóstwo powodów do radości.... piękne słońce, wspaniały mężczyzna, pyszna zielona herbata z jaśminem :) troche szkoda, że na weekend musze jechac na uczelnie, ale z drugiej strony zobacze moje wspaniałe dziewczyny i kawałek wrocławia. ehh, pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

No jeszcze tyle lat pracy przed nim, tak około, mam nadzieję, że znajdzie coś w porcie w naszym mieście, a wtedy będę miała okazję się nim znudzić w końcu, bo ciągle zachowujemy się jak zakochane małolaty ;p

Gość ponuraczka
topik podążył w kierunku, którego nie trawię, więc uciekam z niego, bez obrazy :D

Gość ponuraczka
no dobra, chwilę poczekam, do końca pracy jeszcze 2 godziny, jakoś trzeba przeżyć :)

A jaki macie pomysł na relaks? Bo ja np. lubiłam zawsze jesienne soboty. Wcześnie wstawałam, szłam do sklepu po świeże bułki i gazetę. Robiłam sobie kawę do termokubka i szłam na plażę o 8. Wtedy dzień dobrze rozpoczęty i długi. Jak pociecha podrośnie to będę kontynuować.

relaks doraźny - pachnąca kąpiółka, dobra muzyczka, dobra książka - oddzielnie albo w kombinacjach :) dobre jedzonko, ciacho jakieś, dobry film relaks średnioabsorbujący - spacer do lasu albo do parku relaks długofalowy - wyjazd gdziekolwiek najlepiej w góry, ale niekoniecznie

A ja lubię się relaksować gotując :) wiem, może to smieszne ale uwielbiam wymyslać różne potrawy, wypróbowywać przepisy, kombinować z przyprawami... a potem oczywiście to jeść :)

Gość marta nic nie warta
ponuraczko bo nic mnie nie cieszy...obojetnosc czuje...mimo ze mam prace,studia,jestem atrakcyjna........nie mam faceta .......pustka i nicosc...

to co z toba Marto nie tak ze nie masz faceta? ja myslałem, że ładne kobiety i atrakcyjne nie maja takich problemów... co innego facet o przeciętnej urodzie :-(