Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asystent profesora psychiatrii

Kim sa pomarańcze a kim są czarni? odpowiedzmy sobie na to pytanie wnikliwie

Polecane posty

Gość pomylka przejezyczenie wroc
to miala byc ciekawa klotnia ale wypelzl cream" to miala byc ciekawa klotnia ale wypelzla ike :)

filozofia czarnych mnie powala Człowieku - tu chodzi o WYBÓR, a nie o filozofię. Nie pakuj wszytkich do jednego wora. Czy to grzech, że mój rozmówca nie domyśla się tylko wie, że ja to ja? Zastrzegając nick pozyskujesz pewne prawa, ale spoczywają na Tobie również pewne obowiązki. Ponadto stajesz się rozpoznawalny. Pytanie jest źle postawione, powinno być: co zyskujesz a co tracisz pisząc na czarno/pomarańczowo? Tak naprawdę nie wiemy z cała pewnością, kim są ludzie z czarnymi nickami, no , chyba, że ktoś zna się w realu. Przynależysz bądź nie do jakiejś grupy - to wszystko, po co sięgać do filozofii :-)

Zastrzegając nick pozyskujesz pewne prawa, ale spoczywają na Tobie również pewne obowiązki. jakie? codziennego logowania?:P

Gość Zuzanna Aamelia
Ja pisze na pomaranczowo. Nie widze powodu aby to zmieniac

Gość no wlasnie ja jestem taka
zawsze szczery to rasista

Proponuję ze zrozumieniem poczytać regulamin tego forum, można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.

zła a gdzie wyczytałaś, że te obowiązki dotyczą tylko czarnych nicków? :D

Gość z reguły nie wypowiadam sie
na "tak powazne tematy" bo wchodze tu dla zabawy,ale dzis odejde od postanowienia i napisze jak ja to widze;)swoim pomaranczowym jestestwem:P czarni lubia byc czarni, bo chca byc rozpaoznawalni, ba co niektorzy lansuja sie / próbuja zostac gwiazda:D a do tego potrzebny jest CZARNY garniturek czyz nie? a pomaranczki. bla ble i tu i tam i raczej malo ktorej zalezy na tym by zosatc Tu KIMS, w sensie niestety .... niektorzy za honor;) maja i stawiaja sobie naklepac tysiace czegos taam przy swoim garniturku;) o czym to swiadczy??? o płytkości? o ...? pomarancza, wiczna pomaranczka ma inny stosunek, lajt 🖐️

Gość Zuzanna Aamelia
15:41 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery Ja pisze na pomaranczowo. Nie widze powodu aby to zmieniac ja rowniez nie widze, dyskusja z toba nie ma wszak najmniejszego sensu No to po co sie odzywasz/piszesz?

Gość filozofia czarnych mnie
no jesli ktoś czyta regulamin i nakłada na siebie obowiązki wynikające z czarnego nicka to chyba strasznie się identyfikuje z tym światem i osobami na forum ,dla mnie to zabawa ,więć zacnie spoczywam na pomarańczy i nie dorabiam filozofii I(koncepcje filozofii irracjonalistycznej, w której filozofia to dział kultury łączący w sobie elementy wiedzy naukowej, sztuki i religii, refleksja filozoficzna polega na wyrażaniu przeżyć przez podmiot.)Identyfikacja z czarnym nickiem stanowi wyrażenie emocji - tak dla zrozumienia temetu.A jak ci nie pasuje to nazwij to stylem zycia .

se rozum to jak tylko sobie zyczysz:P zs, gwiazdo:classic_cool:

Gość Zuzanna Aamelia
Kazdy kto ma czarny nick i tak moze napisac cos na pomaranczowo jesli tylko zechce. Nie ma tutaj zadnych ograniczen. Dlatego uwazam , ze stwarzanie jakiegokolwiek podzialu jest sztuczne.

jakiś tam ma ale głównie służy on do tego, by go łamać :)

Gość Zuzanna Aamelia
Jem kupe zs :)

zuzanno powiem więcej każdy kto ma pomarańczowy nick w każdej chwili może założyć sobie czarny o! takie cuda!:P

Gość cuda niewidy ojojojoj

Gość Zuzanna Aamelia
Przezylam juz wiele podszywow , przezyje i ten.Wszystko zalezy od wlasnego kregoslupa i tego co sami chcemy przedstawic. jak ktos bedzie chcial pisac wulgarne teksty to i tak bedzie to robil. To forum daje taka mozliwosc. Wiec zakladanie czarnego nicka nie ma w tym wypadku zadnego sensu.

czarna mini nie dla mnie:classic_cool: trzy razy w jednym temacie pod tym samym nikiem;) porazka zs, ;)

Gość Zuzanna Aamelia
Wczesniej pisalam ze starymi prawiczkami w temacie zycie pojedynke nie jest takie zle. Jestem pojebana w chooj :D

myślę, że nie jakby nie było po tylu sezonach cięzko wymyślić coś zaskakującego zresztą podobno ten sezon ma być ostatni