Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wykreślanka

Imię dla dziecka, wasze typy.

Polecane posty

Apolonia :) hmmm calkiem fajne ;) tylko ze musi pasowac z nazwiskiem bo np Apolonia Bomba to dożć dziwnie brzmi... ;)

Gość kuki123
proste polskie imiona są bardzo ładne

Gość a moze ktores z tych się spodo
Bartosz Michał Mateusz Marcin Mikołaj Adrian Alan Julia Julianna Anna Hanna Aleksandra Michalina

Gość Moje najpiekniejsze!!
chłopak - Adrian dziewczyna - Adrianna

Ja mam na imię Karolina i wszyscy mówią, że jest ładne. A inne ładne: Aleksandra, Klaudia, Julia, Marysia, Gabi,Magdalena Imiona męskie: Marcin, Sebastian, Rafał, Karol, Filip

Gość KINNNNGA
OLA JUSTYNA KALINA FILIP ADAM DAWID

Gość anikaaaaa
Cezary, Tomasz, Wojciech Joanna,Ilona,Paulina,Dagmara

twoje propozycje bardzo fajne szczególnie Eryk :) Artur, Błażej, Borys, Bruno, Daniel, Emil, Emilian, Gabriel, Grzegorz, Gustaw, Hubert, Jędrzej, Jonasz, Kamil, Karol, Klaudiusz, Krystian, Ksawery, Łukasz, Makary, Marcin, Mieszko, Nikodem, Olaf, Przemysław, Radosław, Ruben, Sebastian, Tobiasz, Tomasz, Tymon, Tymoteusz, Witold Ada, Adriana, Amanda, Antonia, Antonina, Berenika, Bianka, Dagmara, Daniela, Diana, Dorota, Ewa, Helena, Jaśmina, Joanna, Judyta, Kalina, Kaja, Kasia, Klara, Kornelia, Ksenia, Lea, Leonia, Liwia, Łucja, Liliana, Magdalena, Matylda, Marta, Michalina, Michaela, Monika, Natasza, Olimpia, Paulina, Pola, Róża, Sabina, Sandra Stefania,

Bartuś, Krzyś, Szymek, Jasiek, Łukasz Maja, Iza, Julka (tylko sporo ich już), raczej nasze proste mi się podobają. Z niepolskich Diana... Ja dla każdego z dzieci miałam po 2-3 imiona i po ujrzeniu dziecięcia zapadała decyzja :) Może się uśmiechniecie trochę, ale gdy nie mogłam się zdecydować, patrzyłam też na znaczenie imion :) Wierzyć czy nie jak przeanalizowałam moich najbliższych, siebie i męża to nawet pasowało hehehe. Do córci jej imię też pasuje. Synek - jeszcze nie wiem, trochę za mały jest by ocenić jego charakterek :P

Gość a ja aj
no to jak z tymi imionami Wykreślanka powiedz jakie ty masz swoje typy? a wtedy powiem ci które mi sie podobają Może tak być?

Chłopiec Eryk, Wiktor, Mateusz, Michał Dziewczynka Sara, Diana, Klara, Laura Ale mojemu się nie podobają, chce żeby syn nazywał się tak jak on

No niestety, ale musicie się jakoś dogadać i wybrać imię, które wam obojgu się podoba. My jeszcze dzieci nie planujemy, ale już teraz wiem, że będą problemy, bo mąż bierze tylko Xawiera i Oliviera pod uwagę, a ja Aleksander, Adrian albo Antoni i póki co nie doszliśmy do porozumienia.

Mateusza bym odrzuciła - jedno z najczęstszych imion wśród małych chłopców i nie tylko; strasznie popularne chyba już z jakieś 20 lat Michał to samo ale juz mniej Wiktor to samo ale tylko wśród małych chłopców i bardzo mi się podoba Eryk dla mnie najładniejsze Sara - nie przepadam ale ogólne ok Diana - śliczne, mój faworyt Klara - również bardzo ładne - moje 2 miejsce Laura - ja bym odrzuciła strasznie rośnie popularność tego imienia, niedługo będzie w czołówce, poza tym na takich właśnie forach widzę że dużo przyszłych ma bierze to imię pod uwagę Czyli jak dla mnie Eryk i Diana A jakie są propozycje twojego męża?? Oprócz jego imienia oczywiście, bo to może sprawiać kłopoty.. No i dla dzieczynki chyba tez ma jakieś propozycje?

On chce Dominikę i Dominika. Dominik tak nazywa się mój chrześniak, więc to odpada. Dziewczynka może być Dominika, ale z USG wychodzi, że będzie chłopiec. Nie chcę żadnych Julii, Wiktorii, Oliwii.... Itd Vanessy, Brayany, Nicole, Amandy, Pamele odpadają.... Nie znosze tych imion. Nigdy nie sądziłam, że wybór imienia dla dziecka jest taki trudny. Ale gdy już trzeba wybrać, żadne nie wydaje się tak ładne aby twoje dziecko nosiło je.

Gość hccchhgtuyu
Żanetka, Żanuś :)