Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeremi____

Miłość z oazy czy melanż? co wybrać?

Polecane posty

Gość ze jest kurwiarzem
przerwij to ma racje, nie nadajesz sie do zwiazkow i nie mecz dziewczyny

Gość jeremi____
Nie obrażajcie co niektórzy moich koleżanek, że tak powiem "od studiów i łóżka". Faktem jest, że one nie dają każdemu lepszemu, tylko trzeba było nieco zapracować na ich "zaufanie" dzieląc się notatkami, kanapkami, piwem, komplementem, dobrym słowem itp. A przez ostatni czas nieco z nimi zerwałem kontakty. Ale wraz z nowym rokiem akademickich powracają znajomości. Także z kumplami od wypitki. A pod JEJ wpływem zmieniłem sie na parę miesięcy, co wyszło mi na dobre bo ogarnęłęm świetnie swoje wcześniej kulejące studia. A przy tym nie piłem alkoholu i dobrze się prowadziłem, obracając się w innym niż dotychczas towarzystwie. No ale trochę się zagalopowałem w amorach, dostałem symbolicznie "z liścia" i zaczęły się tęsknoty za "hulaj dusza piekła nie ma". No ale ciągle mam rozterki.

"mozna kochac seks i sie nie k**wic " nie popadam w skarjnosci - tylko Ty je prowokujesz wulgarnym i nieprecyzyjnym nazewnictwem ;-) jak juz mowilam - jedni maja stalych partnerow do seksu (i na zycie z reguly) inni nie;-) co w tym zlego;-) przy czym ta druga grupa, u obydwu plci, czesto ich zmienia - what's a big deal? ;-)

Gość ze jest kurwiarzem
jak sie oboje tak dobieraja i pasuje im zezwierzecenie, myslenie tylko fiutem/pipa to ich sprawa, ja nie musze znizac sie do takich nizyn nazywanie wprost spraw po imieniu, to nie wulgaryzm

"Nie obrażajcie co niektórzy moich koleżanek, że tak powiem "od studiów i łóżka". Faktem jest, że one nie dają każdemu lepszemu, tylko trzeba było nieco zapracować na ich "zaufanie" dzieląc się notatkami, kanapkami, piwem, komplementem, dobrym słowem itp" Moj Drogi - Twoje kolezanki sa na dobrej drodze do prostytucji - bo gdybys jeszcze powiedzial ze one po prostu lubia seks;-) ale one daja sie przekupic - na razie kanapkami i notatkami - a seks traktuja jako forme "zaplaty" - ja ich nie obrazam - ale ty Ty wystawiles im swiadectwo wlasnie;-) jak im pasuje prostytucja to luzik;-) A Ty musisz sobie odpowiedziecco jest dla Ciebie wazniejsze - ale juz teraz widac ze masz sklonnosci do innego trybu zycia kt Ci odpowieda i zawsze pewnie beda Cie kusic

"jak sie oboje tak dobieraja i pasuje im zezwierzecenie, myslenie tylko fiutem/pipa to ich sprawa, ja nie musze znizac sie do takich nizyn" Teraz to Ty popadasz w skrajnosci, mowiac ze mysla tylko genitaliami;-) moze w ciagu dnia uzywaja mozgu do wykonywania pracy a w nocy ulegaja "zezwierzeceniu" czyli intynktom;-) to dobry znak - Ty masz jakis problem z wlasnymi intynktami, ze tak Cie to oburza??;-) nie uprawiasz seksu na tych swoich "wyzynnach" (po przeciez seks to intynkt) i ok, ludzie sa rozni niektorzy bardziej speici i latwiej sie oburzajacy np. ;-) "nazywanie wprost spraw po imieniu, to nie wulgaryzm" oj widze ze zajmie Ci wiecej niz sadzilam zrozumienie sybtelnych roznic;-) but keep trying;-)

Gość ze jest kurwiarzem
ty popadasz poraz kolejny w skrajnosc, sa ludzie ktorzy tworza zwiazki i sie w nich seksualnie realizuja pod kazdym wzgledem nie potrzebuja bzykac sie z kim popadnie tylko zeby zaspokoic swoja chuc jak ty nie masz szacunku sama do siebie to twoja sprawa, ja nie zamierzam sie zmieniac i mi z tym zajefajnie^-^

Gość jeremi____
ROR - dobrze, napiszę zatem, że te moje "koleżanki" lubią seks. Ale nie z każdym. Rozmawiałem wczoraj przez skype z moim kolegą z innego miasta, który prowadzi się bardzo porządnie. Powiedziałem mu wszystko, a on na to, żeby dać sobie spokój z melanżowym towarzystwem, albo radykalnie ograniczyć kontakty, "chętne" dziewczyny ignorować przy ich próbach zachęt na cielesne uciechy a nawet je pouczać, że źle postępują. Dalej iść do spowiedzi. "Wybrać dobrą drogę". A tę moją Miłość oazową odwiedzić z kwiatami przepraszać na kolanach i prosić o drugą szansę wcześniej mówiąc Jej całą prawdę. Swoje dzikie instynkty między nogami poskromić i być skromnym w zachowaniu. Zająć się studiami a głupoty porzucić. Chyba dobrze radził, nie?

Gość ze jest kurwiarzem
jestem w pelni zrealizowana seksualnie, dzieki za troske:-D

Gość ze jest kurwiarzem
zajmij sie sama subtelnymi roznicami, ja sie zajme seksem z moim ukochanym :classic_cool: 🖐️

"ty popadasz poraz kolejny w skrajnosc, sa ludzie ktorzy tworza zwiazki i sie w nich seksualnie realizuja pod kazdym wzgledem nie potrzebuja bzykac sie z kim popadnie tylko zeby zaspokoic swoja chuc" a sa tacy kt potrzebuja zmieniac partnerow - i jaki z tego wniosek;-) "jak ty nie masz szacunku sama do siebie to twoja sprawa, ja nie zamierzam sie zmieniac i mi z tym zajefajnie^-^" ja tu slowa o sobie nie napisalam;-) a szacunek i seks to dwie rozbiezne sprawy ktore glownie prokatolickie osoby bez sensu staraja sie laczyc;-) a ze zrealizowana seksualnie jests - to widac - w posiomie agresji i nietolerancji w stosunku do tych wybierajacych odmienne od Twojego rozwiazanie;-)) ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość maj w srodku pazdziernika
znam jakich jak Ty, jeden ostatnio za taka porzadna dziewczyna lat, szkoda mi jej bo ona nie wie co z niego za ziolko... daj tej dziewczynie spokoj!!! bedziesz ja zdradzal na 10 frontow! chyba nie chcesz by byla nieszczesliwa??!

Gość ze jest kurwiarzem
jestem tylko przeciwna mieszaniu sie osob o tak radykalnie roznym podejsciu i oszukiwaniu drugiej strony co do swoich intencji, jesli obu stronom pasuje dany seks uklad, to ich broszka

"zajmij sie sama subtelnymi roznicami, ja sie zajme seksem z moim ukochanym " tia:-) tylko napisze jeszcze ze trzy razy na forum ze jests zadowolona i zrealizowana seksualni i ze uprawiasz satysfakcjonujacy seks z ukochanym - zeby nikt z czytajacych nie mail juz watpliwosci;-) ;-) ;-) a niektorzy sa w stanie poeswiecic swoja uwage zarowno subtelnym roznicom jezykowym jak i wyuzadnym pieszczotom seksualnym;-) ale innych bedzie to nie do pomyslenia bo sa....jednotorowi;-)

poczekaj az dojrzejesz do powaznego zwiazku... ale z tego co widze nie predko to nastapi....

" ze jest kurwiarzem jestem tylko przeciwna mieszaniu sie osob o tak radykalnie roznym podejsciu i oszukiwaniu drugiej strony co do swoich intencji, jesli obu stronom pasuje dany seks uklad, to ich broszka" i tu sie zgodze - wazne zeby ludzie potrafili sie dobrac

Gość ze jest kurwiarzem
buhahahaha, w zyciu zawodowym moja praca polega na wynajdowaniu subtelnych roznic, wiec nie musizsz mi pisac takich banialukow:-D chyba, ze kafe jest dla ciebie pismem naukowym:-D:-D:-D

"poczekaj az dojrzejesz do powaznego zwiazku" nie kazdy potrzebuje w zyciu takiej powagi i powaznych zwiazkow;-) tak juz jest - a inni dojrzewaja do tego do konca zycia nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora;-)

no wlasnie, a oni na dobranych mi nie wygladaja, ona cnotliwa i porzadna a on chulaj dusza i z kwiatka na kwiatek... moim zdaniem najlepiej jak da tej dziewczynie spokoj.

Gość ze jest kurwiarzem
ROR przynajmniej mamy jakas zgodnosc, to moze poprzestanmy na tym i rozstanmy sie w zgodzie :p :-D

"w zyciu zawodowym moja praca polega na wynajdowaniu subtelnych roznic, wiec nie musizsz mi pisac takich banialukow " nie specjalnie mnie to interesuje - a tlumacza sie tylko winni;-) jak dla mnie kiepsko u Ciebie z subtelnymi roznicami;-) poza tym powtarzasz to juz kolejny raz - wiedze ze sformulowanie Ci sie spodobalo;-) na pewno znasz tez to "uderz w stol a nozyce sie odezwa";-) Ty zrealizowana seksualnie kolezanko;-)

Gość ze jest kurwiarzem
zazdrosna:-D

"ROR przynajmniej mamy jakas zgodnosc, to moze poprzestanmy na tym i rozstanmy sie w zgodzie" zawsze jestem za zgoda ;-) natomiast w dyskusji niezgoda moze byc budujaca;-)

"zazdrosna" jasne, ze zdarza mi sie zazdroscic i czerpac z fajniejszych przykladow;-) tylko nie bardzo wiem do ktorego fragmentu mojej wypowiedzi to odnioslas??

Gość ze jest kurwiarzem
zaprosic Cie do trojkacika:-D?

sadze, ze to prowokacja - oj, nieladnie, nieladnie - cala sie purpura oblalam;-)

Gość jeremi____
miłe panie, proszę bez offtopicu i bez wyzwisk. Ja póki co idę na ważne spotkanie.

Gość wódz dzielnych małp
rozłoży, rozłoży to tylko kwestia taktyki, ale tobie jest trochę trudniej, bo nie jesteś dla niej tejemnicą ale Ty się lepiej od niej odczep, bo potem będzie histeryzować i jeszcze sobie coś zrobi